GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones / Tablets Software & Hardware Area > Nokia > Nokia Base Band 5 ( BB-5 )

Nokia Base Band 5 ( BB-5 ) Baseband-5 Phones: 2700 Classic , 2730 Classic , 3109c , 3110c , 3120c , 3250 , 3500c , 3600s , 3610 Fold , 3710 Fold , 3720 Classic , 5130 XpressM , 5200 / 5200b , 5220 XpressM , 5230 XpressM , 5300 / 5300b , 5310 / 5310b , 5320 , 5500 , 5530 XpressM , 5610 , 5630 XpressM , 5700 , 5730 XpressM , 5800 , 6085 / 6086 , 6110n , 6120c , 6121c , 6124c , 6125 , 6126 / 6133b , 6131 / 6133 , 6131 (NFC) , 6136 , 6151 , 6208 Classic , 6210n , 6212c , 6220c , 6233 , 6234 , 6260 Slide , 6263 , 6267 , 6270 , 6280 / 6288 , 6282 , 6290 , 6300 , 6300i , 6301 , 6303 Classic , 6500 Classic , 6500 Slide , 6555 , 6600 Fold , 6600 Slide , 6630 , 6650 Fold , 6680 , 6681 , 6682 , 6700 Classic , 6710 Navigator , 6720 Classic , 6730 Classic , 6760 Slide , 6790 Surge , 7210c , 7310c , 7370 , 7373 , 7390 , 7500 , 7510c , 7610c , 7900 , 8600 , 8800 arte , E50 , E51 , E52 , E55 , E60 , E61 , E61i , E62 , E63 , E65 , E66 , E70 , E71 , E72 , E75 , E90 , N70 , N71 , N72 , N73 , N75 , N76 , N77 , N78 , N79 , N80 , N81 , N82 , N85 , N86 , N90 , N91 , N92 , N93 , N93i , N95 , N95 8GB , N96 , N97 , N97 Mini , X3 , X6

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 10-02-2006, 13:18   #1 (permalink)
No Life Poster
 
nasro_nd's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: CANADA
Age: 32
Posts: 1,193
Member: 149415
Status: Offline
Sonork: 100.1609895
Thanks Meter: 57
error " product selection mismatch " in N70

i have a nokia N70 white screen
i use a hwk for flashing ..
but i have this error in boot
plz explication and help bro
  Reply With Quote
Old 10-02-2006, 13:23   #2 (permalink)
No Life Poster
 
nasro_nd's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: CANADA
Age: 32
Posts: 1,193
Member: 149415
Status: Offline
Sonork: 100.1609895
Thanks Meter: 57
show this picture plz !!!!!!!!!
Attached Images
File Type: jpg n70.JPG (125.3 KB, 2547 views)
  Reply With Quote
Old 10-02-2006, 21:52   #3 (permalink)
No Life Poster
 
cellquery's Avatar
 
Join Date: Aug 2002
Location: Dubai
Posts: 672
Member: 14452
Status: Offline
Thanks Meter: 20
try using the flash button instead of the start one ..
  Reply With Quote
Old 10-03-2006, 10:15   #4 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Mar 2005
Location: http://inovasi-mobiles.com
Age: 31
Posts: 104
Member: 132070
Status: Offline
Thanks Meter: 121
Any solution??I have same problem.Phone only white screen.Can local mode,read & wr pm,but can't flash.Always showing "product selection mismatch".Also try with Jaf(7pin cable)and with hwk(5pin)still can't flash.
  Reply With Quote
Old 10-03-2006, 10:23   #5 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Mar 2005
Location: http://inovasi-mobiles.com
Age: 31
Posts: 104
Member: 132070
Status: Offline
Thanks Meter: 121
Any solution??I have same problem.Phone only white screen.Can local mode,read & wr pm,but can't flash.Always showing "product selection mismatch".Also try with Jaf(7pin cable)and with hwk(5pin)still can't flash.
  Reply With Quote
Old 10-03-2006, 15:53   #6 (permalink)
Freak Poster
 
hamzaa's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Age: 32
Posts: 487
Member: 84694
Status: Offline
Thanks Meter: 9
i have the same problem-white screen.
  Reply With Quote
Old 10-03-2006, 15:56   #7 (permalink)
Freak Poster
 
hamzaa's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Age: 32
Posts: 487
Member: 84694
Status: Offline
Thanks Meter: 9
i have the same problem.product mismatch.
  Reply With Quote
Old 10-03-2006, 16:05   #8 (permalink)
No Life Poster
 
nasro_nd's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: CANADA
Age: 32
Posts: 1,193
Member: 149415
Status: Offline
Sonork: 100.1609895
Thanks Meter: 57
but i need know
you have this error with JAF or only with HWK ??
  Reply With Quote
Old 10-04-2006, 20:24   #9 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Mar 2005
Location: http://inovasi-mobiles.com
Age: 31
Posts: 104
Member: 132070
Status: Offline
Thanks Meter: 121
Please read my post again.Can't flash with hwk and jaf.Always give error.What about you problem?Have you done repair you n70?
  Reply With Quote
Old 10-05-2006, 23:04   #10 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 2
Member: 311164
Status: Offline
Thanks Meter: 1
i test O.K.

u change fuse glass(boot) near fuse glass (keypad)
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to arrjung For This Useful Post:
Old 10-20-2006, 17:01   #11 (permalink)
Freak Poster
 
anowar_47's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: Dhaka, Bangladesh
Age: 35
Posts: 310
Member: 121753
Status: Offline
Thanks Meter: 15
N70 Product selection Mismatch

Quote:
Originally Posted by nasro_nd View Post
show this picture plz !!!!!!!!!

