GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones / Tablets Software & Hardware Area > iPhone ,iPod & iPad (Apple Inc. Products) > iPhone 4 / 4S

iPhone 4 / 4S iPhone 4 / 4S

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 04-09-2011, 14:40   #1 (permalink)
Registered User
 
Join Date: Aug 2010
Posts: 499
Member: 1359163
Status: Offline
Thanks Meter: 34
sn0wbreeze net framework problem

Hi brothers, I use Win XP with SP3 update and new net framework downloaded from Microsoft Suppr.
Problem is when I try to start sn0wbreeze i have.
" unable to find a version of runtime to run this application"

Imageshack - sn0wbreezev251peoblwmfr.jpg

any solution to solve this problem ?
  Reply With Quote
Old 04-09-2011, 14:50   #2 (permalink)
Freak Poster
 
krunal2525's Avatar
 
Join Date: Nov 2010
Location: Surat, India
Posts: 314
Member: 1435897
Status: Offline
Sonork: Killer K
Thanks Meter: 276
Your Firewall Or Antivirus Or Any Software Related Security Is Blocking .NET ... Disable It And Run Program Again
  Reply With Quote
Old 04-09-2011, 16:25   #3 (permalink)
Registered User
 
Join Date: Aug 2010
Posts: 499
Member: 1359163
Status: Offline
Thanks Meter: 34
Quote:
Originally Posted by krunal2525 View Post
Your Firewall Or Antivirus Or Any Software Related Security Is Blocking .NET ... Disable It And Run Program Again
I dissable Nod32 and windows deffender but still same.
I have new formatted Windows XP on my PC
  Reply With Quote
Old 04-09-2011, 16:31   #4 (permalink)
Freak Poster
 
krunal2525's Avatar
 
Join Date: Nov 2010
Location: Surat, India
Posts: 314
Member: 1435897
Status: Offline
Sonork: Killer K
Thanks Meter: 276
Ooooooo Wait If You Have Installed ESET Nod 32 Anti-Virus Then You Need To Remove Complete Both Eset And Windows Deffender This Is The Only Solution Nothing Else
  Reply With Quote
Old 04-09-2011, 16:32   #5 (permalink)
Freak Poster
 
krunal2525's Avatar
 
Join Date: Nov 2010
Location: Surat, India
Posts: 314
Member: 1435897
Status: Offline
Sonork: Killer K
Thanks Meter: 276
------ Post Any Your Problems Here PC/Mac ------
  Reply With Quote
Old 04-09-2011, 18:38   #6 (permalink)
Registered User
 
Join Date: Aug 2010
Posts: 499
Member: 1359163
Status: Offline
Thanks Meter: 34
Quote:
Originally Posted by krunal2525 View Post
Ooooooo Wait If You Have Installed ESET Nod 32 Anti-Virus Then You Need To Remove Complete Both Eset And Windows Deffender This Is The Only Solution Nothing Else

I only install dotnetfx 2.0 , restart pc and problem sovled .

thx brothers for your time
  Reply With Quote
Old 08-07-2013, 13:36   #7 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 1
Member: 841936
Status: Offline
Thanks Meter: 0
I am having the same problem ..

Quote:
Originally Posted by konaku View Post
I only install dotnetfx 2.0 , restart pc and problem sovled .

thx brothers for your time

Sir, I have installed dotnet 4.0 and restarted my pc and don't have any antivirus but I am still unable to open the sn0wbreeze. Could you please help as you seems to be working with the file and have troubleshooted.
  Reply With Quote
Old 08-20-2013, 09:48   #8 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Sep 2006
Location: INDIA
Posts: 802
Member: 350571
Status: Offline
Thanks Meter: 817
Quote:
Originally Posted by alibadshah View Post
Sir, I have installed dotnet 4.0 and restarted my pc and don't have any antivirus but I am still unable to open the sn0wbreeze. Could you please help as you seems to be working with the file and have troubleshooted.

bro install dotnet 2.0 Click Download

you problem will be solve 100%
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Sim card sleep mode problem with 6130 ratzfatz Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 5 04-21-2014 04:52
6150 Lock Problem Zeljko Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 2 10-16-2013 08:16
GId1 problem old_man Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 1 10-18-2006 15:21
Nokia 6110 Net Monitor Frickles Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 3 07-26-1999 13:05
HELP: Problem with 5110 Xabi Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 1 07-16-1999 00:44


All times are GMT +1. The time now is 06:20.



Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2014 -
Page generated in 0.34234 seconds with 8 queries

Content Relevant URLs by vBSEO