GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones / Tablets Software & Hardware Area > LG

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 08-19-2010, 07:03   #1 (permalink)
Freak Poster
 
MANH.NB's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: 102c Trần Hưng 
Posts: 105
Member: 243559
Status: Offline
Sonork: MACS
Thanks Meter: 11
Need LG GW300 reset user code

How to reset user code GW300 please!
  Reply With Quote
Old 08-19-2010, 09:37   #2 (permalink)
Moderator
 
nasirahmed's Avatar
 
Join Date: Mar 2004
Location: LOVE FOR ALL HATRED FOR NONE
Posts: 4,040
Member: 57760
Status: Offline
Sonork: 100.1579298
Thanks Meter: 3,355
Try without sim --> 2945#*# or 3845#*300# or 1809#*300#

If phone asks password without sim also then you can't enter code, in this situation you've to flash the phone.

LG GW300 flashfile need
  Reply With Quote
The Following 4 Users Say Thank You to nasirahmed For This Useful Post:
Show/Hide list of the thanked
Old 08-19-2010, 10:51   #3 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Nov 2008
Location: Azerbaijan
Posts: 310
Member: 897164
Status: Offline
Thanks Meter: 96
Correct code is 1809#*300# to enter engineering mode .Then select Factory reset . User code will reset .
  Reply With Quote
The Following 10 Users Say Thank You to DemnZ For This Useful Post:
Show/Hide list of the thanked
Old 03-04-2011, 07:38   #4 (permalink)
Insane Poster
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 98
Member: 1175162
Status: Offline
Sonork: bmmobiles@yahoo.com
Thanks Meter: 7
yess thanks my man last code is working with kw 300 thanks a lot
  Reply With Quote
Old 03-16-2011, 01:39   #5 (permalink)
No Life Poster
 
magixian's Avatar
 
Join Date: Apr 2004
Location: Lagos Nigeria
Posts: 2,143
Member: 61176
Status: Offline
Sonork: 100.86572
Thanks Meter: 245
Quote:
Originally Posted by DemnZ View Post
Correct code is 1809#*300# to enter engineering mode .Then select Factory reset . User code will reset .
nice info, i just used 305 instead of 300 for gw305
  Reply With Quote
Old 05-13-2011, 12:50   #6 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Jun 2005
Location: POLAND - SUWAŁKI
Age: 31
Posts: 108
Member: 156201
Status: Offline
Sonork: 100.109614
Thanks Meter: 10
Quote:
Originally Posted by nasirahmed View Post
Try without sim --> 2945#*# or 3845#*300# or 1809#*300#

If phone asks password without sim also then you can't enter code, in this situation you've to flash the phone.

LG GW300 flashfile need
dont need flash phone just call emergency nr and fast 1809#*300# and phone will open full factory menu:-)
  Reply With Quote
Old 05-15-2011, 12:31   #7 (permalink)
Registered User
 
Join Date: Feb 2004
Location: MERSIN, TURKEY
Posts: 1,260
Member: 55026
Status: Offline
Thanks Meter: 53
Quote:
Originally Posted by paka1983 View Post
dont need flash phone just call emergency nr and fast 1809#*300# and phone will open full factory menu:-)
impossible! when type any number phone is ending emergency call..and come back lock display!
  Reply With Quote
Old 05-16-2011, 07:16   #8 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Jun 2005
Location: POLAND - SUWAŁKI
Age: 31
Posts: 108
Member: 156201
Status: Offline
Sonork: 100.109614
Thanks Meter: 10
Quote:
Originally Posted by KUBAT1 View Post
impossible! when type any number phone is ending emergency call..and come back lock display!

Possibel... Call emergency then need fastly:-) Tested by me 10000%
  Reply With Quote
Old 06-28-2011, 08:09   #9 (permalink)
Crazy Poster
 
Join Date: Sep 2007
Posts: 59
Member: 597927
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Quote:
Originally Posted by paka1983 View Post
dont need flash phone just call emergency nr and fast 1809#*300# and phone will open full factory menu:-)
thanks works for me.........
  Reply With Quote
Old 07-22-2011, 19:32   #10 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: May 2011
Location: indonesia
Posts: 6
Member: 1587441
Status: Offline
Sonork: no
Thanks Meter: 0
please LG GW 300 5 key does not work ... teachers please help ... thanks
  Reply With Quote
Old 05-05-2014, 06:20   #11 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jan 2014
Posts: 1
Member: 2097839
Status: Offline
Sonork: skullbang
Thanks Meter: 0
Quote:
Originally Posted by nasirahmed View Post
Try without sim --> 2945#*# or 3845#*300# or 1809#*300#

If phone asks password without sim also then you can't enter code, in this situation you've to flash the phone.
last code worked on GW300 .. tnks alot mehn
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Need software upgrade for Nokia 5110 ptkrf Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 29 06-27-2014 21:31
needed pinout for carkit(N61xx) mobileinfo Nokia Hardware & Hardware Repair 2 07-23-2013 02:41
Help: Forgot my 6110 user lock code!! GByte9 Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 3 04-03-2011 15:00
need ericsson 88 cable migdamas Old Ericsson Phones & Sony Phones 1 06-02-1999 16:23
need eeprom photo???? mobileinfo Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 0 05-26-1999 11:35

 



All times are GMT +1. The time now is 14:59.



Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2014 -
Page generated in 0.30695 seconds with 8 queries

Content Relevant URLs by vBSEO