GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Hard/Software Products (official support) > FuriousGold | Powered by FuriousTeam

FuriousGold | Powered by FuriousTeam FuriouS GOLD Support Area

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 03-17-2009, 22:11   #1 (permalink)
No Life Poster
 
Kashif Khan's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: Spain
Age: 34
Posts: 3,614
Member: 88016
Status: Offline
Thanks Meter: 256
LG.KS360 security code

Hi mates and support team.
Is there any way to break the security code for KS-360 ? ? ?
awaiting for perfect solution.
BR
KAshif Khan
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to Kashif Khan For This Useful Post:
Old 03-17-2009, 22:40   #2 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Apr 2006
Location: in new project
Posts: 577
Member: 257142
Status: Offline
Thanks Meter: 56
Wink

for break the security code for KS-360 use vygis at this moment
  Reply With Quote
Old 03-17-2009, 22:45   #3 (permalink)
No Life Poster
 
Kashif Khan's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: Spain
Age: 34
Posts: 3,614
Member: 88016
Status: Offline
Thanks Meter: 256
I got F-gold not vygis.
What must i do to solve this problem?
BR
Kashif Khan
  Reply With Quote
Old 03-17-2009, 23:15   #4 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Apr 2006
Location: in new project
Posts: 577
Member: 257142
Status: Offline
Thanks Meter: 56
i never tested user code with fg sorry
  Reply With Quote
Old 03-18-2009, 08:47   #5 (permalink)
No Life Poster
 
Kashif Khan's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: Spain
Age: 34
Posts: 3,614
Member: 88016
Status: Offline
Thanks Meter: 256
wherez the support team answer?
  Reply With Quote
Old 03-18-2009, 10:04   #6 (permalink)
Product Supporter
 
Fast Unlocker's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: Furious Team ... GPGIndustries
Age: 35
Posts: 6,789
Member: 95960
Status: Offline
Sonork: 100.1574721
Thanks Meter: 11,344
Only flashing can Help you

contact me via MSN Now
  Reply With Quote
Old 03-22-2009, 09:12   #7 (permalink)
No Life Poster
 
Kashif Khan's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: Spain
Age: 34
Posts: 3,614
Member: 88016
Status: Offline
Thanks Meter: 256
i tried to contact to you but you still offline.
post your instructions here.
BR
KAshif Khan
  Reply With Quote
Old 03-22-2009, 09:34   #8 (permalink)
Insane Poster
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 90
Member: 317043
Status: Offline
Thanks Meter: 25
Test this. You remove SIM, you compose following 1809#*360 #, the menu will appear' technical, it selects factory reset.
  Reply With Quote
The Following 4 Users Say Thank You to darkinside For This Useful Post:
Show/Hide list of the thanked
Old 03-22-2009, 09:56   #9 (permalink)
Product Supporter
 
Fast Unlocker's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: Furious Team ... GPGIndustries
Age: 35
Posts: 6,789
Member: 95960
Status: Offline
Sonork: 100.1574721
Thanks Meter: 11,344
i have asked hack to add something like code read and he is checking now ..let,s see what will happen
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to Fast Unlocker For This Useful Post:
Old 03-22-2009, 13:15   #10 (permalink)
No Life Poster
 
Kashif Khan's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: Spain
Age: 34
Posts: 3,614
Member: 88016
Status: Offline
Thanks Meter: 256
tahanx fast unloker.
@Darkinside your method is not working.
BR
Kashif kHan
  Reply With Quote
Old 05-07-2009, 10:18   #11 (permalink)
Freak Poster
 
jakrzys's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: Poland
Age: 36
Posts: 428
Member: 118554
Status: Offline
Thanks Meter: 68
Something new ??????????
  Reply With Quote
Old 05-08-2009, 07:41   #12 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 186
Member: 663710
Status: Offline
Thanks Meter: 23
Quote:
Originally Posted by Kashif Khan View Post
Hi mates and support team.
Is there any way to break the security code for KS-360 ? ? ?
awaiting for perfect solution.
BR
KAshif Khan
if you have ufs login to support and download ks360 flasher/driver, follow instruction and flash it with usb cable after 2min ur phone is normal. i solve many like this even frezeen ks360

br
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to akulewe For This Useful Post:
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
LG KS360 Security Code Removal???? madijim LG 101 03-15-2014 14:02
Lg ks360 security code omarSA HWK 1 02-03-2010 11:13
Lg ks360 security code!! SOLVED :)) thx GSMHEART Basic Micro-Box Software Support (SAMSUNG, HUAWEI, etc...) 3 06-04-2009 10:34
Lg ks360 security code remove by micro-box !!! GSMHEART Basic Micro-Box Software Support (SAMSUNG, HUAWEI, etc...) 2 05-13-2009 12:19

 



All times are GMT +1. The time now is 12:17.



Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2014 -
Page generated in 0.29790 seconds with 8 queries

Content Relevant URLs by vBSEO