GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Hard/Software Products (official support) > Saras Boxes > UFS2 + UFS3-Tornadoflasher

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 01-22-2009, 09:56   #1 (permalink)
Banned
 
Join Date: Dec 2006
Location: ALGERIE ORAN
Age: 41
Posts: 433
Member: 415170
Status: Offline
Thanks Meter: 1,042
Talking crack jaf in ufs 3 100/100 ok

crack jaf v 1.98.62 .. in ufs 3 100/100 ok
!!! NO PKEY required !!!
Work with all JAF original setups (1.98.62 too).
Work with JAF addon (BB5 NO TP Unlocker by Cinek 1.03)
Can access JAF support area!
Change emulated PKEY SN to many random values.
Full loaded counter for emulated PKEY at each software start.
For PKEY emulation used applets from original JAF 1.98.62




ENJOY









teste by smail002


Download Link







  Reply With Quote
The Following 148 Users Say Thank You to ufsx002 For This Useful Post:
Show/Hide list of the thanked
Old 02-09-2009, 06:02   #2 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Mar 2008
Location: pakistan city jhelum
Posts: 155
Member: 720284
Status: Offline
Thanks Meter: 12
box driver not found

here error box driver not installed plz help me
  Reply With Quote
The Following 3 Users Say Thank You to shoaib82a For This Useful Post:
Show/Hide list of the thanked
Old 02-09-2009, 13:56   #3 (permalink)
No Life Poster
 
MOURAD™'s Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Location: Guangzhou-China
Posts: 1,290
Member: 468587
Status: Offline
Sonork: 100.1612429
Thanks Meter: 680
Checking Windows version ...
Windows version: Microsoft Windows XP Professional
Searching for JAF install location ...
ERROR: Can not find JAF.EXE
  Reply With Quote
The Following 2 Users Say Thank You to MOURAD™ For This Useful Post:
Old 02-10-2009, 05:21   #4 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 5
Member: 881504
Status: Offline
Thanks Meter: 3
help me
hecking Windows version ...
Windows version: Microsoft Windows XP Professional
Searching for JAF install location ...
Saved winscard.dll to: C:\Program Files\ODEON\JAF\winscard.dll
Saved original.dll to: C:\Program Files\ODEON\JAF\original.dll
Starting JCOP emulator ...
Saved JCOP.EXE to: C:\Program Files\ODEON\JAF\JCOP.EXE
JCOP emulator started succesfull on port 8050
Powering JCOP simulator ...
ERROR: JCSIMU_open_socket connect socket: 10061
ERROR: JCSIMU_reset_card initialize
ERROR: Cannot get ATR from JCOP simulator!
  Reply With Quote
The Following 3 Users Say Thank You to sanket jain For This Useful Post:
Show/Hide list of the thanked
Old 02-20-2009, 20:27   #5 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Aug 2007
Location: Ghana
Age: 31
Posts: 574
Member: 563167
Status: Offline
Thanks Meter: 42
pls any other way or link to download dis software?
  Reply With Quote
The Following 3 Users Say Thank You to cllins For This Useful Post:
Show/Hide list of the thanked
Old 02-22-2009, 16:08   #6 (permalink)
Super Moderator
 
moulnisky's Avatar
 
Join Date: Jan 2009
Location: England
Age: 49
Posts: 16,964
Member: 947561
Status: Offline
Thanks Meter: 13,094
You must have the JAf software installed in c:\program files\odeon\jaf to make it working properly.
obviously for the no english version must be in the main program directory (for example in Italy c:\programmi\ODEON\JAF )
All the best
Alex
  Reply With Quote
The Following 3 Users Say Thank You to moulnisky For This Useful Post:
Show/Hide list of the thanked
Old 02-22-2009, 16:10   #7 (permalink)
Major Poster
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 47
Member: 977789
Status: Offline
Thanks Meter: 5
help
how to solve problem for
BOX DRIVER NOT INSTALLED??

thanks in advance
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to raul25_07 For This Useful Post:
Old 02-22-2009, 16:37   #8 (permalink)
Super Moderator
 
moulnisky's Avatar
 
Join Date: Jan 2009
Location: England
Age: 49
Posts: 16,964
Member: 947561
Status: Offline
Thanks Meter: 13,094
Ouch? what software give you this problem?
:-)
Alex
  Reply With Quote
The Following 2 Users Say Thank You to moulnisky For This Useful Post:
Old 02-24-2009, 15:59   #9 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 34
Member: 714092
Status: Offline
Thanks Meter: 11
thanks ....................100%
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to gsm_ono...crack For This Useful Post:
Old 02-24-2009, 21:34   #10 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 1
Member: 702850
Status: Offline
Thanks Meter: 1
thanks .................................................. .................................................. ............................100%
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to alaa1980 For This Useful Post:
Old 02-25-2009, 11:12   #11 (permalink)
Freak Poster
 
tom313rd's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Location: Uk/Pk
Posts: 234
Member: 436045
Status: Offline
Sonork: 1581208
Thanks Meter: 33
to all those who still doubt it i gotta say TRY IT FOR GODDAM SELVES...

THis is fregging working 100%... those who still deny "LOSERS" is the word for them..



Br,
TOm313rD
  Reply With Quote
The Following 2 Users Say Thank You to tom313rd For This Useful Post:
Old 02-25-2009, 11:19   #12 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jan 2009
Location: lost island
Posts: 21
Member: 940371
Status: Offline
Thanks Meter: 5
nice 1 sir i try this software 100% working tenkz
  Reply With Quote
The Following 2 Users Say Thank You to chicopiatos For This Useful Post:
Old 02-25-2009, 16:01   #13 (permalink)
Super Moderator
 
moulnisky's Avatar
 
Join Date: Jan 2009
Location: England
Age: 49
Posts: 16,964
Member: 947561
Status: Offline
Thanks Meter: 13,094
I used once the version 4 of the emulator with bb no tp by cinek 1.03 for a nokia N73 and once the vodafone 1.02 to unlock for a Vodafone V716
Both the programs been working in a perfect mode...
100%
Alex
  Reply With Quote
The Following 2 Users Say Thank You to moulnisky For This Useful Post:
Old 02-25-2009, 16:12   #14 (permalink)
Freak Poster
 
ghazishah's Avatar
 
Join Date: Apr 2008
Posts: 458
Member: 754267
Status: Offline
Thanks Meter: 117
very nice working i hv tested this software
Thanks to all.............
  Reply With Quote
The Following 2 Users Say Thank You to ghazishah For This Useful Post:
Old 02-25-2009, 16:31   #15 (permalink)
No Life Poster
 
SkyMobile05's Avatar
 
Join Date: May 2007
Location: Algerie,Batna
Posts: 651
Member: 508860
Status: Offline
Sonork: 1613186
Thanks Meter: 183
*********** good thanx so match **********
  Reply With Quote
The Following 4 Users Say Thank You to SkyMobile05 For This Useful Post:
Show/Hide list of the thanked
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
ufs-3 driver update ok turkcellgsm MXKEY Nokia Flasher and Unlocker (by Alim Hape) 0 05-31-2009 09:57
Meaning of pp. in dctx 1.3 f in Ufs-3 chetangajjar UFS2 + UFS3-Tornadoflasher 3 02-13-2005 11:11
nEED PHOENIX SOFT CRACKED FOR USING UFS 3 TORNADO FLASHER Badra Nokia Digital Core Technology 4 ( DCT-4 ) 7 12-21-2004 10:15

 



All times are GMT +1. The time now is 06:59.



Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2014 -
Page generated in 0.34230 seconds with 9 queries

Content Relevant URLs by vBSEO