GSM Shop
GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Hard/Software Products (official support) > Infinity-Box

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 05-13-2011, 22:52   #1 (permalink)
Product Supporter
 
YellowBoss's Avatar
 
Join Date: Jun 2009
Location: infinity-box
Posts: 14,788
Member: 1043909
Status: Offline
Thanks Meter: 32,662
Your Infinity-Box [BEST] SL3 server credits (Infinity-Credits) has more Power now

Dear Friends,

If you have a credits for Infinity-Box SL3 server you can activate new software online, get logs/credits for other boxes/products, unlock iPhone, Motorola, Huawei, Samsung, SE and other devices.


How to buy Infinity-Credits:

1. Price is here
2. Contact to nearest Reseller or to our sales department directly


How to activate new software or make unlock:

1. Get your Login/Password
2. Click here to login

In case of any problems visit the next page for details or contact to ios@infinity-box.com


- Latest Infinity Product - Infinity-Dongle
- World leading Nokia Tool - BB5 Easy Service Tool [BEST]
- CDMA-Tool (fast and easy unlock)
- Extract phonebook (and other content) from alive and dead phone


- Follow us on Twitter
- Facebook

Last edited by YellowBoss; 07-05-2015 at 11:44.
  Reply With Quote
The Following 54 Users Say Thank You to YellowBoss For This Useful Post:
Show/Hide list of the thanked
Old 05-13-2011, 23:48   #2 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: May 2007
Location: Mladenovac-Belgrade Serbia
Posts: 258
Member: 503664
Status: Offline
Thanks Meter: 51
and whats the story if i want to activate infinity main module or spt on mine bb5 easy servis tool dongle???
thanks for answer
  Reply With Quote
Old 05-13-2011, 23:52   #3 (permalink)
Product Supporter
 
Join Date: Mar 2005
Age: 36
Posts: 2,830
Member: 128745
Status: Offline
Thanks Meter: 16,307
Infinity main module can not be activated on any dongle or box yet
Right now activations possible only on Infinity box not on BEST Dongle
Later we will implent activations to be made on other dongles as well ( Example BEST , CDMA )
  Reply With Quote
The Following 6 Users Say Thank You to Infinity-Box For This Useful Post:
Show/Hide list of the thanked
Old 05-14-2011, 03:12   #4 (permalink)
No Life Poster
 
mr.Dubai's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 1,210
Member: 450219
Status: Offline
Thanks Meter: 114
Infinity taem wellcom........................................... ..
  Reply With Quote
Old 05-14-2011, 03:12   #5 (permalink)
No Life Poster
 
mr.Dubai's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 1,210
Member: 450219
Status: Offline
Thanks Meter: 114
Thanks new INFO......................................
  Reply With Quote
Old 05-14-2011, 03:57   #6 (permalink)
Freak Poster
 
huahaonam's Avatar
 
Join Date: Nov 2008
Location: VietNam Team
Age: 41
Posts: 319
Member: 890799
Status: Offline
Sonork: 100.999999
Thanks Meter: 318
thank Team Infinity-Box
  Reply With Quote
Old 05-14-2011, 04:04   #7 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Sep 2008
Location: @ your fingertip
Posts: 512
Member: 853601
Status: Offline
Thanks Meter: 204
i dont understand what you're trying to say? you mean that infinity softtware (The new update) is not free anymore? and we will buy that software? or for the main dongle, i mean the BOX, just to activate for the BEST software?
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to DELRO For This Useful Post:
Old 05-14-2011, 04:52   #8 (permalink)
No Life Poster
 
bathula rana's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Location: NEAR RAOMOJI FILM CITY HYD
Posts: 578
Member: 591910
Status: Offline
Thanks Meter: 43
thank Team Infinity-Box
.........................................
  Reply With Quote
Old 05-14-2011, 06:08   #9 (permalink)
Product Supporter
 
rafi_5217705's Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Location: ☆I-LOVE Pakistan☆
Posts: 1,065
Member: 627475
Status: Offline
Sonork: 100.1594828
Thanks Meter: 524
very good in online
i agree this option
  Reply With Quote
Old 05-14-2011, 06:42   #10 (permalink)
No Life Poster
 
Malik Irfan85's Avatar
 
Join Date: Jan 2011
Location: in your Heart
Posts: 2,226
Member: 1484062
Status: Offline
Sonork: 1610135
Thanks Meter: 213
good work

tjis is very useful post 4 infinity team

Br ,, Malik Irfan. . .
  Reply With Quote
Old 05-14-2011, 07:04   #11 (permalink)
Freak Poster
 
vinz75's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Age: 39
Posts: 218
Member: 647300
Status: Offline
Thanks Meter: 42
thanks infinity team..


pls also add support upload file to server read via usb..
  Reply With Quote
Old 05-14-2011, 07:18   #12 (permalink)
No Life Poster
 
net.tarik's Avatar
 
Join Date: Jun 2010
Location: Green Forest
Posts: 1,104
Member: 1316000
Status: Offline
Sonork: 100.1624093
Thanks Meter: 345
it's very good option for user.
thanks infinity team.
  Reply With Quote
Old 05-14-2011, 07:51   #13 (permalink)
Insane Poster
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 85
Member: 218230
Status: Offline
Thanks Meter: 13
Can I activate bb5 tool on my infinity box without the bb5 best dongle.
  Reply With Quote
Old 05-14-2011, 08:03   #14 (permalink)
No Life Poster
 
Dzirt's Avatar
 
Join Date: Nov 2009
Location: Syberia
Age: 26
Posts: 12,511
Member: 1157320
Status: Offline
Thanks Meter: 6,116
Yes, you can activate.
  Reply With Quote
The Following 2 Users Say Thank You to Dzirt For This Useful Post:
Old 05-14-2011, 08:10   #15 (permalink)
Insane Poster
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 85
Member: 218230
Status: Offline
Thanks Meter: 13
how to please?????????
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
6110 power does not stay on sc~micro Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 6 08-30-2014 08:14
NEW ERICSSON A1018 60 SIEMANS C25 60 + LOADS MORE MILLENNIUM-INTERNATIONAL Main Sales Section 0 08-31-1999 18:54
T28 300ukp V3688 90ukp 3210 90ukp AND MORE CELLPHOESDIRECT Main Sales Section 0 08-26-1999 14:32

 



All times are GMT +1. The time now is 23:25.



Powered by Searchlight © 2015 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2015 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2015 -
Page generated in 0.37219 seconds with 9 queries

Content Relevant URLs by vBSEO