GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Hard/Software Products (official support) > POLAR Team Products > PolarBox 3

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 03-01-2009, 18:54   #1 (permalink)
Freak Poster
 
aleon's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: mexico
Posts: 462
Member: 194712
Status: Offline
Sonork: 100.1580741
Thanks Meter: 217
pantech c520 How to enter unlock code ? [SOLVED]

how to enter codes in pantech c520
when i put a non accepted sim
only sos softkey enabled
so anybody know how to enter codes ?
also i try too in 1410 and c150 still same only sos

thanks in advance

b.r aleon
 
Old 03-01-2009, 19:45   #2 (permalink)
Product Manager
 
The_Gorr's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: Tunisia
Age: 37
Posts: 14,312
Member: 145648
Status: Offline
Sonork: 100.100487 The_Gorr
Thanks Meter: 22,894
try this :

*01763*6371#

1 - Insert non-accepted SIM card
2 - Power on the device
3 - The display will show "Change SIM" and Left Soft Key will be labeled "Unlock"
4 - Press Left Soft Key - A "Password" box will appear on display
5 - Enter Unlock Code
6 - Press "OK" - Center Soft Key
The device will display "rebooting" and then power cycle
7 - The device is now unlocked

br

<= The_Gorr =>
 
The Following 3 Users Say Thank You to The_Gorr For This Useful Post:
Show/Hide list of the thanked
Old 03-01-2009, 19:51   #3 (permalink)
Product Supporter
 
SUUNNYY's Avatar
 
Join Date: Oct 2008
Location: WHERE THE WORLD ENDS
Posts: 2,545
Member: 885625
Status: Offline
Sonork: 100.1589108
Thanks Meter: 2,429
Quote:
Originally Posted by aleon View Post
how to enter codes in pantech c520
when i put a non accepted sim
only sos softkey enabled
so anybody know how to enter codes ?
also i try too in 1410 and c150 still same only sos

thanks in advance

b.r aleon
HI FRIEND
1.POWER ON PHONE WITH ACCEPETED SIM CARD
2.Press the following keys: *#865625#
3.A SIM Unlock Menu will appear, press OK
4.Enter Unlock Code (8 digit code)*
5.Re-enter Unlock Code (8 digit code)*
6.YOUR PHONE will display Unlock Process Complete. Press OK. The PHONE is now unlocked
WITH BEST REGARDS,SUUNNYY BR.
 
The Following 9 Users Say Thank You to SUUNNYY For This Useful Post:
Show/Hide list of the thanked
Old 03-01-2009, 21:47   #4 (permalink)
Freak Poster
 
aleon's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: mexico
Posts: 462
Member: 194712
Status: Offline
Sonork: 100.1580741
Thanks Meter: 217
i try in pg-1410
with not accepted sim card
left soft key not enabled
only change sim and right soft key sos

wit accepted sim card type *#865625#
but not works ...only values that i pressed before
any other way
i appreciate your helps
thanks in advance

b.r aleon
 
The Following User Says Thank You to aleon For This Useful Post:
Old 03-02-2009, 15:26   #5 (permalink)
Product Supporter
 
SUUNNYY's Avatar
 
Join Date: Oct 2008
Location: WHERE THE WORLD ENDS
Posts: 2,545
Member: 885625
Status: Offline
Sonork: 100.1589108
Thanks Meter: 2,429
Quote:
Originally Posted by aleon View Post
i try in pg-1410
with not accepted sim card
left soft key not enabled
only change sim and right soft key sos

wit accepted sim card type *#865625#
but not works ...only values that i pressed before
any other way
i appreciate your helps
thanks in advance

b.r aleon
hi friend try this type *01763*3641# to get engineer menu,enter in menu and find network code, enter your code. Regards,suunnyy br.
 
