GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones / Tablets Software & Hardware Area > iPhone ,iPod & iPad (Apple Inc. Products) > iPhone 4 / 4S

iPhone 4 / 4S iPhone 4 / 4S

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 08-02-2010, 23:53   #1 (permalink)
No Life Poster
 
rose4u86's Avatar
 
Join Date: May 2007
Age: 27
Posts: 1,508
Member: 500858
Status: Online
Sonork: 1589054
Thanks Meter: 391
iPhone” cannot be restored at this time?????

I Have 16gb 3gs at 3.1.3 i reset the phone and now its show just apple logo i want to restor at 4.0 but its show this error.

The iPhone “iPhone” cannot be restored at this time because the iPhone software update server could not be contacted or is temporarily unavailable.
Please try again later.


Any Idea to restore????
  Reply With Quote
Old 08-03-2010, 00:03   #2 (permalink)
Moderator
 
Gecko_UK's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 840
Member: 961957
Status: Offline
Sonork: Jabber: gecko@neko.im
Thanks Meter: 607
yep, just go to iPod, iPhone and iPad Firmware Download download 4.01 update for 3GS and hold shift in itunes whilst clicking restore then select the ipsw...

make sure you are going through official apple server, not sauriks (check host file) otherwise this problem is simply indicative of large volume of device restores (most likely from comex advice about jailbreaking on stock fw) so keep trying it will be fine in a short while
  Reply With Quote
Old 08-03-2010, 00:43   #3 (permalink)
No Life Poster
 
yeldar's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Location: UK/España
Age: 44
Posts: 1,597
Member: 12578
Status: Offline
Thanks Meter: 60
Sounds like Apple have blocked your IP

Try using an IP blocker tool and try it again.....

WBR

yeldar
  Reply With Quote
Old 08-03-2010, 01:33   #4 (permalink)
Moderator
 
Gecko_UK's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 840
Member: 961957
Status: Offline
Sonork: Jabber: gecko@neko.im
Thanks Meter: 607
Quote:
Sounds like Apple have blocked your IP

Try using an IP blocker tool and try it again.....

WBR
care to elaborate a bit more on that steaming heap you just wrote?
  Reply With Quote
Old 08-03-2010, 23:15   #5 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Mar 2010
Location: In Your Heart
Age: 26
Posts: 391
Member: 1258712
Status: Offline
Sonork: 1596509
Thanks Meter: 157
Go To C:/Windows/System32 /Drivers / And Del File With The Name Of "Host"



Br

GsmPower Team
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to Gsmpower_team For This Useful Post:
Old 08-14-2010, 05:29   #6 (permalink)
Freak Poster
 
richello baring's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: in front of my customer
Age: 35
Posts: 338
Member: 244407
Status: Offline
Thanks Meter: 55
Quote:
Originally Posted by Gsmpower_team View Post
Go To C:/Windows/System32 /Drivers / And Del File With The Name Of "Host"



Br

GsmPower Team
still the same. i think apple had blocked this for hacked and jailbreak purposes.
  Reply With Quote
Old 08-14-2010, 08:47   #7 (permalink)
No Life Poster
 
yeldar's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Location: UK/España
Age: 44
Posts: 1,597
Member: 12578
Status: Offline
Thanks Meter: 60
Quote:
Originally Posted by Gecko_UK View Post
care to elaborate a bit more on that steaming heap you just wrote?
It simple!!

Apple are blocking ip a******* of ip's that are being used "extensively" for restoring Iphones.

I wouldn't say it a "steaming heap", just an observation & a bit of research done when we encountered the very same problem. After using an ip blocker tool everything works 100%.

Still don't believe me? Speak to revive or ra and they will tell you the same....

WBR

yeldar
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to yeldar For This Useful Post:
Old 11-18-2010, 07:13   #8 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 7
Member: 307912
Status: Offline
Thanks Meter: 0
yaya block ip changce ip is ok already
ip adress itunes block u try changce the ip adress so the itunes
can update already

Last edited by kennyyap; 11-18-2010 at 07:22.
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
New to all this (about 1 hour) :) Mark UK Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 3 10-01-2010 09:01
How can I use AT command control Nokia6110?Help me! arnom Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 2 07-15-2000 07:35
Avoid 3 times error code in Nokia 6185 X-plot Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 0 05-08-2000 20:24
HEX for CLIP to restore Factory Defaults X-Shadow Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 0 02-28-2000 14:59
NOKIA: 8810's will be swapped for 8850's MrProdent Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 0 01-26-2000 11:22


All times are GMT +1. The time now is 10:27.



Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2014 -
Page generated in 0.31036 seconds with 8 queries

Content Relevant URLs by vBSEO