GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones / Tablets Software & Hardware Area > iPhone ,iPod & iPad (Apple Inc. Products) > iPhone 4 / 4S

iPhone 4 / 4S iPhone 4 / 4S

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 12-21-2010, 09:23   #1 (permalink)
Registered User
 
Join Date: May 2010
Posts: 1,105
Member: 1295985
Status: Offline
Thanks Meter: 86
How can i remove security code iphone 4?

Hello , how can i remove security code on iphone 4 is it with security code?

Do i have any chanse without restoring or not?
And if i restore with what version can i do that?

Thank you
  Reply With Quote
Old 12-21-2010, 10:28   #2 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Jul 2006
Age: 29
Posts: 169
Member: 304160
Status: Offline
Thanks Meter: 11
Thumbs up

custom firmware whith pawnagetool mac .
  Reply With Quote
Old 12-21-2010, 12:02   #3 (permalink)
Registered User
 
Join Date: May 2010
Posts: 1,105
Member: 1295985
Status: Offline
Thanks Meter: 86
Can i update normally with 4.2.1 ipsw?
Bcs no need to jailbreak or unlock?

Only to remove security code?
  Reply With Quote
Old 12-21-2010, 12:16   #4 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Nov 2008
Location: manila ph.
Age: 29
Posts: 217
Member: 895644
Status: Online
Sonork: 098765
Thanks Meter: 28
DFU mode solution
In my condition all phone was new brand...
but i have to take risk....
opened the phone...
disconnected bettery...
waited for 1-2 minute...
again attached....
restored with custome 4.2.1....
everything is like charm.........

second option is to wait for get ur bettery full drain....
if u dnt wanna open the phone
  Reply With Quote
Old 12-21-2010, 12:25   #5 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Aug 2004
Location: in my yard
Age: 30
Posts: 112
Member: 78501
Status: Offline
Thanks Meter: 12
if it say coonect to itunes so conect to the pc you first time synced with and it should be unlockt
if u update u will lose all your information and it cant be unlockt
  Reply With Quote
Old 12-21-2010, 12:31   #6 (permalink)
Registered User
 
Join Date: May 2010
Posts: 1,105
Member: 1295985
Status: Offline
Thanks Meter: 86
No need to save nothing on my phone , only i want to remove security code on the iphone 4.

But when i'm trying to restore by holding shift with 4.2 ipsw show me 3014 error with itunes:

Thank you
  Reply With Quote
Old 12-21-2010, 12:37   #7 (permalink)
Insane Poster
 
Join Date: Oct 2009
Location: Lithuania
Posts: 83
Member: 1147787
Status: Offline
Thanks Meter: 12
Quote:
Originally Posted by jhames47 View Post
DFU mode solution
In my condition all phone was new brand...
but i have to take risk....
opened the phone...
disconnected bettery...
waited for 1-2 minute...
again attached....
restored with custome 4.2.1....
everything is like charm.........

second option is to wait for get ur bettery full drain....
if u dnt wanna open the phone
Hold home+power button about 10 s. And no need to wait and disamble :d
  Reply With Quote
Old 12-21-2010, 12:38   #8 (permalink)
Product Supporter
 
boucettay's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: GB-key
Posts: 3,766
Member: 148814
Status: Offline
Sonork: 100.1576882
Thanks Meter: 3,675
Quote:
Originally Posted by Ipko View Post
No need to save nothing on my phone , only i want to remove security code on the iphone 4.

But when i'm trying to restore by holding shift with 4.2 ipsw show me 3014 error with itunes:

Thank you
if you don t need information on phone and you agree to put last FW with last Modem Ver...just do this
-switch off phone
-press home botton and connect to PC

itune will detect phone in recovery mode, so, restaure and you are done

You will loose all info inside
you will loose Unlock if done with RedSn0w

BR,
  Reply With Quote
Old 12-21-2010, 13:00   #9 (permalink)
Registered User
 
Join Date: May 2010
Posts: 1,105
Member: 1295985
Status: Offline
Thanks Meter: 86
Quote:
Originally Posted by boucettay View Post
if you don t need information on phone and you agree to put last FW with last Modem Ver...just do this
-switch off phone
-press home botton and connect to PC

itune will detect phone in recovery mode, so, restaure and you are done

You will loose all info inside
you will loose Unlock if done with RedSn0w

BR,

Nothing i need to save as i say , only i need to remove security code on the phone:
But when i'm starting with itunes to restore show me error 3014 maybe is it for old itunes or what?

