GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones / Tablets Software & Hardware Area > Nokia > Nokia Hardware & Hardware Repair

Nokia Hardware & Hardware Repair all what you need for Hardware Repairing for Nokia Phones. Before writing any thread here try to check the Frequently Asked Questions Section.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 02-11-2008, 08:02   #1 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Sep 2007
Location: INDIA
Posts: 245
Member: 582565
Status: Offline
Thanks Meter: 81
Thumbs down 1208 insert sim

nokia 1208 RH-105 insert sim card problem please help me only working in 32k sim card not accepted to 16k i flash with latest ver: but same i change simcard IC & make jumper connection.still same problem please help me.
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to sajithcellular For This Useful Post:
Old 02-11-2008, 08:35   #2 (permalink)
Insane Poster
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 91
Member: 238712
Status: Offline
Thanks Meter: 28
1200 sim ways

please chack this for 1200 insert sim.
Attached Images
File Type: jpg 1200%20insert%20sim.JPG (54.2 KB, 2706 views)
  Reply With Quote
The Following 14 Users Say Thank You to malikgr8 For This Useful Post:
Show/Hide list of the thanked
Old 02-11-2008, 12:27   #3 (permalink)
Freak Poster
 
sunnyarora's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Location: punjab
Posts: 451
Member: 483406
Status: Offline
Thanks Meter: 176
its good yaar its really help full
  Reply With Quote
Old 03-05-2008, 03:17   #4 (permalink)
Freak Poster
 
vikas kumar's Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 214
Member: 632765
Status: Offline
Thanks Meter: 82
thanks for sharing..................
  Reply With Quote
Old 05-09-2008, 06:28   #5 (permalink)
mkg
Major Poster
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 45
Member: 302804
Status: Offline
Thanks Meter: 7
yes i have made jumpers and these two points are showing short, does that mean it cannot be corrected for insert sim problem? can we do something else?
  Reply With Quote
Old 05-15-2008, 14:21   #6 (permalink)
Freak Poster
 
zahid_mobile's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: PAKISTAN
Posts: 292
Member: 203615
Status: Offline
Thanks Meter: 52
hi friends

i have the nokia 1208 in the which insert sim problem its different .when on the set show ok and working well 1or 2mints after it go to the insert sim for 2or3 seconds then its working sam all time i have used the different ways but not solve.

1 change the crystal ic

2 wash the complete bord 3 times but not solve

plz help with thanks

zahid.
  Reply With Quote
Old 05-15-2008, 17:10   #7 (permalink)
Insane Poster
 
Join Date: May 2008
Location: www.gsmdunyasi.com
Posts: 85
Member: 764716
Status: Offline
Sonork: GsmdunyasiTeam®™
Thanks Meter: 52
Thank You...............
  Reply With Quote
Old 06-23-2008, 08:40   #8 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: May 2008
Location: FAISALABAD PAKISTAN
Age: 38
Posts: 13
Member: 778895
Status: Offline
Thanks Meter: 1
Quote:
Originally Posted by malikgr8 View Post
please chack this for 1200 insert sim.


can u explain this coz its not workin for me i make jumpers as same wot to do next
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to lasertech786 For This Useful Post:
Old 09-15-2008, 11:15   #9 (permalink)
Insane Poster
 
Join Date: May 2006
Posts: 61
Member: 276060
Status: Offline
Thanks Meter: 9
Quote:
Originally Posted by zahid_mobile View Post
hi friends

i have the nokia 1208 in the which insert sim problem its different .when on the set show ok and working well 1or 2mints after it go to the insert sim for 2or3 seconds then its working sam all time i have used the different ways but not solve.

1 change the crystal ic

2 wash the complete bord 3 times but not solve

plz help with thanks

zahid.
i have the same probleme any solution plz
  Reply With Quote
Old 09-15-2008, 12:30   #10 (permalink)
No Life Poster
 
amol_sm's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 2,931
Member: 343326
Status: Offline
Thanks Meter: 1,463
Simply Change the Sim IC.




Post result.
  Reply With Quote
Old 10-22-2008, 08:59   #11 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Mar 2008
Location: GSM WORLD
Posts: 248
Member: 718186
Status: Offline
Thanks Meter: 14
hi i change sim ic but same problem
  Reply With Quote
Old 10-22-2008, 09:07   #12 (permalink)
Freak Poster
 
seeruz's Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Location: uzbekistan
Age: 30
Posts: 212
Member: 860623
Status: Offline
Thanks Meter: 65
If you did ic jumpers. So check Vsim 1.8/3v. (c2701,c2700,c2916). in the end reball UEM it will works 100%. Sometimes after 2-3 minuts "Insert Sim" than try change battary. Check BSI ways. There is no enough ideas man. Good luck.
  Reply With Quote
Old 10-22-2008, 09:16   #13 (permalink)
Banned
 
Join Date: Oct 2007
Location: A-L-L-A-H Is One !
Posts: 1,017
Member: 601984
Status: Offline
Thanks Meter: 445
good work bro nice soulution tested by me !
  Reply With Quote
Old 10-22-2008, 09:19   #14 (permalink)
No Life Poster
 
prakash6464mh's Avatar
 
Join Date: Jan 2008
Location: NARAYANGONJ BANGLADESH
Age: 26
Posts: 586
Member: 688907
Status: Offline
Thanks Meter: 509
good work.....................................
  Reply With Quote
Old 06-01-2009, 19:06   #15 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 20
Member: 679088
Status: Offline
Thanks Meter: 3
plz send orignel picture sim jumper plz
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to waseekpl For This Useful Post:
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
nokia 1208 insert sim problem naeem mustafa Nokia Hardware & Hardware Repair 19 04-09-2013 14:14
Nokia 1200,1208 Insert sim solution Shakeel_pattoki Nokia Hardware & Hardware Repair 2 11-01-2012 13:01
1208 insert sim vikas kumar Nokia Hardware & Hardware Repair 14 07-25-2009 13:55
1208 insert sim ok mahamad ali Nokia Hardware & Hardware Repair 1 10-25-2008 05:34
1208 insert sim problem gsm-fault Nokia Hardware & Hardware Repair 6 09-05-2008 13:11

 



All times are GMT +1. The time now is 23:27.



Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2014 -
Page generated in 0.35629 seconds with 9 queries

Content Relevant URLs by vBSEO