GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Hard/Software Products (official support) > Z3X-Team Products

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 02-14-2008, 21:50   #1 (permalink)
Product Manager
 
blang's Avatar
 
Join Date: Oct 2000
Location: future
Posts: 15,302
Member: 2368
Status: Offline
Sonork: 100.111111
Thanks Meter: 122,623
ALL Z3X USERS!! Read this before use BOX! FAQ: Activation, Driver, Access to support.

ATENTION! Box is not activated while shipping.
DON'T ASK IN FORUM ABOUT ACTIVATION. ACTIVATION CAN DO ONLY RESSELER.
Please CONTAKT to your RESSELER FOR ACTIVATION BOX.


How install, activate, downloas software. Manual rev.19.10.2008


Download setup,drivers:
1. Download z3x-box setup (drivers, shell): http://z3x-team.com/Enabler/z3x-shell.exe
2. Run z3x-shell.exe.


Setup box and card drivers:
4. Connect Z3X-Box to PC
5. Install Z3X-box Drivers from folder x:\Program Files\z3x\Box drivers\
6. Install Z3X-box Drivers from folder x:\Program Files\z3x\Card drivers\

Activation and registration:

don't use ! @ # $ % ^ and any special letter in password - because that is a problem with login from wizzard.

7. Run Z3X-Shell
8. Click "Card" in Z3X_Shell. Wizard will start.
9. Will make all steps from wizard.

Download necessary main software:
10. Click "Goto Support" button from Shell and download necessary software.
11. Install downloaded exe.

Run.
12. Choice phone model from list and click "Start"

Support Forums:

http://forum.z3x-team.com/
http://forum.gsmhosting.com/vbb/f453/


Z3x-team(c) 2005-2008

Last edited by blang; 10-16-2009 at 16:12.
  Reply With Quote
The Following 563 Users Say Thank You to blang For This Useful Post:
Show/Hide list of the thanked
Old 02-20-2008, 16:29   #2 (permalink)
Banned
 
Join Date: Apr 2005
Age: 33
Posts: 2,099
Member: 137474
Status: Offline
Sonork: 100.109924
Thanks Meter: 447
Big thanks today get dongle and today they active me support and all buyed activation. Very good contact and fast help !!!! If all product supporter will be that will be great. Software work great and if they write that software do software do thus very big thanks for your help and best support then ever. bye
  Reply With Quote
The Following 13 Users Say Thank You to wgmmmx For This Useful Post:
Show/Hide list of the thanked
Old 03-28-2008, 07:04   #3 (permalink)
Freak Poster
 
CxVj's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 376
Member: 122712
Status: Offline
Thanks Meter: 111
@z3x-Team
Help, i can't update my firmware dongle card.

Quote:
Connecting to server... ok
Updating card firmware... [socket error: 10053 or card-uprate-server offline] error
old firmware card v1.2 need to activate into v1.3 my china editor software can't open

thanks in advance
  Reply With Quote
The Following 6 Users Say Thank You to CxVj For This Useful Post:
Show/Hide list of the thanked
Old 03-28-2008, 09:34   #4 (permalink)
Product Manager
 
blang's Avatar
 
Join Date: Oct 2000
Location: future
Posts: 15,302
Member: 2368
Status: Offline
Sonork: 100.111111
Thanks Meter: 122,623
1. Firmware card 1.3 need only for LG 3G software, so you can check "skip firmware update" in updater.exe.
2. Time of server is: 10:00-17:00 gmt+2, try in server time.
3. Try use server n2.
4. Check internet connection.
  Reply With Quote
The Following 8 Users Say Thank You to blang For This Useful Post:
Show/Hide list of the thanked
Old 03-28-2008, 10:13   #5 (permalink)
Freak Poster
 
CxVj's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 376
Member: 122712
Status: Offline
Thanks Meter: 111
Quote:
Originally Posted by blang View Post
1. Firmware card 1.3 need only for LG 3G software, so you can check "skip firmware update" in updater.exe.
2. Time of server is: 10:00-17:00 gmt+2, try in server time.
3. Try use server n2.
4. Check internet connection.
thanks my problem solved now, china editor activated.

reason: i have 2 internet connections, 1 connections down, second connections good.
  Reply With Quote
The Following 5 Users Say Thank You to CxVj For This Useful Post:
Show/Hide list of the thanked
Old 06-03-2008, 17:36   #6 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Sep 2005
Age: 36
Posts: 25
Member: 178365
Status: Offline
Thanks Meter: 17
i need to activate my dongle. i receive it 2 days ago, but till now, i can't activate it. i already use updater 1.5. can someone help me ??
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to brutal_array For This Useful Post:
Old 06-04-2008, 06:48   #7 (permalink)
No Life Poster
 
Andra's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: AD
Posts: 4,665
Member: 976728
Status: Offline
Sonork: 1589709
Thanks Meter: 4,772
Quote:
Originally Posted by brutal_array View Post
i need to activate my dongle. i receive it 2 days ago, but till now, i can't activate it. i already use updater 1.5. can someone help me ??
your buy from who sir ???
only resseler can help it.

txs

Last edited by blang; 06-04-2008 at 13:57.
  Reply With Quote
Old 06-04-2008, 13:57   #8 (permalink)
Product Manager
 
blang's Avatar
 
Join Date: Oct 2000
Location: future
Posts: 15,302
Member: 2368
Status: Offline
Sonork: 100.111111
Thanks Meter: 122,623
Quote:
Originally Posted by brutal_array View Post
i need to activate my dongle. i receive it 2 days ago, but till now, i can't activate it. i already use updater 1.5. can someone help me ??
About activation ask you resseler.