Thank you
  Reply With Quote
Old 12-21-2010, 13:08   #10 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Jun 2006
Location: Bangladesh
Posts: 2,054
Member: 303373
Status: Offline
Sonork: 100.1584377
Thanks Meter: 904
Quote:
Originally Posted by Ipko View Post
Nothing i need to save as i say , only i need to remove security code on the phone:
But when i'm starting with itunes to restore show me error 3014 maybe is it for old itunes or what?

Thank you
Error 3014 for editing host file.Go to c>windows>system32>driver>etc>host and open it by notepad.now just delete edited line (74.208.105.171 gs.apple.com) and save it.Enjoy.............
  Reply With Quote
Old 12-21-2010, 13:10   #11 (permalink)
Registered User
 
Join Date: May 2010
Posts: 1,105
Member: 1295985
Status: Offline
Thanks Meter: 86
Quote:
Originally Posted by ashraf_bcs View Post
Error 3014 for editing host file.Go to c>windows>system32>driver>etc>host and open it by notepad.now just delete edited line (74.208.105.171 gs.apple.com) and save it.Enjoy.............
on the and of line is
127.0.0.1 localhost
74.208.105.171 gs.apple.com

what i need to writte if i delete this?

thank you for reply
  Reply With Quote
Old 12-21-2010, 13:27   #12 (permalink)
Registered User
 
Join Date: May 2010
Posts: 1,105
Member: 1295985
Status: Offline
Thanks Meter: 86
Now when i;m delete line 74.208.105.171 gs.apple.com

show me error: 3194
  Reply With Quote
Old 12-21-2010, 13:42   #13 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Jun 2006
Location: Bangladesh
Posts: 2,054
Member: 303373
Status: Offline
Sonork: 100.1584377
Thanks Meter: 904
Quote:
Originally Posted by Ipko View Post
Now when i;m delete line 74.208.105.171 gs.apple.com

show me error: 3194
Error 3194
(Occurs when trying to install an old firmware and Apple's server disallows the installation. The only solution is to have SHSH backup and modify the hosts file to point to Saurik's Cydia server where they are backed up (or localhost if you have it yourself).)

That mean u have to flash with updated file.
  Reply With Quote
Old 12-21-2010, 13:45   #14 (permalink)
Registered User
 
Join Date: May 2010
Posts: 1,105
Member: 1295985
Status: Offline
Thanks Meter: 86
Quote:
Originally Posted by ashraf_bcs View Post
Error 3194
Occurs when trying to install an old firmware and Apple's server disallows the installation. The only solution is to have SHSH backup and modify the hosts file to point to Saurik's Cydia server where they are backed up (or localhost if you have it yourself).
Bro i want to restore on latest version 4.2. , normally with holding shift and restore to an original ipsw .


Thank you
  Reply With Quote
Old 12-21-2010, 13:53   #15 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Jun 2006
Location: Bangladesh
Posts: 2,054
Member: 303373
Status: Offline
Sonork: 100.1584377
Thanks Meter: 904
Quote:
Originally Posted by Ipko View Post
Bro i want to restore on latest version 4.2. , normally with holding shift and restore to an original ipsw .


Thank you
Than try with another PC and use latest i tunes.
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Seeking for flash nokia 5110 old version (3 version) can exchange for new Tomas Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 7 07-05-2014 11:33
How to upload a new firmware... Brand Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 29 06-13-2014 15:30
How to add a language in 51xx/61xx tati Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 8 05-21-2013 19:20
How can I do a Welcome note for my 6110 a dosn't have any one ? Viper Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 7 07-18-2012 07:57
Help: Forgot my 6110 user lock code!! GByte9 Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 3 04-03-2011 15:00


All times are GMT +1. The time now is 07:29.



Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2014 -
Page generated in 0.38746 seconds with 8 queries

Content Relevant URLs by vBSEO