GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones / Tablets Software & Hardware Area > Alcatel > Alcatel & TCL Old Models

Alcatel & TCL Old Models Alcatel Old models like HD-x, HE-x , also BE Series like BE1, BE2 ,, BEx ext. here also located all TCL models threads like e777,d308,d868 & d818 models.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 04-17-2009, 17:13   #1 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Apr 2009
Age: 31
Posts: 15
Member: 1005437
Status: Offline
Thanks Meter: 3
Alcatel Master reset code

Pls Help Alcatel s621x Master reset code?
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to .::syedarif::. For This Useful Post:
Old 04-17-2009, 22:28   #2 (permalink)
No Life Poster
 
Nadjombe's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: near Network
Age: 38
Posts: 2,119
Member: 185608
Status: Offline
Thanks Meter: 564
Lightbulb S621x

Quote:
Originally Posted by .::syedarif::. View Post
Pls Help Alcatel s621x Master reset code?
Use this can help you!

Service codes Alcatel:

C820, C825, C700, C701, C707, C717, Elle-N3 set language to English: *#0044#
C820, C825, C700, C701, C707, C717, Elle-N3 set language to Russian: *#0007#
C820, C825, C700, C701, C707, C717, Elle-N3 set language to French: *#0033#
E101, E207 software version: *#4837*#
E101, E207 auto call test: *#2255*#
E101, E207 memory status: *#6362*#
E101, E207 reset menu: *#7378*#
  Reply With Quote
The Following 8 Users Say Thank You to Nadjombe For This Useful Post:
Show/Hide list of the thanked
Old 05-09-2009, 09:10   #3 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Apr 2009
Age: 31
Posts: 15
Member: 1005437
Status: Offline
Thanks Meter: 3
Quote:
Originally Posted by Nadjombe View Post
Use this can help you!

Service codes Alcatel:

C820, C825, C700, C701, C707, C717, Elle-N3 set language to English: *#0044#
C820, C825, C700, C701, C707, C717, Elle-N3 set language to Russian: *#0007#
C820, C825, C700, C701, C707, C717, Elle-N3 set language to French: *#0033#
E101, E207 software version: *#4837*#
E101, E207 auto call test: *#2255*#
E101, E207 memory status: *#6362*#
E101, E207 reset menu: *#7378*#



s621x not reset code
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to .::syedarif::. For This Useful Post:
Old 05-10-2009, 15:43   #4 (permalink)
No Life Poster
 
Nadjombe's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Location: near Network
Age: 38
Posts: 2,119
Member: 185608
Status: Offline
Thanks Meter: 564
Question For what?

You have phone code activate on it or you need s621x reset code for what?
  Reply With Quote
Old 05-11-2009, 15:39   #5 (permalink)
No Life Poster
 
robean's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Posts: 1,104
Member: 538410
Status: Offline
Sonork: 100.1590750
Thanks Meter: 146
Quote:
Originally Posted by zoxy41 View Post
The phone is locked on T-mobile in Croatie,but I want to use it for others operators, that why I need unlock code.
###337*07# - master reset (with SIM)
###847# - factory reset (with SIM)

try this out better try out ur luck coz i have nt tested this in this model bro
  Reply With Quote
The Following 5 Users Say Thank You to robean For This Useful Post:
Show/Hide list of the thanked
Old 03-23-2010, 17:11   #6 (permalink)
Insane Poster
 
Join Date: Dec 2007
Location: Caracas, Venezuela
Posts: 85
Member: 663090
Status: Offline
Thanks Meter: 25
Master Reset

On the alcatel homepage i found the way to perform master reset on alcatel phones. Please visit Reset Del Celular / Preguntas Frecuentes / Asistencia / Venezuela / Home - ALCATEL Mobile Phones

Also on the OT series (touch) master reset will perform for pressing the power button and the upper side button for a few seconds. The phone will ask if you are shure.
Regards
  Reply With Quote
The Following 6 Users Say Thank You to ardille1 For This Useful Post:
Show/Hide list of the thanked
Old 04-16-2010, 10:09   #7 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Jul 2007
Posts: 266
Member: 550428
Status: Offline
Thanks Meter: 19
###847# - factory reset
ok good...already test on alcatel c62

tq
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to mikeheng For This Useful Post:
Old 06-14-2010, 18:22   #8 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: May 2006
Posts: 693
Member: 275689
Status: Offline
Thanks Meter: 75
Quote:
Originally Posted by ardille1 View Post
On the alcatel homepage i found the way to perform master reset on alcatel phones. Please visit Reset Del Celular / Preguntas Frecuentes / Asistencia / Venezuela / Home - ALCATEL Mobile Phones