JAF

CHK................Done!


Flash

Booting phone...

CMT Boot Data:
Asic ID: 000000010000022600010006000C192101002200
Asic Mode ID: 00
Asic EM ID: 00000341
Asic Public ID: 07F0000FD0B84F57C8FDAB1FDE7755DB386B566D
HASH: E9EFF4BFAA5393217CA6B17755FC3E1400000000
ROM ID: F28A211FCEA7B19D
CMT Boot File: C:\Program Files\ODEON\JAF\Flash\rap3gv2_2nd.fg
Loader version: 01.0E.07 -> Revision: 0000
Patching CMT boot step2...
CMT Boot Ready
CMT Flash ID: 00020001
CMT Flash Data: 00000000000000000000000000000000
CMT Loader: C:\Program Files\ODEON\JAF\Flash\RAP3Gv3_algo.fg
Loader version: 01.0E.07 -> Revision: 0000
CMT Loader Ready
Operation took 0 minutes 7 seconds...
Reading Public keys...
Getting Public Keys...
APE blocks present in flash file but no APE mcu detected in phone. Aborting!

help me !
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to anowar_47 For This Useful Post:
Old 10-20-2006, 17:28   #12 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 469
Member: 224680
Status: Offline
Thanks Meter: 70
create ini i thing problem will solve
  Reply With Quote
Old 10-25-2006, 09:17   #13 (permalink)
No Life Poster
 
BMobile's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Location: Computer
Age: 32
Posts: 545
Member: 154696
Status: Offline
Thanks Meter: 15
Quote:
Originally Posted by anowar_47 View Post
JAF

CHK................Done!


Flash

Booting phone...

CMT Boot Data:
Asic ID: 000000010000022600010006000C192101002200
Asic Mode ID: 00
Asic EM ID: 00000341
Asic Public ID: 07F0000FD0B84F57C8FDAB1FDE7755DB386B566D
HASH: E9EFF4BFAA5393217CA6B17755FC3E1400000000
ROM ID: F28A211FCEA7B19D
CMT Boot File: C:\Program Files\ODEON\JAF\Flash\rap3gv2_2nd.fg
Loader version: 01.0E.07 -> Revision: 0000
Patching CMT boot step2...
CMT Boot Ready
CMT Flash ID: 00020001
CMT Flash Data: 00000000000000000000000000000000
CMT Loader: C:\Program Files\ODEON\JAF\Flash\RAP3Gv3_algo.fg
Loader version: 01.0E.07 -> Revision: 0000
CMT Loader Ready
Operation took 0 minutes 7 seconds...
Reading Public keys...
Getting Public Keys...
APE blocks present in flash file but no APE mcu detected in phone. Aborting!

help me !
Hello ! Did you solved the problem ? Today i have the case like you. N70 white screen, flash by HWK "Product mismatch", flash by JAF "APE blocks present in flash file but no APE mcu detected in phone. Aborting!" . Please give me any solution !
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to BMobile For This Useful Post:
Old 12-14-2006, 12:22   #14 (permalink)
Freak Poster
 
gokul2005's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: India
Age: 33
Posts: 379
Member: 169384
Status: Offline
Thanks Meter: 103
Quote:
Originally Posted by anowar_47 View Post
JAF

CHK................Done!


Flash

Booting phone...

CMT Boot Data:
Asic ID: 000000010000022600010006000C192101002200
Asic Mode ID: 00
Asic EM ID: 00000341
Asic Public ID: 07F0000FD0B84F57C8FDAB1FDE7755DB386B566D
HASH: E9EFF4BFAA5393217CA6B17755FC3E1400000000
ROM ID: F28A211FCEA7B19D
CMT Boot File: C:\Program Files\ODEON\JAF\Flash\rap3gv2_2nd.fg
Loader version: 01.0E.07 -> Revision: 0000
Patching CMT boot step2...
CMT Boot Ready
CMT Flash ID: 00020001
CMT Flash Data: 00000000000000000000000000000000
CMT Loader: C:\Program Files\ODEON\JAF\Flash\RAP3Gv3_algo.fg
Loader version: 01.0E.07 -> Revision: 0000
CMT Loader Ready
Operation took 0 minutes 7 seconds...
Reading Public keys...
Getting Public Keys...
APE blocks present in flash file but no APE mcu detected in phone. Aborting!

help me !
same problem. Need help pls...............................
  Reply With Quote
Old 12-14-2006, 12:29   #15 (permalink)
No Life Poster
 
Lhick's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Location: InsideOut
Posts: 5,663
Member: 333359
Status: Offline
Thanks Meter: 90
I also got that problem. These 6680 white screen, lights dont turn off & "Product Mismatch"
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
n70 product selection mismatch mojtaba_707 Nokia Hardware & Hardware Repair 6 01-07-2011 07:55
N70 Product Selection MisMatch mahabubtel Nokia Hardware & Hardware Repair 10 05-31-2010 14:48
N70 Product selection mismatch lungpoon Nokia Base Band 5 ( BB-5 ) 7 01-18-2007 09:54
n70 product selection mismatch totalmanish Nokia Hardware & Hardware Repair 1 11-08-2006 14:50
N70 power off i plug it in box twester say product selection mismatch جاسر مقدام Nokia Base Band 5 ( BB-5 ) 3 09-09-2006 07:06

 



All times are GMT +1. The time now is 02:20.



Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2014 -
Page generated in 0.43476 seconds with 9 queries

Content Relevant URLs by vBSEO