GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Hard/Software Products (official support) > Saras Boxes > HWK

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 07-19-2010, 10:37   #1 (permalink)
Vey
Freak Poster
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 127
Member: 320622
Status: Offline
Thanks Meter: 4
Error connecting UFS: -16

I keep getting this message "Error connecting UFS : -16 Please reinstall support suite!".

I have uninstall and reinstall afew times with:
HWK_Support_Suite_Setup_v02.10.000.exe

Yet I still getting this error. Can anyone help me with this?

Thanks in advance.
V.
 
The Following 2 Users Say Thank You to Vey For This Useful Post:
Old 07-19-2010, 12:49   #2 (permalink)
Registered User
 
Join Date: Oct 2005
Location: Bangladesh
Posts: 72
Member: 193729
Status: Offline
Sonork: 100.1651149
Thanks Meter: 3
i also have same prob.anyone have solution pls post.
 
The Following User Says Thank You to Babul_BD For This Useful Post:
Old 07-19-2010, 12:53   #3 (permalink)
No Life Poster
 
AlfskieCoder's Avatar
 
Join Date: Feb 2010
Location: Iloilo,Philippines
Age: 29
Posts: 1,714
Member: 1225453
Status: Offline
Thanks Meter: 500
HWK Server Problem..try again tomorrow...
 
Old 07-19-2010, 13:17   #4 (permalink)
Product Manager
 
Odia The Ultimate's Avatar
 
Join Date: Apr 2001
Location: Where dreams become reality.
Age: 44
Posts: 5,611
Member: 4042
Status: Offline
Thanks Meter: 23,688
Exclamation

Quote:
Originally Posted by Vey View Post
I keep getting this message "Error connecting UFS : -16 Please reinstall support suite!".

I have uninstall and reinstall afew times with:
HWK_Support_Suite_Setup_v02.10.000.exe

Yet I still getting this error. Can anyone help me with this?

Thanks in advance.
V.
Its clone HWK.

Odia.
 
Closed Thread

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
where to find a working program all they have some errors ?? fondas Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 2 12-12-2012 12:26
Nokia6150 V 4.613 NSM-1 16-12-98 sjakie Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 0 01-19-2000 21:56
Nokia Datasuite Connection Failure Judesp Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 0 12-27-1999 08:36
The multiple errors of Winlock ... ??? Genata Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 0 09-20-1999 19:12
error (1002) simlock3.dll winopen fondas Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 0 08-28-1999 15:57

 



All times are GMT +1. The time now is 03:29.



Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2014 -
Page generated in 0.20570 seconds with 8 queries

Content Relevant URLs by vBSEO