GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones / Tablets Software & Hardware Area > Nokia > Nokia Hardware & Hardware Repair > Nokia Repair Guide and FAQ

Nokia Repair Guide and FAQ Common Nokia Hardware Problems and Tutorials, EXE packages and Schematics

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 09-03-2006, 12:32   #46 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jul 2006
Location: Indonesia
Posts: 24
Member: 320675
Status: Offline
Thanks Meter: 1
problem with 8250

hi. i've nok 8250. when i turn it on the signal indicator was show and then drop (no signal). i.ve changed with new PA but the problem still occur. could you help me ? plz
  Reply With Quote
Old 09-04-2006, 08:37   #47 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 31
Member: 318713
Status: Offline
Thanks Meter: 2
3310 lcd problem

Good day Khem,
I'm new in repairing mobile phone so I'm hopping
you can help me .
I've a nokia 3310 and the lcd display reverse colour.
Normally it should be black writing white screen but
now it is white writing black screen.
What must I do?

Thanks in advance.
  Reply With Quote
Old 09-04-2006, 08:45   #48 (permalink)
No Life Poster
 
efrcom's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: Turkey Bursa
Age: 53
Posts: 748
Member: 128481
Status: Offline
Thanks Meter: 160
3310 lcd http://www.hemenpaylas.com/download/...10lcd.rar.html
  Reply With Quote
Old 09-04-2006, 08:59   #49 (permalink)
Freak Poster
 
swapnilbombay's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: amsterdam , netherlands
Age: 32
Posts: 228
Member: 268495
Status: Offline
Thanks Meter: 27
Quote:
Originally Posted by ceo_phill View Post
hi. i've nok 8250. when i turn it on the signal indicator was show and then drop (no signal). i.ve changed with new PA but the problem still occur. could you help me ? plz
first check that all component is available in the PCB.........
second resolder the hager IC ......... good luck...........
  Reply With Quote
Old 09-04-2006, 09:02   #50 (permalink)
Freak Poster
 
swapnilbombay's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: amsterdam , netherlands
Age: 32
Posts: 228
Member: 268495
Status: Offline
Thanks Meter: 27
Quote:
Originally Posted by bestgiler View Post
Good day Khem,
I'm new in repairing mobile phone so I'm hopping
you can help me .
I've a nokia 3310 and the lcd display reverse colour.
Normally it should be black writing white screen but
now it is white writing black screen.
What must I do?

Thanks in advance.
first flash the cell phone with a new file............ and let me know....
good ... luck......
  Reply With Quote
Old 09-04-2006, 09:08   #51 (permalink)
Freak Poster
 
swapnilbombay's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: amsterdam , netherlands
Age: 32
Posts: 228
Member: 268495
Status: Offline
Thanks Meter: 27
Quote:
Originally Posted by atrony View Post
dear friends
i have nokia 3220 the vibration not work
i change it but it still not work
please help me 2 solve this problem and send me a photo can help me.
thanks
first check the revearse reading on ur pcb of vibrator points .... and than let me know ........ good luck .....
  Reply With Quote
Old 09-04-2006, 19:45   #52 (permalink)
No Life Poster
 
khem's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: Fast-Code™ MBKPHONE Ltd
Age: 28
Posts: 1,751
Member: 269035
Status: Offline
Sonork: 1,618,0786
Thanks Meter: 261
Lightbulb

Quote:
Originally Posted by bestgiler View Post
Good day Khem,
I'm new in repairing mobile phone so I'm hopping
you can help me .
I've a nokia 3310 and the lcd display reverse colour.
Normally it should be black writing white screen but
now it is white writing black screen.
What must I do?

Thanks in advance.
Try the link below......................3310 LCD
  Reply With Quote
Old 09-04-2006, 19:49   #53 (permalink)
No Life Poster
 
khem's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: Fast-Code™ MBKPHONE Ltd
Age: 28
Posts: 1,751
Member: 269035
Status: Offline
Sonork: 1,618,0786
Thanks Meter: 261
Cool

Quote:
Originally Posted by ceo_phill View Post
hi. i've nok 8250. when i turn it on the signal indicator was show and then drop (no signal). i.ve changed with new PA but the problem still occur. could you help me ? plz
Flash it.........DROP NETWORK HAVE ONLY 2 SOLUTIONS......................................... .................................................. ....1ST - PA..................................2ND - FLASH.......................Thnx 4 ur post..............................Keep this thread alive Thnx........................
  Reply With Quote
Old 09-05-2006, 10:35   #54 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 31
Member: 318713
Status: Offline
Thanks Meter: 2
8250 no vibrator

Hello khem and all...
Good job.. appreciate it.

