GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > No More Supported Solutions (Dead Products) > No More Supported H/W Products > KULANKENDI Server

 
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 12-03-2008, 16:38   #1 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 34
Member: 165236
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Huawei e960 - how to enter code

Can anyone from kulansupport tell me how to enter code manually in huawei e960?
Kulankendi server read code from card but there was an error when writing it. Please have a look at screenshot.....if anyone can help it would be great!

Screenshot here: http://img231.imageshack.us/img231/5113/jjjjtq0.jpg

regards

Last edited by paul jones jr; 12-03-2008 at 16:46. Reason: to add a screenshot
 
Old 12-03-2008, 18:24   #2 (permalink)
Product Supporter
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 2,463
Member: 384655
Status: Offline
Thanks Meter: 515
it can mean 2 things:

1. cmd to enter code may be different
2. unlock counter is blocked(10 tries)

huawei unlock cmd is: AT^CARDLOCK="here code"
but it looks that cmd is ok because while read info KK check if cmd is correct

U can try to dump me ram
download this sw: http://www.kulankendi.com/_ftp_guar/reader.rar
after run tell me hwid

b.r.


Quote:
Originally Posted by paul jones jr View Post
Can anyone from kulansupport tell me how to enter code manually in huawei e960?
Kulankendi server read code from card but there was an error when writing it. Please have a look at screenshot.....if anyone can help it would be great!

Screenshot here: http://img231.imageshack.us/img231/5113/jjjjtq0.jpg

regards
 
Old 12-04-2008, 04:43   #3 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 34
Member: 165236
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Hi kulankendi support,

The reader has expired
could you please send a valid one?


regards,
 
Old 12-04-2008, 05:19   #4 (permalink)
Product Supporter
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 2,463
Member: 384655
Status: Offline
Thanks Meter: 515
it show that expired but U should see hardware ID there, send me it to PM

b.r.

Quote:
Originally Posted by paul jones jr View Post
Hi kulankendi support,

The reader has expired
could you please send a valid one?


regards,
 
Old 12-04-2008, 07:51   #5 (permalink)
No Life Poster
 
sahil2000ind's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: AT MY DESKTOP
Age: 28
Posts: 4,735
Member: 269044
Status: Offline
Sonork: 100.1590584
Thanks Meter: 3,586
HERWE IS THE LINK TO URE READER NO NEED HID


removed: sorry we trying to help user and give him trusted links from our page



WBR
sahil2000ind

Last edited by KulanKendi; 12-04-2008 at 13:08.
 
Old 12-04-2008, 17:19   #6 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 34
Member: 165236
Status: Offline
Thanks Meter: 0
hello kulankendi support,

Pm sent to you.

Regards.
 
Old 12-05-2008, 05:02   #7 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 34
Member: 165236
Status: Offline
Thanks Meter: 0
hello kulankendi,

I have uploaded the ram dump files into below fileshareing websites:

http://rapidshare.com/files/170383311/HWID.zip.html

http://www.megaupload.com/?d=UT9H0KKO

Thanks for your support!

Regards
 
Old 12-05-2008, 16:21   #8 (permalink)
Product Supporter
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 2,463
Member: 384655
Status: Offline
Thanks Meter: 515
oka will inform U about progress

b.r.
Quote:
Originally Posted by paul jones jr View Post
hello kulankendi,

I have uploaded the ram dump files into below fileshareing websites:

http://rapidshare.com/files/170383311/HWID.zip.html

http://www.megaupload.com/?d=UT9H0KKO

Thanks for your support!

Regards
 
Old 12-06-2008, 09:47   #9 (permalink)
Product Supporter
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 2,463
Member: 384655
Status: Offline
Thanks Meter: 515
hello

oka I know what is new , can U contact with me ??
if U have msn,icq, sonork then plesase send me to PM

b.r.

Quote:
Originally Posted by paul jones jr View Post
hello kulankendi,

I have uploaded the ram dump files into below fileshareing websites:

http://rapidshare.com/files/170383311/HWID.zip.html

http://www.megaupload.com/?d=UT9H0KKO

Thanks for your support!