Also on the OT series (touch) master reset will perform for pressing the power button and the upper side button for a few seconds. The phone will ask if you are shure.
Regards
im trying this to reset the alcatel ot-708 but it doesnt seem to do it. do i have to press the power button and the volume up button at the same time?

i mean the screen comes up to ask "are you sure you want to do this", but it wont allow me to press YES or NO. The screen just freezes. Its a touch screen
  Reply With Quote
Old 06-20-2010, 17:33   #9 (permalink)
Freak Poster
 
belhuis2000's Avatar
 
Join Date: Apr 2004
Age: 44
Posts: 392
Member: 61156
Status: Offline
Thanks Meter: 65
Quote:
Originally Posted by robean View Post
###337*07# - master reset (with SIM)
###847# - factory reset (with SIM)

try this out better try out ur luck coz i have nt tested this in this model bro
i tested on s211..but must be without sim brither..thank you..
  Reply With Quote
Old 07-25-2010, 11:04   #10 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 14
Member: 520167
Status: Offline
Thanks Meter: 4
Quote:
Originally Posted by most_powerful View Post
im trying this to reset the alcatel ot-708 but it doesnt seem to do it. do i have to press the power button and the volume up button at the same time?

i mean the screen comes up to ask "are you sure you want to do this", but it wont allow me to press YES or NO. The screen just freezes. Its a touch screen

press the volume up button again to continue formatting the phone!!!
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to infinitude01 For This Useful Post:
Old 09-17-2010, 02:31   #11 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Sep 2010
Posts: 2
Member: 1394327
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Pls Help Alcatel s621x Master reset code

Use this can help you!

Service codes Alcatel:

C820, C825, C700, C701, C707, C717, Elle-N3 set language to English: *#0044#
C820, C825, C700, C701, C707, C717, Elle-N3 set language to Russian: *#0007#
C820, C825, C700, C701, C707, C717, Elle-N3 set language to French: *#0033#
E101, E207 software version: *#4837*#
E101, E207 auto call test: *#2255*#
E101, E207 memory status: *#6362*#
E101, E207 reset menu: *#7378*#
**** air rift
**** air ninja
  Reply With Quote
Old 01-21-2011, 13:17   #12 (permalink)
Freak Poster
 
khehra.jassi's Avatar
 
Join Date: Sep 2010
Age: 22
Posts: 254
Member: 1395786
Status: Offline
Sonork: 100.1621056
Thanks Meter: 16
how to unlock otp 880 model of alcatel. i have the following dongles.
atf
hwk
ub
mx key
furious gold
infinity
spider
vygis
z3x
smart clip
but i don't know where is support for this model. plz any body help me. thanks in advance
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to khehra.jassi For This Useful Post:
Old 03-02-2012, 05:03   #13 (permalink)
Freak Poster
 
cellton512's Avatar
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 164
Member: 1049912
Status: Offline
Sonork: cellmast
Thanks Meter: 73
All Alcatel Hard Reset

Alcatel hard reset - PDA Smartphone PNA hard reset soft reset

  Reply With Quote
The Following 3 Users Say Thank You to cellton512 For This Useful Post:
Show/Hide list of the thanked
Old 03-02-2012, 13:25   #14 (permalink)
Freak Poster
 
xe_d_sono's Avatar
 
Join Date: Jul 2008
Posts: 455
Member: 813493
Status: Offline
Thanks Meter: 77
Quote:
Originally Posted by khehra.jassi View Post
how to unlock otp 880 model of alcatel. i have the following dongles.
atf
hwk
ub
mx key
furious gold
infinity
spider
vygis
z3x
smart clip
but i don't know where is support for this model. plz any body help me. thanks in advance
Its possible to unlock with Z3x (LG Activation)
  Reply With Quote
Old 03-07-2012, 21:08   #15 (permalink)
Insane Poster
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 62
Member: 455931
Status: Offline
Thanks Meter: 2
how to unlock ot223

please how to unlock ot 223 .our famous forum .think s d advanced.
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
n70 securiyt/lock code master reset code jilz_zhelbar Nokia Base Band 5 ( BB-5 ) 0 02-20-2010 17:16
Pls Help Alcatel Master reset .::syedarif::. Alcatel & TCL Old Models 0 04-15-2009 18:05
master reset code or formatting code of samsung SGH-A821 seeta Samsung Hardware Repair 2 03-18-2009 17:17
Master Reset Code For Alcatel 311 sunnytek Alcatel & TCL Old Models 5 05-26-2005 12:59
Philips Savvy Reset Master Reset Code?? NiX_01 Philips 3 09-16-2004 23:43

 



All times are GMT +1. The time now is 06:01.



Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2014 -
Page generated in 0.50923 seconds with 8 queries

Content Relevant URLs by vBSEO