Who is resseller for you card?
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to blang For This Useful Post:
Old 06-04-2008, 18:30   #9 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Sep 2005
Age: 36
Posts: 25
Member: 178365
Status: Offline
Thanks Meter: 17
i already contact my reseller. and they said, they already activate it. but when i tried to update (with 1.5 updater), always show error.
Updating card via Server #2... fail (service offline)
Server1 : banned or unknown card
Server3 : banned or unknown card
Assigning card to user... fail (Unknown card, contact your reseller! But login/pass is ok!)

it's already 3 days since i got this dongle.

what should i do now ???????????????????
  Reply With Quote
The Following 2 Users Say Thank You to brutal_array For This Useful Post:
Old 06-04-2008, 18:39   #10 (permalink)
Product Manager
 
blang's Avatar
 
Join Date: Oct 2000
Location: future
Posts: 15,302
Member: 2368
Status: Offline
Sonork: 100.111111
Thanks Meter: 122,623
Quote:
Originally Posted by brutal_array View Post
i already contact my reseller. and they said, they already activate it. but when i tried to update (with 1.5 updater), always show error.
Updating card via Server #2... fail (service offline)
Server1 : banned or unknown card
Server3 : banned or unknown card
Assigning card to user... fail (Unknown card, contact your reseller! But login/pass is ok!)

it's already 3 days since i got this dongle.

what should i do now ???????????????????
This mean you resseler not make activation yet.
Ask resseler again.

Please send me pm with card number + resseler name i try solve you problem.

Last edited by blang; 06-04-2008 at 19:16.
  Reply With Quote
The Following 7 Users Say Thank You to blang For This Useful Post:
Show/Hide list of the thanked
Old 07-19-2008, 10:47   #11 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 216
Member: 493553
Status: Offline
Thanks Meter: 24
Problem installing UnicodeFont.exe, this screen shot :

Help please step by step installing it........


thank's.
Attached Images
File Type: jpg Error.............JPG (13.2 KB, 4660 views)
  Reply With Quote
The Following 2 Users Say Thank You to 081372002070 For This Useful Post:
Old 08-02-2008, 03:24   #12 (permalink)
Freak Poster
 
LIKI's Avatar
 
Join Date: Jun 2000
Posts: 335
Member: 1641
Status: Offline
Thanks Meter: 43
i need to activate my dongle. i receive it 2 days ago, but till now, i can't activate it. i already use updater 1.5. can someone help me ??
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to LIKI For This Useful Post:
Old 08-02-2008, 09:51   #13 (permalink)
Product Manager
 
blang's Avatar
 
Join Date: Oct 2000
Location: future
Posts: 15,302
Member: 2368
Status: Offline
Sonork: 100.111111
Thanks Meter: 122,623
Try now....If not work write me pm
  Reply With Quote
The Following 2 Users Say Thank You to blang For This Useful Post:
Old 08-02-2008, 18:17   #14 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Oct 2003
Location: UK
Posts: 218
Member: 42408
Status: Offline
Thanks Meter: 5
sir...how about this?


reved!
Collect info (software versions, card activations, server allows)... ok
Updating card via Server #1... fail (service offline)
Updating card via Server #1... fail (service offline)
Updating card via Server #2... fail (service offline)
Updating card via Server #3... fail (service offline)

thanks
  Reply With Quote
The Following 3 Users Say Thank You to tririval For This Useful Post:
Show/Hide list of the thanked
Old 08-03-2008, 10:01   #15 (permalink)
Product Manager
 
blang's Avatar
 
Join Date: Oct 2000
Location: future
Posts: 15,302
Member: 2368
Status: Offline
Sonork: 100.111111
Thanks Meter: 122,623
if all severs offlline - Try later.
  Reply With Quote
The Following 3 Users Say Thank You to blang For This Useful Post:
Show/Hide list of the thanked
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
All z3x user read this wichielrico Z3X-Team Products 6 06-15-2011 15:02
Read this before using AERIX !!! sweunlockers Sony Ericsson 3 11-06-2009 07:50
fg box activated pack5 ... free one year access to support needed noure30 FuriousGold | Powered by FuriousTeam 6 08-01-2009 20:45
Voda 716 clip user read this befor use it paklink Vodafone Star 1 09-08-2008 15:56
All Original Prodigy Box User Read this.... MicrostarGSM® Federal One 0 07-08-2004 06:07

 



All times are GMT +1. The time now is 20:59.



Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2014 -
Page generated in 0.48965 seconds with 9 queries

Content Relevant URLs by vBSEO