Regards
 
Old 12-06-2008, 13:11   #10 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 34
Member: 165236
Status: Offline
Thanks Meter: 0
hello kulankendi support,

Pls check pm....i sent u my msn
 
Old 12-26-2008, 14:25   #11 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 34
Member: 165236
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Huawei e960---another one!

Hello Kulankendi support......this is another case of huawei e960 unlock where the software ( User: mcclg0138 ) was used to unlock another modem.....

Please find log below:

Looking for phone...
Phone detected.
Phone Model: Huawei E960 Router
Firmware serie: E960
Phone IMEI: xxxxxxxxxxxxxxx
Serial number: xxxxxxxxxxxxxxxx
Firmware Version: 246.11.00.15.114
Simlock status: Enabled
Connecting to server...
Reading data...
Connecting to server...
*********************************
Server calculation result:

Unlock Code: 37287889

Writing unlock code...
Error: Unlocking phone! > Rep:
ERROR

Please find communication with customer below:

I tried to input the unlock code directly in the router administration web page (in 192.168.1.1), but it says the unlock code is incorrect.

I tried your solution with Hyperterminal, but when i put your code AT^CARDLOCK="37287889" the program return an ERROR, and the modem is locked.

If i try to read info with your program, the card status say "unlocked" but the modem is locked.

P.S.: the connection with modem in hyperterminal is OK because if I put an "AT" command the modem responds "OK", but the problem is with the unlock command.

What can i do to unlock my modem?


Regards
 
Old 12-28-2008, 21:17   #12 (permalink)
Product Supporter
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 2,463
Member: 384655
Status: Offline
Thanks Meter: 515
U960 was never tested and also never confirmed as supported(web page etc) so this need closer look at this problem. I'll check it soon as possible

b.r.
Quote:
Originally Posted by paul jones jr View Post
Hello Kulankendi support......this is another case of huawei e960 unlock where the software ( User: mcclg0138 ) was used to unlock another modem.....

Please find log below:

Looking for phone...
Phone detected.
Phone Model: Huawei E960 Router
Firmware serie: E960
Phone IMEI: xxxxxxxxxxxxxxx
Serial number: xxxxxxxxxxxxxxxx
Firmware Version: 246.11.00.15.114
Simlock status: Enabled
Connecting to server...
Reading data...
Connecting to server...
*********************************
Server calculation result:

Unlock Code: 37287889

Writing unlock code...
Error: Unlocking phone! > Rep:
ERROR

Please find communication with customer below:

I tried to input the unlock code directly in the router administration web page (in 192.168.1.1), but it says the unlock code is incorrect.

I tried your solution with Hyperterminal, but when i put your code AT^CARDLOCK="37287889" the program return an ERROR, and the modem is locked.

If i try to read info with your program, the card status say "unlocked" but the modem is locked.

P.S.: the connection with modem in hyperterminal is OK because if I put an "AT" command the modem responds "OK", but the problem is with the unlock command.

What can i do to unlock my modem?


Regards
 
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
how to enter codes to E156g huawei modem Ehab_se Basic Micro-Box Software Support (SAMSUNG, HUAWEI, etc...) 9 02-20-2010 18:44
Huawei E170 how to enter nck code? sagar_lse Various 1 12-22-2009 13:00
Huawei E170 how to enter nck code? sagar_lse Z3X-Team Products 2 12-05-2009 17:19
how to enter code in modem - Huawei E1550? Boshko_Alfa GSM / HSDPA Modems and Routers 0 11-05-2009 14:44
How to enter code huawei FARZIN-GSM Basic Micro-Box Software Support (SAMSUNG, HUAWEI, etc...) 3 01-11-2009 00:17

 



All times are GMT +1. The time now is 21:46.



Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2014 -
Page generated in 0.36728 seconds with 8 queries

Content Relevant URLs by vBSEO