I got 8250 no vibrarate..
Any solution for this..?

Thanks
  Reply With Quote
Old 09-06-2006, 18:53   #55 (permalink)
No Life Poster
 
khem's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: Fast-Code™ MBKPHONE Ltd
Age: 28
Posts: 1,751
Member: 269035
Status: Offline
Sonork: 1,618,0786
Thanks Meter: 261
Red face

Quote:
Originally Posted by bestgiler View Post
Hello khem and all...
Good job.. appreciate it.

I got 8250 no vibrarate..
Any solution for this..?

Thanks
Sori i dnt knw, but its exist a jumper from vibrator tips to keypad ic...........check the track using a manual or search the forum thnx...............
  Reply With Quote
Old 09-06-2006, 19:06   #56 (permalink)
No Life Poster
 
irfaN_vu's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: KM
Age: 33
Posts: 1,249
Member: 130244
Status: Offline
Sonork: 100.1609062
Thanks Meter: 124
i got water damage 6600 with gallry not open prob.... i had sloved that prob bt after flashing with V5.53.0 and write good pm before flashing i had use erase option in ufs...after all done i have face new problem which is signal...in manual search after 6 to 8 secuond message appear NO OPERATOR FOUND any body give useful advise....
  Reply With Quote
Old 09-07-2006, 19:18   #57 (permalink)
No Life Poster
 
khem's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: Fast-Code™ MBKPHONE Ltd
Age: 28
Posts: 1,751
Member: 269035
Status: Offline
Sonork: 1,618,0786
Thanks Meter: 261
Thumbs up

Quote:
Originally Posted by irfaN_vu View Post
i got water damage 6600 with gallry not open prob.... i had sloved that prob bt after flashing with V5.53.0 and write good pm before flashing i had use erase option in ufs...after all done i have face new problem which is signal...in manual search after 6 to 8 secuond message appear NO OPERATOR FOUND any body give useful advise....
Its a software Problem TRY ANOTHE PM FILES & FLASH it wiz a new version of MCU............................................... .....................Let me know
  Reply With Quote
Old 09-07-2006, 22:44   #58 (permalink)
No Life Poster
 
tsarkh's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: Syria
Age: 38
Posts: 6,673
Member: 165812
Status: Offline
Sonork: 100:1627635
Thanks Meter: 4,037
hi all is there any good soulution for 3250 signal not stable and some times no signal or weak signal
please i want to know that we can write pm foe bb5 without risk of get the phone locked and if some one tried to write pm to bb5
please answer this question for all of us
  Reply With Quote
Old 09-11-2006, 09:21   #59 (permalink)
No Life Poster
 
khem's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: Fast-Code™ MBKPHONE Ltd
Age: 28
Posts: 1,751
Member: 269035
Status: Offline
Sonork: 1,618,0786
Thanks Meter: 261
Wink

Quote:
Originally Posted by tsarkh View Post
hi all is there any good soulution for 3250 signal not stable and some times no signal or weak signal
please i want to know that we can write pm foe bb5 without risk of get the phone locked and if some one tried to write pm to bb5
please answer this question for all of us
chech only xternal antenna for poor network....hmm read PM 1st & save it.....2nd write wiz a good pm file, if same return ur 1st PM file...chk antenna......*********
  Reply With Quote
Old 09-11-2006, 12:26   #60 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: May 2006
Posts: 269
Member: 283474
Status: Offline
Thanks Meter: 41
Khem, this is very serious and needs very serious approach. 2 nokia 1100 having serious network problem, d network bars flunctuates, somtime it stay long, and disappeared . i wrote d PM, replaced d RX & TX, finaly removed d antenal switch & bridged. Now d network bars comes up & go imidietly i on d set. Pls, stop speaking in ridles & explain all that is wrong & d way out.
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Solve your Network Problem Here wiseman iPhone 4 / 4S 2 11-29-2011 20:39
Post me all your 3100 & 6600 problems...! khem Nokia Hardware & Hardware Repair 141 04-14-2011 09:09
Post me all your problem (DCT-3 phones only) blu angel Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 573 11-29-2010 17:56
post me all mt box problems goherabbas Nokia Hardware & Hardware Repair 20 08-05-2010 12:34

 



All times are GMT +1. The time now is 16:52.



Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2014 -
Page generated in 0.47391 seconds with 9 queries

Content Relevant URLs by vBSEO