GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones / Tablets Software & Hardware Area > HTC > HTC & Smartphones ( WM Without Touch)

HTC & Smartphones ( WM Without Touch) HTC, I-mate, Qtek, HP, Hitachi, and many other SmartPhones Windows CE base devices

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 01-04-2009, 14:48   #1 (permalink)
Product Manager
 
delower10's Avatar
 
Join Date: Nov 2008
Location: UAE
Posts: 2,925
Member: 890592
Status: Offline
Sonork: 100.1581951
Thanks Meter: 4,393
HTC kais 130 successfull unlock

Kaiser 130 successfull unlock but now no sound
can any one tell me now what shold i do

very very argent pls
  Reply With Quote
The Following 3 Users Say Thank You to delower10 For This Useful Post:
Show/Hide list of the thanked
Old 01-04-2009, 21:42   #2 (permalink)
No Life Poster
 
szig's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Location: Hungary
Age: 38
Posts: 1,242
Member: 365452
Status: Offline
Thanks Meter: 838
Quote:
Originally Posted by delower10 View Post
Kaiser 130 successfull unlock but now no sound
can any one tell me now what shold i do

very very argent pls
Hi!

Flash it with a proper radio rom or official rom(full official roms contain radio rom and those 100% compatible).Maybe your unlock method works with radio downgrade or a different radio rom,that needs reflash original radio rom after unlock.

BR

Szig
  Reply With Quote
Old 01-08-2009, 07:34   #3 (permalink)
Product Manager
 
delower10's Avatar
 
Join Date: Nov 2008
Location: UAE
Posts: 2,925
Member: 890592
Status: Offline
Sonork: 100.1581951
Thanks Meter: 4,393
thanks for reply my problem is solv now.............thanks
  Reply With Quote
Old 02-09-2009, 11:46   #4 (permalink)
Insane Poster
 
Join Date: Jul 2007
Location: sylhet
Posts: 66
Member: 556786
Status: Offline
Thanks Meter: 17
Bro i am having same problem with my set which from 3G oparetor. Tried to update with different files but no sound.
Can any one solve my problem.
Thanks
  Reply With Quote
Old 02-09-2009, 11:56   #5 (permalink)
Product Manager
 
delower10's Avatar
 
Join Date: Nov 2008
Location: UAE
Posts: 2,925
Member: 890592
Status: Offline
Sonork: 100.1581951
Thanks Meter: 4,393
Kais 130 rom download
Bro update ur kais then all ok this file working 100% thanks
  Reply With Quote
The Following 11 Users Say Thank You to delower10 For This Useful Post:
Show/Hide list of the thanked
Old 02-09-2009, 13:15   #6 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 123
Member: 852575
Status: Offline
Thanks Meter: 11
hi,
Flash it with a proper radio rom or official rom(full official roms contain radio rom and those 100% compatible.)its always better to flash with orginal firmware. you can search it from fourm its there.
  Reply With Quote
Old 02-09-2009, 16:05   #7 (permalink)
No Life Poster
 
szig's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Location: Hungary
Age: 38
Posts: 1,242
Member: 365452
Status: Offline
Thanks Meter: 838
Quote:
Originally Posted by umeradeel View Post
hi,
Flash it with a proper radio rom or official rom(full official roms contain radio rom and those 100% compatible.)its always better to flash with orginal firmware. you can search it from fourm its there.
Hi!

It's strange.The first sentence is so familiar to me,why?
That is what I wrote above:
Hi!

Flash it with a proper radio rom or official rom(full official roms contain radio rom and those 100% compatible).Maybe your unlock method works with radio downgrade or a different radio rom,that needs reflash original radio rom after unlock.

BR

Szig

Please appreciate my work and at least quote my post,not copy-paste.

Thanks!

Szig
  Reply With Quote
Old 02-10-2009, 05:54   #8 (permalink)
Insane Poster
 
Join Date: Jul 2007
Location: sylhet
Posts: 66
Member: 556786
Status: Offline
Thanks Meter: 17
Quote:
Originally Posted by delower10 View Post
Kais 130 rom download
Bro update ur kais then all ok this file working 100% thanks
yes bro my problem solve with update bro again thanks for reply
  Reply With Quote
Old 02-15-2009, 07:38   #9 (permalink)
No Life Poster
 
nadirghazi's Avatar
 
Join Date: May 2008
Location: NC, USA
Age: 26
Posts: 1,885
Member: 779665
Status: Offline
Sonork: 100.1581784
Thanks Meter: 471
Quote:
Originally Posted by delower10 View Post
Kaiser 130 successfull unlock but now no sound
can any one tell me now what shold i do
very very argent pls
congrates for successfull unlock well done
  Reply With Quote
Old 05-29-2009, 13:11   #10 (permalink)
Freak Poster
 
doonyi's Avatar
 
Join Date: Jul 2008
Location: WORKS WITH THE BEST
Posts: 468
Member: 821156
Status: Offline
Thanks Meter: 42
Quote:
Originally Posted by szig View Post
Hi!

Flash it with a proper radio rom or official rom(full official roms contain radio rom and those 100% compatible).Maybe your unlock method works with radio downgrade or a different radio rom,that needs reflash original radio rom after unlock.

