GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones / Tablets Software & Hardware Area > Nokia > Nokia Digital Core Technology 4 ( DCT-4 )

Nokia Digital Core Technology 4 ( DCT-4 ) DCT-4 Phones: 1100 , 1100 , 1101 , 1108 , 1110 , 1110 , 1110i , 1112 , 1112 , 1112i , 12i GSM Modul, 1600 , 1600 , 2112 , 2125i , 2126i , 2128i , 2255 , 2300 , 2300 , 2355 , 2600 , 2650 , 2651 , 2652 , 2760 Americas, 2760 Europe/Asia, 30 Terminal, 3100 , 3105 , 3108 , 3120 , 3120 , 3125 , 3128 , 3129 , 3152 , 3155 , 3155i , 3200 , 3205 , 3205i , 3220 , 3220 , 3300 , 3300 , 3320 , 3321 , 3360 , 3361 , 3510 , 3510i , 3520 , 3530 , 3560 , 3570 , 3585 , 3586 , 3586i , 3587 , 3587i , 3588i , 3589i , 3590 , 3595 , 3595i , 5070 , 5070 , 5100 , 5140 , 5140 , 5140i , 6010 , 6012 , 6015 , 6015i , 6016i , 6019i , 6020 , 6020 , 6021 , 6030 , 6030 , 6050 , 6060 , 6060 , 6061 , 6070 , 6070 , 6080 , 6080 , 610 Car Kit, 6100 , 6101 , 6101 , 6101 , 6102 , 6102 , 6102 , 6102 , 6103 , 6103 , 6108 , 6111 , 6112 , 6152 , 6155 , 6155i , 616 Car Kit, 6170 (TIKU) , 6170 (TIKU) , 6200 , 6220 , 6225 , 6225i , 6230 (TIKU) , 6230 (TIKU) , 6230i (TIKU) , 6235 (TIKU) , 6235i (TIKU) , 6236i , 6255 (TIKU) , 6255i (TIKU) , 6256 , 6256i , 6310 , 6310i , 6340 , 6340i , 6360 , 6370 , 6385 , 6500 , 6510 , 6560 , 6585 , 6590 , 6590i , 6610 , 6610i , 6650 , 6651 , 6800 , 6800 , 6810 , 6820 , 6820 , 6820i , 6822 , 6822 , 7200 , 7210 , 7250 , 7250i , 7260 , 7270 (TIKU), 7270 (TIKU) , 7280 (TIKU) , 7280 (TIKU) , 7360 , 7380 , 7600 (TIKU) , 7620 , 810 Car Kit, 8310 , 8390 , 8587 , 8800 (TIKU) , 8800 Sirocco Edition (TIKU) , 8801 (TIKU) , 8910 , 8910i , D211 , Nokia Remote Camera DCT-4+ (Plus) : 1200 , 1208 , 1208b , 1209 , 1650 , 1650b , 1680c-2b Classic, 2310 , 2600c , 2610 , 2610b , 2626 , 2630 Americas, 2630 Europe/Asia, 2670h Fold, 5000 , 5000 , 7070

View Poll Results: 1100 IMEI shows xxxxxxxxxxxxxx4
chemical to remove UEM 208 52.13%
1100 IMEI shows xxxxxxxxxxxxxx4 295 73.93%
Multiple Choice Poll. Voters: 399. You may not vote on this poll

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 12-05-2005, 13:20   #1 (permalink)
No Life Poster
 
..:MumbaiGsm:..'s Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 745
Member: 205738
Status: Offline
Thanks Meter: 124
Question 1100 show IMEI corrupt. xxxxxxxxxxxxx4

hi guys , pl. give perfect solution for 1100 IMEI shows xxxxxxxxxxxxxx4 ,i read some thread , which chemical used for removal of UEM and its procedure to remove. pl give more information regarding this or mail me at atulvp2006@yahoo.com.
  Reply With Quote
The Following 5 Users Say Thank You to ..:MumbaiGsm:.. For This Useful Post:
Show/Hide list of the thanked
Old 12-05-2005, 13:37   #2 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: May 2005
Location: cruel country
Posts: 729
Member: 149576
Status: Offline
Thanks Meter: 29
no need for chemical bro, just perfect heat and air. wait until lead come out, be careful for the upp. try gudluck!
  Reply With Quote
The Following 3 Users Say Thank You to inat For This Useful Post:
Show/Hide list of the thanked
Old 12-05-2005, 16:39   #3 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 15
Member: 191954
Status: Offline
Thanks Meter: 2
imei shows ???????????????

