GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones / Tablets Software & Hardware Area > BlackBerry (RIM)

BlackBerry (RIM) Blackberry phones discussion, firmwares, tutorial, media, repairs.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 07-07-2011, 23:14   #1 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 9
Member: 1261911
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Talking bb torch 9800 MML 4.11

hi just been working an this problem found that we are going about this all wrong..... we dont have to crack the software we have to find the key put it on a free server and put it in a loop........ all the rtas server does is check the key from the program agains the list on it ..... ie number on the remote machine to serial number on server

here is what i have found after doing some digging....

i found a server put it in my auth manager and been trying to find a key:

as you can see the server is incorrect ....

Servicing "Caltask Secure-talladega"
-------------------------------------
Looking up "10.250.33.31" *****wrong server*****
Connecting to 10.250.33.31:8000
Connection failed: 0x0000274c (A connection attempt failed because the connected party did not properly respond after a period of time, or established connection failed because connected host has failed to respond.)

Cycling to 10.250.33.77:8000

Looking up "10.250.33.77" *****wrong server*****
Connecting to 10.250.33.77:8000
Connection failed: 0x0000274c (A connection attempt failed because the connected party did not properly respond after a period of time, or established connection failed because connected host has failed to respond.)

Cycling to 95.168.218.119:8000

Looking up "95.168.218.119" *****this is a rtas server*******
Connecting to 95.168.218.119:8000
Connection failed: 0x0000274d (No connection could be made because the target machine actively refused it.)

Cycling to 10.250.33.31:8000


  Reply With Quote
Old 07-07-2011, 23:21   #2 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 9
Member: 1261911
Status: Offline
Thanks Meter: 0
if we find the correct server remote key and a serial number that links to the key ..... MML 4.11 will work and radio lab tool rtas will work aswell........

ill keep digging now i know how the configured the system


and for the gent who said i dont know what im talking about.....

Mr Lister of smeg CNA, CNE, MSCE, MSCA, BSC ( Hon)
  Reply With Quote
Old 07-07-2011, 23:44   #3 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 9
Member: 1261911
Status: Offline
Thanks Meter: 0
am able to read phone was getting an error when trying to write a new imei....... did some things ..... now error has changed

going to keep playing.... will keep you posted
  Reply With Quote
Old 07-08-2011, 02:24   #4 (permalink)
No Life Poster
 
IAMJASONBOURNE's Avatar
 
Join Date: Nov 2009
Posts: 1,024
Member: 1162191
Status: Offline
Thanks Meter: 282
Quote:
Originally Posted by lister of smeg View Post
Cycling to 95.168.218.119:8000

Looking up "95.168.218.119" *****this is a rtas server*******
Connecting to 95.168.218.119:8000
Connection failed: 0x0000274d (No connection could be made because the target machine actively refused it.)
Where did you get this IP from?

Code:
% This is the RIPE Database query service.
% The objects are in RPSL format.
%
% The RIPE Database is subject to Terms and Conditions.
% See http://www.ripe.net/db/support/db-terms-conditions.pdf

% Information related to '95.168.218.0 - 95.168.218.255'

inetnum:        95.168.218.0 - 95.168.218.255
netname:        SUPERNETWORK-HOUSING-B218
descr:          Server housing shared subnet
country:        CZ
admin-c:        ZC10-RIPE
tech-c:         ZC10-RIPE
status:         ASSIGNED PA
mnt-by:         SUPERNETWORK-MNT
mnt-lower:      SUPERNETWORK-MNT
mnt-routes:     SUPERNETWORK-MNT
source:         RIPE
changed:        ****@superhosting.cz  20100908
remarks:        INFRA-AW

person:         Zdenek Cendra
address:        Na Safrance 33
address:        Praha 10
address:        101 00
address:        Czech Republic
e-mail:         ******@superhosting.cz
phone:          +420296826296
notify:         ****@supernetwork.cz
nic-hdl:        ZC10-RIPE
changed:        *****@superhosting.cz 20100531
mnt-by:         SUPERNETWORK-MNT
source:         RIPE

