GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones / Tablets Software & Hardware Area > Samsung > QUALCOMM Models (3G)

QUALCOMM Models (3G) SGH-Z105x, SGH-Z107x, Z110, Z130, Z140, Z300, Z320i, Z500, Z510, ZM60, ZV10, ZV30, ZX10.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 10-04-2009, 22:57   #1 (permalink)
Freak Poster
 
ali42's Avatar
 
Join Date: Apr 2004
Age: 35
Posts: 368
Member: 60701
Status: Offline
Sonork: 100.1623285
Thanks Meter: 115
F480i USER CODE RESET

HELLO
HOW TO RESET USER CODE ON F480i
I HAVE UST :UNLOCK NETWORK BUT NO RESET CODE
I HAVE NS PRO:NOTHING
I HAVE Z3X :NOTHING

I DON'T FLASHING BECAUSE NO SURE
THANKS
  Reply With Quote
Old 10-04-2009, 23:16   #2 (permalink)
Freak Poster
 
ORACHI's Avatar
 
Join Date: Dec 2008
Location: Moro
Posts: 313
Member: 918056
Status: Offline
Sonork: 1636876
Thanks Meter: 69
flash your phone completly and all will be work
  Reply With Quote
Old 10-05-2009, 17:12   #3 (permalink)
Freak Poster
 
ali42's Avatar
 
Join Date: Apr 2004
Age: 35
Posts: 368
Member: 60701
Status: Offline
Sonork: 100.1623285
Thanks Meter: 115
Quote:
Originally Posted by orachi View Post
flash your phone completly and all will be work
thanks you

i post result after
  Reply With Quote
Old 10-05-2009, 17:41   #4 (permalink)
Freak Poster
 
blueteamgsm's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Location: Ireland
Age: 35
Posts: 257
Member: 564247
Status: Offline
Thanks Meter: 36
Use KK - no need flash
  Reply With Quote
Old 10-07-2009, 15:40   #5 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Sep 2005
Location: france
Posts: 21
Member: 182355
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Is not posible flash your phone completly
  Reply With Quote
Old 10-22-2009, 13:02   #6 (permalink)
Freak Poster
 
ORACHI's Avatar
 
Join Date: Dec 2008
Location: Moro
Posts: 313
Member: 918056
Status: Offline
Sonork: 1636876
Thanks Meter: 69
yes with z3X WORK 100000000000000......
  Reply With Quote
Old 10-22-2009, 18:29   #7 (permalink)
No Life Poster
 
sameenshah123's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Location: South Africa/Pakistan
Posts: 2,063
Member: 619308
Status: Offline
Sonork: 100.1591829
Thanks Meter: 234
Quote:
Originally Posted by blueteamgsm View Post
Use KK - no need flash
what is kk bro??????????
  Reply With Quote
Old 10-22-2009, 20:12   #8 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Oct 2009
Location: netherlands
Posts: 4
Member: 1147312
Status: Offline
Thanks Meter: 0
thanks brother.............................
  Reply With Quote
Old 10-22-2009, 20:37   #9 (permalink)
No Life Poster
 
matcom gsm's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: QQ 2014943261
Posts: 1,949
Member: 106346
Status: Offline
Sonork: 100.1577684
Thanks Meter: 1,040
Only flashing solve this problem no hard reset for fone at present
  Reply With Quote
Old 10-22-2009, 20:47   #10 (permalink)
No Life Poster
 
GSM-XPERTS's Avatar
 
Join Date: Mar 2009
Location: yasir telecom..
Age: 24
Posts: 1,067
Member: 1001830
Status: Offline
Sonork: 100.1652282
Thanks Meter: 242
Bro flash it with ns pro ... 100 percent tested by me
  Reply With Quote
Old 10-23-2009, 20:33   #11 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 259
Member: 1018648
Status: Offline
Thanks Meter: 60
Quote:
what is kk bro??????????
KK is a remote server and you can read phone lock for free.
Here is the link http://www.kulankendi.com/index2.php
  Reply With Quote
Old 02-18-2010, 07:42   #12 (permalink)
Insane Poster
 
Join Date: May 2008
Location: INDIA
Posts: 72
Member: 771053
Status: Offline
Thanks Meter: 3
i have f480i icant open security code pls help me
  Reply With Quote
Old 02-18-2010, 08:11   #13 (permalink)
Moderator
 
Faheem Anjum's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Location: (United States Of Islam)
Age: 27
Posts: 23,221
Member: 399832
Status: Offline
Sonork: 100.1584728
Thanks Meter: 21,343
Quote:
Originally Posted by mohamed rashid View Post
i have f480i icant open security code pls help me

if y have ns pro box then u can just make info and the master code is u r phone code try and post replay here
  Reply With Quote
Old 02-18-2010, 08:17   #14 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: May 2008
Location: Dubai(U.A.E)
Age: 27
Posts: 2,719
Member: 765909
Status: Offline
Sonork: 100.1608098
Thanks Meter: 851
just direct unlock f480 with ust pro
ur problam solve
i test many time 100% work
  Reply With Quote
Old 02-22-2010, 11:39   #15 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 194
Member: 531336
Status: Offline
Thanks Meter: 10
can z3box flash f480i dead and no pc detection. if no give complete solution. tanx in advance
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
f480i user code reset!!!!!!! SATISH BABU UST Pro II 7 10-13-2011 07:52
Maxon O2X1 User Code Reset Solution & Startup Hang Solution !!! 100% Aamir_Zia Various 43 01-14-2006 21:49
X100 User Code Reset? citifone Panasonic 8 06-03-2005 10:32
Sx1: user code reset loren Phone Unlocking Codes & Maps 3 08-07-2004 13:37
SX1 user code reset TSR Phone Unlocking Codes & Maps 14 07-19-2004 13:15

 



All times are GMT +1. The time now is 20:30.



Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2014 -
Page generated in 0.39621 seconds with 8 queries

Content Relevant URLs by vBSEO