how do you unlock phone when imei shows up as ????? i cant even type in code phone restarts near end i tried my griffin buy all i get was
Phone data:
V 4.42/18-01-05/RH-59/(c) NMP/2600
IMEI ???????????????
Product Code 0519319
MCU Version V 4.42/18-01-05/RH-59/(c) NMP/2600
HW Version 0672
UEM Version 1092
UPP Version 4609
Unlock DCT4
Local Mode confirmed
Sending Data ... FAILED
Trying autopower
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to stephonunlocker For This Useful Post:
Old 12-05-2005, 16:49   #4 (permalink)
Freak Poster
 
banalven1's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: Malaysia
Age: 34
Posts: 446
Member: 202941
Status: Offline
Thanks Meter: 78
change UEM is a good solution~~~~~~~~~~~~~
  Reply With Quote
The Following 3 Users Say Thank You to banalven1 For This Useful Post:
Show/Hide list of the thanked
Old 12-06-2005, 02:46   #5 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Nov 2003
Location: Olympia
Posts: 388
Member: 44950
Status: Offline
Thanks Meter: 10
or calculate for rpl to griffin,jaf,ufs....
  Reply With Quote
Old 12-06-2005, 04:12   #6 (permalink)
No Life Poster
 
pazeth™'s Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Location: BANDA ACEH INDONESIA
Posts: 1,167
Member: 74519
Status: Offline
Thanks Meter: 42
Quote:
Originally Posted by stephonunlocker
how do you unlock phone when imei shows up as ????? i cant even type in code phone restarts near end i tried my griffin buy all i get was
Phone data:
V 4.42/18-01-05/RH-59/(c) NMP/2600
IMEI ???????????????
Product Code 0519319
MCU Version V 4.42/18-01-05/RH-59/(c) NMP/2600
HW Version 0672
UEM Version 1092
UPP Version 4609
Unlock DCT4
Local Mode confirmed
Sending Data ... FAILED
Trying autopower

1100 imei ???????????????

The best solution is return the phone to the customer, problem solve.
  Reply With Quote
The Following 8 Users Say Thank You to pazeth™ For This Useful Post:
Show/Hide list of the thanked
Old 12-06-2005, 05:30   #7 (permalink)
No Life Poster
 
..:MumbaiGsm:..'s Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 745
Member: 205738
Status: Offline
Thanks Meter: 124
Imei Corrupted

Quote:
Originally Posted by banalven1
change UEM is a good solution~~~~~~~~~~~~~

sir i read threads on change or remove UEM .but its not give perfect idea to repair if u have done it or have better solution then pl........... mail me atulvp2006@yahoo.com... thanx in advance
  Reply With Quote
The Following 2 Users Say Thank You to ..:MumbaiGsm:.. For This Useful Post:
Old 12-08-2005, 07:00   #8 (permalink)
Insane Poster
 
Join Date: Jul 2003
Location: india
Age: 41
Posts: 87
Member: 33445
Status: Offline
Thanks Meter: 19
Quote:
Originally Posted by pazeth
1100 imei ???????????????
The best solution is return the phone to the customer, problem solve.
Really A Great Solution For 1100/2300 Sets
  Reply With Quote
The Following 2 Users Say Thank You to cellclinic For This Useful Post:
Old 12-11-2005, 07:44   #9 (permalink)
No Life Poster
 
