GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones / Tablets Software & Hardware Area > Nokia > Nokia Base Band 5 ( BB-5 )

Nokia Base Band 5 ( BB-5 ) Baseband-5 Phones: 2700 Classic , 2730 Classic , 3109c , 3110c , 3120c , 3250 , 3500c , 3600s , 3610 Fold , 3710 Fold , 3720 Classic , 5130 XpressM , 5200 / 5200b , 5220 XpressM , 5230 XpressM , 5300 / 5300b , 5310 / 5310b , 5320 , 5500 , 5530 XpressM , 5610 , 5630 XpressM , 5700 , 5730 XpressM , 5800 , 6085 / 6086 , 6110n , 6120c , 6121c , 6124c , 6125 , 6126 / 6133b , 6131 / 6133 , 6131 (NFC) , 6136 , 6151 , 6208 Classic , 6210n , 6212c , 6220c , 6233 , 6234 , 6260 Slide , 6263 , 6267 , 6270 , 6280 / 6288 , 6282 , 6290 , 6300 , 6300i , 6301 , 6303 Classic , 6500 Classic , 6500 Slide , 6555 , 6600 Fold , 6600 Slide , 6630 , 6650 Fold , 6680 , 6681 , 6682 , 6700 Classic , 6710 Navigator , 6720 Classic , 6730 Classic , 6760 Slide , 6790 Surge , 7210c , 7310c , 7370 , 7373 , 7390 , 7500 , 7510c , 7610c , 7900 , 8600 , 8800 arte , E50 , E51 , E52 , E55 , E60 , E61 , E61i , E62 , E63 , E65 , E66 , E70 , E71 , E72 , E75 , E90 , N70 , N71 , N72 , N73 , N75 , N76 , N77 , N78 , N79 , N80 , N81 , N82 , N85 , N86 , N90 , N91 , N92 , N93 , N93i , N95 , N95 8GB , N96 , N97 , N97 Mini , X3 , X6

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 01-21-2009, 14:59   #1 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 22
Member: 466060
Status: Offline
Thanks Meter: 4
Nokia 6500s-1 display.

I have nokia 6500s-1 slid, its not displaying and i have tested it with working LCD and Flex still not working, any solution plz.
  Reply With Quote
The Following 2 Users Say Thank You to dons005 For This Useful Post:
Old 01-23-2009, 05:09   #2 (permalink)
Crazy Poster
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 49
Member: 898710
Status: Offline
Thanks Meter: 8
replace diplay ic/s.

Regards,
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to rajdeep_slg For This Useful Post:
Old 01-23-2009, 05:21   #3 (permalink)
Insane Poster
 
Join Date: Aug 2007
Location: Malaysia
Age: 29
Posts: 79
Member: 568101
Status: Offline
Thanks Meter: 18
Quote:
Originally Posted by dons005 View Post
I have nokia 6500s-1 slid, its not displaying and i have tested it with working LCD and Flex still not working, any solution plz.
must be hardware prob...u should ask at hardware problem forum...
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to fendy2007 For This Useful Post:
Old 01-27-2009, 17:26   #4 (permalink)
Freak Poster
 
extra power's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: Tanzania
Age: 38
Posts: 319
Member: 86787
Status: Offline
Thanks Meter: 31
Donate money to this user
nokia 6500s display problem

nokia 6500s display problem everything is ok , display ok , flex cable from main circuit is ok, may be display driver ic, where is located? my phone working ok. you can receiver and dial calls.what is the issue? i need ure brain to solve it.
Thanx
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to extra power For This Useful Post:
Old 02-05-2009, 17:04   #5 (permalink)
Freak Poster
 
extra power's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: Tanzania
Age: 38
Posts: 319
Member: 86787
Status: Offline
Thanks Meter: 31
Donate money to this user
Where is driver ic ?
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to extra power For This Useful Post:
Old 02-06-2009, 09:17   #6 (permalink)
Crazy Poster
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 49
Member: 898710
Status: Offline
Thanks Meter: 8
Bellow PCB-Flex connector. There are 3 ic/s. 2 display ic & one of them upper keypad ic. Replace the 2 display ic & then send me result.

Regards,
Rajdeep
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to rajdeep_slg For This Useful Post:
Old 02-08-2009, 19:43   #7 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 220
Member: 376867
Status: Offline
Thanks Meter: 10
i have problem with 6500s ... whenever i switched on it restart without showing nokia logo.. i tried flashing with latest firmware still it not switching on it restart as soon as i try to switch on... will it be hardware problem ?
  Reply With Quote
The Following 2 Users Say Thank You to ufo_all For This Useful Post:
Old 02-01-2010, 05:49   #8 (permalink)
Freak Poster
 
deann's Avatar
 
Join Date: May 2008
Location: The Time Has Come....
Posts: 478
Member: 765331
Status: Offline
Thanks Meter: 78
6500s ic jumper

hi...
need display ic jumper for upper keypad ic (black). urgent.
thank in advance
  Reply With Quote
The Following 2 Users Say Thank You to deann For This Useful Post:
Old 05-16-2010, 20:29   #9 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Aug 2007
Posts: 100
Member: 574100
Status: Offline
Thanks Meter: 159
nokia6500s display problem

nokia6500s display problem solution....................
  Reply With Quote
Old 05-16-2010, 21:06   #10 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Aug 2007
Posts: 100
Member: 574100
Status: Offline
Thanks Meter: 159
nokia6500s display problem solution

nokia6500s display problem solution..................
Attached Images
File Type: jpg nokia6500s display problem.JPG (176.4 KB, 2793 views)
  Reply With Quote
The Following 10 Users Say Thank You to abdeu77 For This Useful Post:
Show/Hide list of the thanked
Old 05-29-2010, 13:54   #11 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 30
Member: 1060650
Status: Offline
Thanks Meter: 8
Hello Friends,

Nokia 6500 Sliding-When Power on Nokia Logo coming for Seconds and goes to blue Screen.
I checked[Changed] Display Strip.Software Updated[Flashed].Could you give me any Simple Valuable Solution.(If need to change IC or anything else,Try to share me any Shorting Method and so).....Expecting good guidance ........Thanks in advance...
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to Shafykp For This Useful Post:
Old 05-09-2011, 00:25   #12 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Oct 2008
Location: Katsina,Nigeria
Posts: 21
Member: 875748
Status: Offline
Thanks Meter: 1
please am having the same problem please i need display i.c jumper urgently
  Reply With Quote
Old 05-15-2011, 04:03   #13 (permalink)
Freak Poster
 
aziz patel's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 152
Member: 495989
Status: Offline
Thanks Meter: 31
6500s

thank good job work........ up
  Reply With Quote
Old 06-20-2011, 03:51   #14 (permalink)
Insane Poster
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 89
Member: 1284794
Status: Offline
Sonork: gunn
Thanks Meter: 8
change display ic but display always white
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Nokia 6500s no display light Unicom Nokia Base Band 5 ( BB-5 ) 1 04-19-2009 08:04
Nokia 6500s-1 (RM-240) VS. Nokia 7390 (RM-140) FINDING TP FOR UNLOCKING Mr.Ultimate Nokia Base Band 5 ( BB-5 ) 12 12-06-2008 01:32
pinouts nokia 6500s-1 yacino77 Chinese Miracle & PinFinder 25 05-21-2008 20:59
nokia 6500s-1 sristar2006 Nokia Digital Core Technology 4 ( DCT-4 ) 0 12-30-2007 13:23

 



All times are GMT +1. The time now is 23:48.



Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2014 -
Page generated in 0.36969 seconds with 9 queries

Content Relevant URLs by vBSEO