GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Hard/Software Products (official support) > GSMServer Products > Smart-Clip

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 10-27-2010, 15:42   #1 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Apr 2010
Location: France
Age: 37
Posts: 541
Member: 1285915
Status: Offline
Thanks Meter: 34
Motorola MB 511 hard reset

Hello,

Can you help me to make a hard reset in a motorola mb511, please ? Thanks.
  Reply With Quote
Old 10-28-2010, 07:25   #2 (permalink)
Product Supporter
 
GSM_Support's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: GSMserver Team
Posts: 20,180
Member: 121052
Status: Offline
Sonork: 100.107126
Thanks Meter: 35,543
@ Adel_Khaled,

Try to perform following procedures:
1. Power off phone. If it won’t turn off, take the battery out.
2. Press and hold the Power and Camera button at the same time. Release the Camera button when prompted.
3. Press Volume Down key.
4. Select option factory reset

Best Regards
GSMServer team



  Reply With Quote
The Following 2 Users Say Thank You to GSM_Support For This Useful Post:
Old 10-28-2010, 08:15   #3 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Apr 2010
Location: France
Age: 37
Posts: 541
Member: 1285915
Status: Offline
Thanks Meter: 34
Thank you for your help, but there is not a camera button. That's why i can't do your procedure. Have you an other idea, please ? Thanks.
  Reply With Quote
Old 10-28-2010, 08:32   #4 (permalink)
Product Supporter
 
GSM_Support's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: GSMserver Team
Posts: 20,180
Member: 121052
Status: Offline
Sonork: 100.107126
Thanks Meter: 35,543
@ Adel_Khaled,

What is wrong with the phone?
Did you try to Press Menu -> Settings -> Privacy -> Factory Data Reset.

Best Regards
GSMServer team



  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to GSM_Support For This Useful Post:
Old 10-29-2010, 07:10   #5 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Apr 2010
Location: France
Age: 37
Posts: 541
Member: 1285915
Status: Offline
Thanks Meter: 34
Hello. I have bought a mb511 unlock code but when i enter it on the phone it doesn't work. It says that the unlock request has failed. Then i want to make a hard reset and retry.
I have already pressed Menu -> Settings -> Privacy -> Factory Data Reset. Is it a hard reset ? Thanks.
  Reply With Quote
Old 10-29-2010, 08:00   #6 (permalink)
No Life Poster
 
mcandre's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: Central Europe
Age: 29
Posts: 5,027
Member: 239548
Status: Offline
Thanks Meter: 939
Factory Data Reset will clear the phone's memory and put the phone back to the original factory default state. Factory Data Reset is a tool used to remove everything that was imported, added or installed on the device.
  Reply With Quote
Old 11-04-2010, 19:27   #7 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 30
Member: 402146
Status: Offline
Thanks Meter: 4
Quote:
Originally Posted by mcandre View Post
Factory Data Reset will clear the phone's memory and put the phone back to the original factory default state. Factory Data Reset is a tool used to remove everything that was imported, added or installed on the device.
i need to , thanks for advanced
  Reply With Quote
Old 12-10-2010, 14:41   #8 (permalink)
Major Poster
 
Join Date: Sep 2005
Age: 44
Posts: 48
Member: 182179
Status: Offline
Thanks Meter: 5
1. Hold POWER BUTTON and X button on keyboard
2. After logo popup release POWER BUTTON and keep hold just X button
3. Triangle with little android popup release X button
4. Press POWER BUTTON once
Popup screen : Android System Recovery <2e>
Android System Recovery Utility
Reboot system now
Apply SDcard update.zip
Wipe data/Factory reset
Wipe cache partition
  Reply With Quote
The Following 5 Users Say Thank You to somatsupra For This Useful Post:
Show/Hide list of the thanked
Old 12-23-2010, 03:19   #9 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Dec 2010
Posts: 2
Member: 1474973
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Hi! I need to unlock a flipout too. Do you know if it can be done? Any place to reommend to get the code?


Thanks in advance, Kamel
  Reply With Quote
Old 12-23-2010, 07:19   #10 (permalink)
Product Supporter
 
GSM_Support's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: GSMserver Team
Posts: 20,180
Member: 121052
Status: Offline
Sonork: 100.107126
Thanks Meter: 35,543
@ DrKamel,

This phone model is not currently supported for unlock procedure.

Best Regards
GSMServer team



  Reply With Quote
Old 06-01-2012, 16:55   #11 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: May 2010
Posts: 1
Member: 1314786
Status: Offline
Thanks Meter: 0
I bought unlock MB511.
Only my concern is, after hard reset, The My MB511 will be still unlock, or going to locked.
Just I like to remove some AT&T add and application.
May be I'm wrong to do this way.
Another way, I can not download and install "Sideload Enabler for Backflip.
Each time going to downloading and later Shaw me "did not find application".That was in so different sides, android application down loader.
Peter.
  Reply With Quote
Old 01-17-2013, 17:41   #12 (permalink)
Crazy Poster
 
Join Date: Jan 2013
Posts: 56
Member: 1864147
Status: Offline
Sonork: 100.1626392
Thanks Meter: 16
good job..getting new ideas frm forum
  Reply With Quote
Old 01-29-2013, 15:32   #13 (permalink)
No Life Poster
 
moinuddin111's Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Location: in your heart
Age: 30
Posts: 542
Member: 864102
Status: Offline
Sonork: 100.1617637
Thanks Meter: 43
good job bro nice post
  Reply With Quote
Old 03-08-2013, 11:00   #14 (permalink)
Crazy Poster
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 57
Member: 391125
Status: Offline
Thanks Meter: 30
thx

Quote:
Originally Posted by somat***** View Post
1. Hold POWER BUTTON and X button on keyboard
2. After logo popup release POWER BUTTON and keep hold just X button
3. Triangle with little android popup release X button
4. Press POWER BUTTON once
Popup screen : Android System Recovery <2e>
Android System Recovery Utility
Reboot system now
Apply SDcard update.zip
Wipe data/Factory reset
Wipe cache partition
thx it s working
  Reply With Quote
Old 05-11-2013, 09:02   #15 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 31
Member: 1192442
Status: Offline
Sonork: 100.1638070
Thanks Meter: 0
Thanks somat*****
is working.....
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
My 5110 v5.11 have a strange error.., it resets it self every 60second luuk Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 24 08-11-2006 15:29
how can you reset the life timer without using a data cable for a 5125 TDMA phone? PiNoY_bOy204 Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 2 08-23-2001 12:46
HOW TO RESET SECURITY CODE IN NOKIA 6210 ed2k_7 Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 10 05-26-2001 05:33
5190 patial flashes - why are they so hard to find? Bads Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 7 04-14-2001 03:18
I have unlcoker for 51/61/32 for all new version for exchange Motorola 3*88 unlocker! MC Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 0 11-14-1999 12:02

 



All times are GMT +1. The time now is 16:52.



Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2014 -
Page generated in 0.54170 seconds with 8 queries

Content Relevant URLs by vBSEO