GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones / Tablets Software & Hardware Area > Nokia > Nokia Hardware & Hardware Repair

Nokia Hardware & Hardware Repair all what you need for Hardware Repairing for Nokia Phones. Before writing any thread here try to check the Frequently Asked Questions Section.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 10-29-2009, 05:25   #1 (permalink)
Freak Poster
 
tanim_1976's Avatar
 
Join Date: Dec 2002
Location: ****land full of cheater
Age: 38
Posts: 482
Member: 18948
Status: Offline
Thanks Meter: 52
2700c insert sim

I got hand on a Nokia 2700c shock damage. Showing insert sim. All the sim pins measurement is Ok but still insert sim. There is no emi filter for this set. All it goes to alvima.

Anybody have any information.
  Reply With Quote
The Following 3 Users Say Thank You to tanim_1976 For This Useful Post:
Show/Hide list of the thanked
Old 10-29-2009, 06:46   #2 (permalink)
Registered User
 
Join Date: Aug 2008
Location: Indonesia
Posts: 196
Member: 828691
Status: Offline
Thanks Meter: 33
bro change sim ic, download schema with sarunasoftware.
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to xEDIx For This Useful Post:
Old 11-05-2009, 09:06   #3 (permalink)
Freak Poster
 
tanim_1976's Avatar
 
Join Date: Dec 2002
Location: ****land full of cheater
Age: 38
Posts: 482
Member: 18948
Status: Offline
Thanks Meter: 52
Ok problem solved. Prob was in alvima. CLean pcb and rehot solved the problem.
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to tanim_1976 For This Useful Post:
Old 11-05-2009, 09:11   #4 (permalink)
No Life Poster
 
vaghubha_sodha's Avatar
 
Join Date: Jul 2008
Location: r k g i
Age: 32
Posts: 3,876
Member: 823633
Status: Offline
Sonork: 9898260467
Thanks Meter: 1,599
2700c sim solu

2700c sim solu here...............
2700c sim.JPG
  Reply With Quote
The Following 11 Users Say Thank You to vaghubha_sodha For This Useful Post:
Show/Hide list of the thanked
Old 05-24-2010, 05:49   #5 (permalink)
Major Poster
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 40
Member: 718868
Status: Offline
Thanks Meter: 12
Quote:
Originally Posted by VM_SODHA View Post
2700c sim solu here...............
Attachment 213393



sir kindly give a clearer view



TIA.
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to trixie07 For This Useful Post:
Old 05-24-2010, 06:01   #6 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Apr 2010
Location: UK
Age: 21
Posts: 210
Member: 1285461
Status: Offline
Thanks Meter: 89
hi 2 all


bro change sim ic...

if not your problem solved then jumper
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to Naveedxn143 For This Useful Post:
Old 05-29-2010, 05:42   #7 (permalink)
Major Poster
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 40
Member: 718868
Status: Offline
Thanks Meter: 12
Smile

Quote:
Originally Posted by Naveedxn143 View Post
hi 2 all


bro change sim ic...

if not your problem solved then jumper

problem solve.....thanks to mr.VM_SODHA,,

mr naveedxn...try to post something useful,,because nokia 2700c have not a sim i.c....peace bro
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to trixie07 For This Useful Post:
Old 05-29-2010, 07:22   #8 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Aug 2005
Location: pakistan
Posts: 111
Member: 176088
Status: Offline
Thanks Meter: 14
ad mobile

brother change itc sim ic first if same then see this digram i think your problem will be solve
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to shafiq sahil For This Useful Post:
Old 07-20-2010, 05:58   #9 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jul 2010
Posts: 2
Member: 1348961
Status: Offline
Sonork: 1700
Thanks Meter: 1
where is the sim ic of 2700c
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to jhofer For This Useful Post:
Old 07-21-2010, 01:04   #10 (permalink)
No Life Poster
 
r a nadeem's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: pakistan
Age: 61
Posts: 3,605
Member: 241039
Status: Offline
Thanks Meter: 4,151
Quote:
Originally Posted by jhofer View Post
where is the sim ic of 2700c
Dear 2700c has not Sim ESD
Rashid Ahmed Nadeem
  Reply With Quote
Old 07-21-2010, 05:09   #11 (permalink)
No Life Poster
 
suraj9860607689's Avatar
 
Join Date: Jun 2008
Location: Pune (Daund) Maharashtra
Age: 24
Posts: 1,407
Member: 787710
Status: Offline
Sonork: 100.1649187
Thanks Meter: 648
[IMG][/IMG]
  Reply With Quote
The Following 6 Users Say Thank You to suraj9860607689 For This Useful Post:
Show/Hide list of the thanked
Old 09-25-2010, 14:15   #12 (permalink)
Insane Poster
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 75
Member: 527340
Status: Offline
Thanks Meter: 7
thanks
sssssssssssssssssssssssssssssssssssssssd
  Reply With Quote
Old 11-21-2010, 17:36   #13 (permalink)
Crazy Poster
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 51
Member: 265160
Status: Offline
Thanks Meter: 3
thax dear but problem same help me
  Reply With Quote
Old 11-21-2010, 20:20   #14 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Oct 2008
Location: Romania -city:BUZAU
Posts: 169
Member: 887688
Status: Offline
Sonork: talibans
Thanks Meter: 21
try this , and post result

http://img690.imageshack.us/img690/109/2700sim.gif
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to talibans For This Useful Post:
Old 02-07-2011, 10:33   #15 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 14
Member: 1251739
Status: Offline
Sonork: friendsmobilechr@gmail.co
Thanks Meter: 1
hiiiiiiiiiiiii

2700 where is the sim ic
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
2700c insert sim solution tested jayan_jayan Nokia Hardware & Hardware Repair 2 11-02-2010 08:40
6030 insert sim i try chang ic then remove and make jumper but same insert sim shani72 Nokia Hardware & Hardware Repair 7 01-20-2010 05:06
6610i insert sim i try all jumper and track but same insert sim shani72 Nokia Hardware & Hardware Repair 1 09-07-2009 08:02
insert sim chip with phone se k550im insert sim lyne Old Ericsson Phones & Sony Phones 0 03-16-2009 08:50
3210 - "Insert SIM", but SIM is inserted !?! MaRiN Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 1 12-29-2000 16:08

 



All times are GMT +1. The time now is 08:50.



Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2014 -
Page generated in 0.56607 seconds with 9 queries

Content Relevant URLs by vBSEO