GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Hard/Software Products (official support) > SPT BOX

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 10-24-2011, 22:55   #1 (permalink)
Freak Poster
 
konaku's Avatar
 
Join Date: Aug 2010
Posts: 490
Member: 1359163
Status: Online
Thanks Meter: 34
samsung s3600i network problem[SOLVED]

Hi brothers ,
I have problem with sams s3600i with restart and blinking
I flash this one pieces with flash file from spt support
then repair imei , and now I have problem with network

any solution to repiair network problem ? (how to write good eeprom , maybe this can help) ?
 
Old 10-25-2011, 16:45   #2 (permalink)
Product Manager
 
SPTTEAM's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Location: Kick Mode IS ON
Posts: 5,062
Member: 535033
Status: Offline
Thanks Meter: 17,147
press restore ee then select eeprom file and write it if havent eeprom file allready then get working phone press backup ee first and make backup eeprom from good phone
 
Old 10-25-2011, 21:58   #3 (permalink)
Freak Poster
 
konaku's Avatar
 
Join Date: Aug 2010
Posts: 490
Member: 1359163
Status: Online
Thanks Meter: 34
Quote:
Originally Posted by SPTTEAM View Post
press restore ee then select eeprom file and write it if havent eeprom file allready then get working phone press backup ee first and make backup eeprom from good phone
It`s possible to download good eeprom from spt support ?
 
Old 10-26-2011, 10:24   #4 (permalink)
Product Manager
 
SPTTEAM's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Location: Kick Mode IS ON
Posts: 5,062
Member: 535033
Status: Offline
Thanks Meter: 17,147
eeprom file inside C:\program files\spt\E2p folder if there havent mean havent this phone eeprom just can read from good phone
 
Old 10-26-2011, 14:29   #5 (permalink)
Freak Poster
 
konaku's Avatar
 
Join Date: Aug 2010
Posts: 490
Member: 1359163
Status: Online
Thanks Meter: 34
Quote:
Originally Posted by SPTTEAM View Post
press restore ee then select eeprom file and write it if havent eeprom file allready then get working phone press backup ee first and make backup eeprom from good phone

maybe there is a bug in this model on spt program because
when i try to Restore ee, then I have

Press Power On Key ...
Connect Phone OK.
Initialize Phone ...
Timeout !
Total Time: 22.37 s

there is no way to search and set new eeprom from c:/program files

so what is the solution ?
 
Old 10-27-2011, 07:36   #6 (permalink)
Product Manager
 
SPTTEAM's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Location: Kick Mode IS ON
Posts: 5,062
Member: 535033
Status: Offline
Thanks Meter: 17,147
its not bug i think u should try just via rj45 without connect usb and speed select 921600
 
Old 10-27-2011, 10:28   #7 (permalink)
Freak Poster
 
konaku's Avatar
 
Join Date: Aug 2010
Posts: 490
Member: 1359163
Status: Online
Thanks Meter: 34
Quote:
Originally Posted by SPTTEAM View Post
its not bug i think u should try just via rj45 without connect usb and speed select 921600

When I change speed to 921600 and use only rj45 com,then still have

Press Power On Key ...
Connect Phone OK.
Initialize Phone ...
Timeout !
Total Time: 120.87 s


any solution ?
 
Old 10-27-2011, 16:32   #8 (permalink)
Product Manager
 
SPTTEAM's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Location: Kick Mode IS ON
Posts: 5,062
Member: 535033
Status: Offline
Thanks Meter: 17,147
try another pc i think your pc have installed SE driver or box
 
Old 10-28-2011, 10:59   #9 (permalink)
Freak Poster
 
konaku's Avatar
 
Join Date: Aug 2010
Posts: 490
Member: 1359163
Status: Online
Thanks Meter: 34
Quote:
Originally Posted by SPTTEAM View Post
try another pc i think your pc have installed SE driver or box

I use, setool, dreambox, so I have installed s-e drivers, this is only way to uninstall it , to flash eeprom with spt ??
 
Old 10-28-2011, 16:10   #10 (permalink)
Product Manager
 
SPTTEAM's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Location: Kick Mode IS ON
Posts: 5,062
Member: 535033
Status: Offline
Thanks Meter: 17,147
yes coz swift and sysol platform many phone use se chip thats why make conflict
 
Old 10-28-2011, 20:30   #11 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Feb 2011
Location: iraq_kurdistan_erbil
Posts: 539
Member: 1510100
Status: Offline
Thanks Meter: 17
ow i have ask setool not work with spt i mean if u install setool worning for spt
please spt team explan
 
Old 10-28-2011, 20:46   #12 (permalink)
Freak Poster
 
konaku's Avatar
 
Join Date: Aug 2010
Posts: 490
Member: 1359163
Status: Online
Thanks Meter: 34
Quote:
Originally Posted by SPTTEAM View Post
yes coz swift and sysol platform many phone use se chip thats why make conflict
YES BRO, but in oldest version I write eeprom to sams e250 , and this procedure be usefull. In this model s3600I this procedure is not active.
Today, I uninstall all samsung drivers, restart pc, install spt with samsung drivers, but still same problem.
 
Old 10-28-2011, 22:47   #13 (permalink)
No Life Poster
 
wgmmmx1's Avatar
 
Join Date: Oct 2009
Location: Poland
Age: 32
Posts: 7,794
Member: 1139057
Status: Offline
Sonork: 100.109924
Thanks Meter: 3,511
Quote:
Originally Posted by konaku View Post
YES BRO, but in oldest version I write eeprom to sams e250 , and this procedure be usefull. In this model s3600I this procedure is not active.
Today, I uninstall all samsung drivers, restart pc, install spt with samsung drivers, but still same problem.

Man can you read ?? Problem are SE drivers no samsung.
Install spt software on computer that you not have SE box installed or uninstall ALL SE DRIVERS after uninstall all SAMSUNG drivers and after try and now will work ok.
 
Old 10-30-2011, 22:42   #14 (permalink)
Freak Poster
 
konaku's Avatar
 
Join Date: Aug 2010
Posts: 490
Member: 1359163
Status: Online
Thanks Meter: 34
Quote:
Originally Posted by wgmmmx1 View Post
Man can you read ?? Problem are SE drivers no samsung.
Install spt software on computer that you not have SE box installed or uninstall ALL SE DRIVERS after uninstall all SAMSUNG drivers and after try and now will work ok.
Yes, bro , but I try on two othere computer (never s-e drivers installed) and still same problem , better check this bug,
 
Old 10-31-2011, 09:20   #15 (permalink)
Product Manager
 
SPTTEAM's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Location: Kick Mode IS ON
Posts: 5,062
Member: 535033
Status: Offline
Thanks Meter: 17,147
here i have tested mate without test i not answer you here work may be your cable or box problem ?
 
Closed Thread

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Sim card sleep mode problem with 6130 ratzfatz Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 5 04-21-2014 04:52
6150 Lock Problem Zeljko Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 2 10-16-2013 08:16
GId1 problem old_man Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 1 10-18-2006 15:21
6110 5.47 sw unlock problem gsms Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 3 11-21-1999 18:43
HELP: Problem with 5110 Xabi Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 1 07-16-1999 00:44

 



All times are GMT +1. The time now is 08:03.



Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2014 -
Page generated in 0.51257 seconds with 8 queries

Content Relevant URLs by vBSEO