BR

Szig
i have the same problem how do i unlock this phone . please, i need procedure.
  Reply With Quote
Old 05-29-2009, 13:17   #11 (permalink)
No Life Poster
 
nasirkhan007's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Location: (`. Catch Me If U Can .)
Age: 25
Posts: 7,238
Member: 553445
Status: Offline
Sonork: 100.1585581
Thanks Meter: 8,639
Upgrade Rom

http://www.4shared.com/file/80379367...E_3347212.html
  Reply With Quote
Old 05-29-2009, 20:24   #12 (permalink)
Freak Poster
 
doonyi's Avatar
 
Join Date: Jul 2008
Location: WORKS WITH THE BEST
Posts: 468
Member: 821156
Status: Offline
Thanks Meter: 42
Quote:
Originally Posted by nasirkhan007 View Post
no file in rapidshare?
  Reply With Quote
Old 05-29-2009, 20:35   #13 (permalink)
Freak Poster
 
doonyi's Avatar
 
Join Date: Jul 2008
Location: WORKS WITH THE BEST
Posts: 468
Member: 821156
Status: Offline
Thanks Meter: 42
please, i need to unlock my kais 130 can any body give me procedure as to how i can unlock it. it is t mobile and network code. thanks in advance
  Reply With Quote
Old 05-29-2009, 20:37   #14 (permalink)
No Life Poster
 
nasirkhan007's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Location: (`. Catch Me If U Can .)
Age: 25
Posts: 7,238
Member: 553445
Status: Offline
Sonork: 100.1585581
Thanks Meter: 8,639

FIRST YOU NEED TO UNLOCK CID UNLOCK YOUR DEVICE.

DOWNLOAD LINK : http://rapidshare.com/files/85462026...-tool.zip.html

Instructions
============

0. Make sure there is a working SIM in the device.

1. Make sure you installed HardSPL as follows: power off and then press power on while keeping camera pressed, this will enter the so called bootloader mode and you see a tri-color screen (Red, Green, Blue). You should see "SPL-1.0 OliPof" or "SPL-1.1.JockyW" on the second line in the top left corner. You can exit this mode by means of a "soft reset": press the reset button with the stylus. Note that the security unlocker does not work with "SPL-3.28.Hard" and "SPL-3.29.Hard".

2. Make a note of the radio version that is currently installed. You see the version strings in the splash screen which appears soon after power on (e.g. "R 1.27.14.09"). Since we will flash a special radio in step 5 you need to flash back your original radio in the last step. You can download radio roms from XDA devs here.

3. Connect PC and Kaiser with a USB cable and keep it connected until the last step.

4. Power on the Kaiser and let it boot into Windows Mobile. On the PC make sure the activesync icon is green.

5. After you unpacked the download you see directories "step1" and "step2". Go into "step1" and run KaiserCustomRUU.exe. This will flash the special patched radio rom. Follow the instructions until it is finished. IMPORTANT: Make sure that the flash correctly finished. The device will restart automatically once the flashing is completed.

6. Power off and power on in tri-color bootloader mode.

7a. right-click activeync icon and uncheck "Allow USB connections" from Connection Settings
7b. On your PC go into the "step2" directory and run "kaiser-supercid.exe". If all went well you will see the text below
7c. right-click activeync icon and check "Allow USB connections" from Connection Settings

Text shown if all went well:

Code:
=== Kaiser SuperCID and Security Unlocker v0.2 (c)2008 by jockyw2001
=== Donations happily accepted, paypal to Nadeemasgharjanjua@gmail.com

[] Done, your device should now be superCID and Security Unlocked
[] Your device is unlocked and you can change anything anytime
[] Don't forget to flash your original radio

Press Enter to exitIf you see this:

Code:
=== Kaiser SuperCID and Security Unlocker v0.2 (c)2008 by jockyw2001
=== Donations happily accepted, paypal to Nadeemasgharjanjua@gmail.com

Your CID = HTC__001

[] Failed! Please soft reset and try again
[] To soft reset press and hold camera button and then press reset with stylus

Press Enter to exitthen do a soft reset (press and hold the camera button first and then shortly press the reset button with the stylus) and run "kaiser-supercid.exe" again.

8. Download the original radio from here to the "step3" directory on your PC and flash it with KaiserCustomRUU.exe

That's all folks

AFTER CID UNLOCK USE THIS ROM FOR ENGLISH LANGUAGE.


http://rapidshare.com/files/57816419..._Ship.rar.html
  Reply With Quote
The Following 3 Users Say Thank You to nasirkhan007 For This Useful Post:
Show/Hide list of the thanked
Old 05-29-2009, 21:31   #15 (permalink)
No Life Poster
 
:: Micron ::'s Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: Empty
Posts: 646
Member: 252289
Status: Offline
Thanks Meter: 104
Search this file and flash it, that's all " KAIS_Radio_Only_1.27.12.11_CustomRUU "
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
htc kais 130 o2 unlock? zena1122 HTC & Smartphones ( WM Without Touch) 0 11-17-2008 12:55
HTC kais 130 stuck on "smart mobility" dannyogolo HTC & Smartphones ( WM Without Touch) 1 10-14-2008 19:27
Htc kais 130 Warptech HTC & PDA WM( With Touchscreen) 1 10-13-2008 06:01
HTC Kais 130 vipimg HTC & PDA WM( With Touchscreen) 0 09-26-2008 08:04
HTC Kais 130 (TyTN II) grgoni HTC & Smartphones ( WM Without Touch) 0 09-03-2008 18:41


All times are GMT +1. The time now is 13:54.



Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2014 -
Page generated in 0.76208 seconds with 8 queries

Content Relevant URLs by vBSEO