GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones / Tablets Software & Hardware Area > iPhone ,iPod & iPad (Apple Inc. Products) > iPhone 4 / 4S

iPhone 4 / 4S iPhone 4 / 4S

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 09-19-2010, 11:29   #1 (permalink)
Cheater -Don't Deal with him-
 
Join Date: Jan 2008
Location: freedoom ...algeria
Posts: 535
Member: 686535
Status: Offline
Sonork: 1592667
Thanks Meter: 108
>>>iphone 3gs INVALID X.X.X (XXXX) <<<

log tinyumbrella:

09/19/2010 11:25:09.734 Device Detected

Device: INVALID X.X.X (XXXX)

Model: MC132FD/A Name: iPhone

UUID: AFFD0F5DB8D6D3A73AFDFA515276EE8EF735011C

unknow imei


i flash it with 3.1.3...4.0.1 4.1 always no imei

plz help


bro

choklat
  Reply With Quote
Old 09-19-2010, 11:56   #2 (permalink)
Crazy Poster
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 53
Member: 482702
Status: Offline
Thanks Meter: 4
Same problem with me plz any one have idea to solve it
  Reply With Quote
Old 09-19-2010, 12:08   #3 (permalink)
No Life Poster
 
GSM Road Runner's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: On Roads...
Age: 34
Posts: 600
Member: 107839
Status: Offline
Thanks Meter: 45
it's hardware problem - try to rehot the baseband chip and restore - worked for me on 2pcs of 3gs


B.R
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to GSM Road Runner For This Useful Post:
Old 09-19-2010, 12:12   #4 (permalink)
No Life Poster
 
jakoy's Avatar
 
Join Date: Aug 2002
Location: Island Garden City Of Samal,Ph
Posts: 1,905
Member: 14852
Status: Offline
Sonork: 100.1608716
Thanks Meter: 480
use latest umbrella-4.1.4.exe
  Reply With Quote
Old 09-19-2010, 12:18   #5 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 1,447
Member: 1006514
Status: Offline
Sonork: 100.1593525
Thanks Meter: 605
Quote:
Originally Posted by GSM Road Runner View Post
it's hardware problem - try to rehot the baseband chip and restore - worked for me on 2pcs of 3gs


B.R
wtf are crazy stop misleading ppl

@ all download the last version of tinyumbrella and it will read the imei
  Reply With Quote
Old 09-19-2010, 15:44   #6 (permalink)
Moderator
 
~AhmedLeO~'s Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: [EgypT.AleX]
Age: 29
Posts: 3,883
Member: 224065
Status: Offline
Sonork: 100.1577902
Thanks Meter: 5,061
get CID manually using CID grabber
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
C28 v61 when i use Swup say: invalid char received xxxpaga x1x to x45/x50 3 10-18-2001 18:36
StarTac 85-invalid batery! gera5 Motorola Old Legacy (EMMI) 0 10-13-2001 17:38
StarTac 85-invalid batery! gera5 Motorola Old Legacy (EMMI) 0 09-23-2001 23:37
Invalid sim on Nokia 6210 dario Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 1 01-23-2001 01:19
help ! invalid battery cyber6 Motorola Old Legacy (EMMI) 1 11-28-1999 05:11


All times are GMT +1. The time now is 14:51.



Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2014 -
Page generated in 0.39608 seconds with 8 queries

Content Relevant URLs by vBSEO