nolyboy's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: PHIL
Posts: 981
Member: 197247
Status: Offline
Thanks Meter: 295
Quote:
Originally Posted by cellclinic
Really A Great Solution For 1100/2300 Sets
i dont think so in one problem there are many solution so try and try remember experience is a great teacher
  Reply With Quote
The Following 4 Users Say Thank You to nolyboy For This Useful Post:
Show/Hide list of the thanked
Old 12-13-2005, 10:47   #10 (permalink)
No Life Poster
 
snipergsm's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Age: 36
Posts: 721
Member: 68983
Status: Offline
Thanks Meter: 55
..:: Solution Of Imei ?????????????? Is Here ::..
  Reply With Quote
The Following 4 Users Say Thank You to snipergsm For This Useful Post:
Show/Hide list of the thanked
Old 12-13-2005, 11:18   #11 (permalink)
No Life Poster
 
zipzap_kill's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Location: Darwin Northern Teretory
Age: 30
Posts: 524
Member: 136173
Status: Offline
Sonork: 108426:ind
Thanks Meter: 88
all you only need is UFS and GRIFFIN

1. download all imei patches of JAF
2. flash the phone with mcu and ppm with its correct version (ex.. 8310 v6.20)
3. now put NHM-7V06.20.fia in ppm
4. flash it without MCU..
5. check info... you will notice that imei will be ---
*** if you insert a sim card it wont accept any. phone restricted will appear
6. ufs can't unlock this phone so its time for the griffin box to do the unlocking...

after that check it out!!! you now have a phone with an invisible imei!!!

hehehe!!

if you check *#06# you cant see the imei... heheheheeh



***Tested working with my 6100 and 8310, so u all know what to do..
  Reply With Quote
The Following 2 Users Say Thank You to zipzap_kill For This Useful Post:
Old 12-14-2005, 02:35   #12 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Jul 2005
Location: TN
Age: 32
Posts: 130
Member: 160001
Status: Offline
Thanks Meter: 6
I have one nokia 6600 with imei ???????????????
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to laboratory_gsm For This Useful Post:
Old 12-15-2005, 22:21   #13 (permalink)
No Life Poster
 
Unggul's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Location: Bandung - West Java, Indonesia
Age: 33
Posts: 500
Member: 71273
Status: Offline
Thanks Meter: 14
Quote:
Originally Posted by laboratory_gsm
I have one nokia 6600 with imei ???????????????

100% UEM problen...becarefull it glued brother....
  Reply With Quote
The Following 2 Users Say Thank You to Unggul For This Useful Post:
Old 12-16-2005, 09:00   #14 (permalink)
Freak Poster
 
shaikhboy's Avatar
 
Join Date: Oct 2003
Location: mumbai,india.
Age: 32
Posts: 184
Member: 42305
Status: Offline
Thanks Meter: 55
what are the indication , that it could be hardware problem , maybe could be solved by rpl.
  Reply With Quote
Old 12-16-2005, 10:27   #15 (permalink)
Freak Poster
 
cellco_mann's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Location: PUNJAB (INDIA)
Age: 37
Posts: 268
Member: 78448
Status: Offline
Thanks Meter: 18
Quote:
Originally Posted by shaikhboy
what are the indication , that it could be hardware problem , maybe could be solved by rpl.
If phone automaticaly got off after 30 seconds then it is 100% hardware(uem) problem.If dosent off automatically then u can use rpl.
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to cellco_mann For This Useful Post:
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
1100 imei corrupt ?????4 aes_abdul Nokia Digital Core Technology 4 ( DCT-4 ) 1 10-20-2009 17:53
6120c shows memory corrupted lohith03 Nokia Hardware & Hardware Repair 2 09-12-2009 14:27
nokia 7610 shows mmc corrupted. Teepat Nokia Hardware & Hardware Repair 0 04-19-2008 12:24
7610 always showing MMC Corrupted 3stanGsm Nokia Hardware & Hardware Repair 6 09-17-2006 13:50
Nokia 1100 shows ????????4 IMEI balouch Nokia Digital Core Technology 4 ( DCT-4 ) 15 03-17-2006 19:10

 



All times are GMT +1. The time now is 18:44.



Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2014 -
Page generated in 0.55575 seconds with 10 queries

Content Relevant URLs by vBSEO