GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones / Tablets Software & Hardware Area > iPhone ,iPod & iPad (Apple Inc. Products) > iPhone 4 / 4S

iPhone 4 / 4S iPhone 4 / 4S

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 08-14-2010, 13:27   #1 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 513
Member: 936896
Status: Offline
Thanks Meter: 14
Iphone 3gs camera not working

Hello everyone
I have this phone which camera was not working.
when i click on the camera on the main menu it opens the application but it stays shut with a barrier on it and i cant take picture and anything,everything is disabled.

I tried a restore but nothing
I replaced the camera with a new one but nothing
can someone tell me what can be the problem?
thank you
  Reply With Quote
Old 08-14-2010, 13:30   #2 (permalink)
No Life Poster
 
dilshann's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Location: .:::Sri Lanka:::. posts: 9999
Age: 23
Posts: 655
Member: 1093564
Status: Offline
Sonork: +971526215780
Thanks Meter: 342
resolder or replace camera conector...........
  Reply With Quote
Old 08-14-2010, 14:02   #3 (permalink)
Product Manager
 
darksman's Avatar
 
Join Date: Aug 2008
Location: Under Dark Moon
Posts: 1,708
Member: 849979
Status: Offline
Sonork: 100.1603463
Thanks Meter: 948
Quote:
Originally Posted by cpu2007 View Post
Hello everyone
I have this phone which camera was not working.
when i click on the camera on the main menu it opens the application but it stays shut with a barrier on it and i cant take picture and anything,everything is disabled.

I tried a restore but nothing
I replaced the camera with a new one but nothing
can someone tell me what can be the problem?
thank you
buy new camera iPhone 3GS Camera Module With Flex Cable OEM Replacemet - iPhone 2G 3G 3GS 4 iPad iPod Replacement Parts
  Reply With Quote
Old 08-14-2010, 16:35   #4 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 513
Member: 936896
Status: Offline
Thanks Meter: 14
Quote:
Originally Posted by dilshann View Post
resolder or replace camera conector...........

This is the connector and from the picture it as you can see there is nothing wrong with it

  Reply With Quote
Old 08-14-2010, 16:41   #5 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 513
Member: 936896
Status: Offline
Thanks Meter: 14
as stated in the first post I bought a new camera replacement and installed it but its not working .
  Reply With Quote
Old 08-14-2010, 20:23   #6 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Aug 2010
Posts: 36
Member: 1360591
Status: Offline
Thanks Meter: 8
whats it doing.. I had one that was turning the screen green after i replaced it with another camera. I then replaced the new one with another camera and it ended up working. So try another one. my advice
  Reply With Quote
Old 08-14-2010, 20:53   #7 (permalink)
Freak Poster
 
vadimv's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Moldova
Posts: 371
Member: 106887
Status: Offline
Thanks Meter: 45
it writes something when you turn on camera from menu or nothing happens, cause i had a problem with camera, when turning on writes that there is not enough space, and after reflashing all ok! solved!
  Reply With Quote
Old 08-14-2010, 21:30   #8 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 513
Member: 936896
Status: Offline
Thanks Meter: 14
it does not write anything
you know when on iphone you open the camera application and there is this closed shutter (spiral style) that opens.
In my case this shutter stays closed and all the button like taking picture button stays disabled.
  Reply With Quote
Old 08-14-2010, 23:02   #9 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Aug 2010
Posts: 36
Member: 1360591
Status: Offline
Thanks Meter: 8
Quote:
Originally Posted by cpu2007 View Post
it does not write anything
you know when on iphone you open the camera application and there is this closed shutter (spiral style) that opens.
In my case this shutter stays closed and all the button like taking picture button stays disabled.
Try another camera.. you may have gotten a bad one. Mine did the same thing with the first camera but then i changed it, it went, green(thought it was the board) ordered another camera and it worked fine.
  Reply With Quote
Old 11-01-2010, 15:50   #10 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 12
Member: 1427187
Status: Offline
Thanks Meter: 1
I have same problem like @cpu2007, the problem is somewhere on logic board, and if someone knows the solution pls write.
  Reply With Quote
Old 04-26-2011, 13:59   #11 (permalink)
Major Poster
 
Join Date: Feb 2002
Location: italy
Age: 50
Posts: 43
Member: 9648
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Buy new Camera iPhone 3GS

Buy new Camera iPhone 3GS Camera Module With Flex Cable OEM Replacemet - iPhone 2G 3G 3GS 4 iPad iPod Replacement ricambi iphone 3gS
  Reply With Quote
Old 04-26-2011, 21:28   #12 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Dec 2010
Posts: 222
Member: 1481974
Status: Offline
Thanks Meter: 38
you can try this:
iPhone 3g, Camera Shutter wont open!

3gs is almost identical in that area as the 3g
  Reply With Quote
Old 05-24-2011, 16:32   #13 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: May 2011
Location: Calgary, Alberta, Canada
Posts: 5
Member: 1574139
Status: Offline
Sonork: 100.1605534
Thanks Meter: 0
Hello everyone
I have this phone which camera was not working.
when i click on the camera on the main menu it opens the application but it stays shut with a barrier on it and i cant take picture and anything,everything is disabled.

I tried a restore but nothing
I replaced the camera with a new one but nothing
can someone tell me what can be the problem?
Thanks
  Reply With Quote
Old 05-25-2011, 09:06   #14 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: May 2011
Location: Calgary, Alberta, Canada
Posts: 5
Member: 1574139
Status: Offline
Sonork: 100.1605534
Thanks Meter: 0
I did resold that but still doesn't work. do not open shatter.
  Reply With Quote
Old 07-18-2011, 04:10   #15 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 3
Member: 1292321
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Have same issue with no resolve yet.

. Connector is fine. camera is fine. What can be done on the logic board of the 3GS to fix this.
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
6110 power does not stay on sc~micro Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 5 04-10-2013 02:07
where to find a working program all they have some errors ?? fondas Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 2 12-12-2012 12:26
wintesla doesnt work ratzfatz Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 0 07-23-1999 14:51
"Deskey Device driver not found" ?? Please help DivAdonis Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 0 06-28-1999 14:56
how the **** do i make wintesla 6.03 work Ravetrancer Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 0 06-16-1999 08:41


All times are GMT +1. The time now is 00:50.



Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2014 -
Page generated in 0.53340 seconds with 8 queries

Content Relevant URLs by vBSEO