The Following User Says Thank You to SUUNNYY For This Useful Post:
Old 03-03-2009, 21:58   #6 (permalink)
Freak Poster
 
aleon's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: mexico
Posts: 462
Member: 194712
Status: Offline
Sonork: 100.1580741
Thanks Meter: 217
Quote:
Originally Posted by SUUNNYY View Post
HI FRIEND
1.POWER ON PHONE WITH ACCEPETED SIM CARD
2.Press the following keys: *#865625#
3.A SIM Unlock Menu will appear, press OK
4.Enter Unlock Code (8 digit code)*
5.Re-enter Unlock Code (8 digit code)*
6.YOUR PHONE will display Unlock Process Complete. Press OK. The PHONE is now unlocked
WITH BEST REGARDS,SUUNNYY BR.
this code works fine in c520 and c150
i tested today because dont have phones in my hands later
thanks one more time to suunnyy and the gorr for your help

b.r aleon

PROBLEM SOLVED
 
Old 08-14-2009, 19:17   #7 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 267
Member: 76614
Status: Offline
Thanks Meter: 26
Does the Polar Box supports unlocking Pantech C520?

Thanks,
 
Old 12-22-2009, 11:15   #8 (permalink)
Freak Poster
 
IBRAHIM BANGURA's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: FREETOWN- SIERRA LEONE
Posts: 284
Member: 194431
Status: Offline
Thanks Meter: 22
Talking pantech c520 permanently locked

what about the phone that is permanently locked when entered this code , is there any reset to normall mode as i gopt the phone permanently locked all 5 times tried and failed, can u help me reinitialised this phone to virgin state plzzzzzzzzz
Quote:
Originally Posted by SUUNNYY View Post
HI FRIEND
1.POWER ON PHONE WITH ACCEPETED SIM CARD
2.Press the following keys: *#865625#
3.A SIM Unlock Menu will appear, press OK
4.Enter Unlock Code (8 digit code)*
5.Re-enter Unlock Code (8 digit code)*
6.YOUR PHONE will display Unlock Process Complete. Press OK. The PHONE is now unlocked
WITH BEST REGARDS,SUUNNYY BR.
 
Old 12-22-2009, 13:21   #9 (permalink)
Product Supporter
 
SUUNNYY's Avatar
 
Join Date: Oct 2008
Location: WHERE THE WORLD ENDS
Posts: 2,545
Member: 885625
Status: Offline
Sonork: 100.1589108
Thanks Meter: 2,429
Means counter blocked,for the moment no solution for this,regards,suunnyy
 
Old 11-04-2010, 02:22   #10 (permalink)
No Life Poster
 
MYUNLOCKING's Avatar
 
Join Date: Apr 2008
Location: karachi ..
Age: 29
Posts: 3,095
Member: 749969
Status: Offline
Sonork: 100.1581886
Thanks Meter: 746
is this code working for all pantech phones?
 
Old 12-06-2010, 19:05   #11 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Jan 2010
Location: Cambodia
Posts: 107
Member: 1218675
Status: Offline
Thanks Meter: 12
Quote:
Originally Posted by SUUNNYY View Post
HI FRIEND
1.POWER ON PHONE WITH ACCEPETED SIM CARD
2.Press the following keys: *#865625#
3.A SIM Unlock Menu will appear, press OK
4.Enter Unlock Code (8 digit code)*
5.Re-enter Unlock Code (8 digit code)*
6.YOUR PHONE will display Unlock Process Complete. Press OK. The PHONE is now unlocked
WITH BEST REGARDS,SUUNNYY BR.
My Pantech C610 Work with this code,too.

Thanks Brother
 
Closed Thread

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
How to enter unlock codes in samsung s3650, not accept codes when i enter,why? svchost NSPRO 22 05-07-2014 12:00
how to enter unlock code in modem after getting unlock code from MXKEY (Answered) NAVEED74 MXKEY FREE ADD-ONS: HTC Unlocker, HUAWEI and VODAFONE MODEMS Unlocker 1 03-06-2010 14:25
************* How to enter unlock codes -=- How to Master Reset & More************ F C Xpresscodes.com 4 06-09-2009 02:58
how to enter unlock code in pantech aleon Phone Unlocking Codes & Maps 0 02-27-2009 02:44

 



All times are GMT +1. The time now is 02:52.



Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2014 -
Page generated in 0.38072 seconds with 8 queries

Content Relevant URLs by vBSEO