% Information related to '95.168.192.0/19AS39392'

route:          95.168.192.0/19
descr:          SuperNetwork s.r.o.
origin:         AS39392
mnt-by:         SUPERNETWORK-MNT
changed:        *****@superhosting.cz 20090107
source:         RIPE

% Information related to '95.168.208.0/20AS39392'

route:          95.168.208.0/20
descr:          SuperNetwork s.r.o.
origin:         AS39392
mnt-by:         SUPERNETWORK-MNT
changed:        *****@superhosting.cz 20090107
source:         RIPE
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to IAMJASONBOURNE For This Useful Post:
Old 07-08-2011, 04:24   #5 (permalink)
No Life Poster
 
IAMJASONBOURNE's Avatar
 
Join Date: Nov 2009
Posts: 1,024
Member: 1162191
Status: Offline
Thanks Meter: 282
Quote:
Originally Posted by lister of smeg View Post
(No connection could be made because the target machine actively refused it.)
This means that there is no TCP Port *LISTENING* for requests at the port 8000.
  Reply With Quote
Old 07-09-2011, 01:15   #6 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 9
Member: 1261911
Status: Offline
Thanks Meter: 0
i just did a serch for rtas servers just to check if the server address in the software was working so i did a loop to my own address and port while runing a rtas command
  Reply With Quote
Old 07-09-2011, 01:17   #7 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 9
Member: 1261911
Status: Offline
Thanks Meter: 0
i am trying to loop the server request to my machine running the software to see if it will take the address if i get it working then i will post my findings
  Reply With Quote
Old 07-09-2011, 18:53   #8 (permalink)
No Life Poster
 
teknospc's Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 1,286
Member: 852415
Status: Offline
Sonork: 1606874
Thanks Meter: 927
Quote:
Originally Posted by yyz View Post
Now 9700/9780 package can write the underlying data. Can not boot repair, air data, error codes,,,,, etc., the suite of software fixes. QQ524216673. .

Stop creating spam you are going to be banned by moderator if you continue..
  Reply With Quote
Old 07-13-2011, 20:26   #9 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Mar 2005
Location: wales uk
Posts: 637
Member: 125632
Status: Offline
Thanks Meter: 215
@tecnospc
how is this spam....
i think it shows that "lister of smeg" is doing,just what this forum was started for,
helping likeminded peps,,
in this case bb
who knows "lister of smeg" may have helped alot of peps here,,
also its interesting,,
the last thing this man need is to be critisized.
go for it "lister of smeg"
lol
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to bcatlock1 For This Useful Post:
Old 07-13-2011, 22:30   #10 (permalink)
No Life Poster
 
teknospc's Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 1,286
Member: 852415
Status: Offline
Sonork: 1606874
Thanks Meter: 927
Quote:
Originally Posted by bcatlock1 View Post
@tecnospc
how is this spam....
i think it shows that "lister of smeg" is doing,just what this forum was started for,
helping likeminded peps,,
in this case bb
who knows "lister of smeg" may have helped alot of peps here,,
also its interesting,,
the last thing this man need is to be critisized.
go for it "lister of smeg"
lol
the same guy and same post in all forum area
  Reply With Quote
Old 07-16-2011, 17:28   #11 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Mar 2005
Location: wales uk
Posts: 637
Member: 125632
Status: Offline
Thanks Meter: 215
Talking

Quote:
Originally Posted by teknospc View Post
the same guy and same post in all forum area
what u talking bout.....lol
i not see my post anywhere else....
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to bcatlock1 For This Useful Post:
Old 07-17-2011, 13:43   #12 (permalink)
DIY
Junior Member
 
Join Date: May 2011
Location: at home frying my brain with s
Posts: 6
Member: 1572196
Status: Offline
Thanks Meter: 1
@tecnospc
how is this spam....
i think it shows that "lister of smeg" is doing,just what this forum was started for,
helping likeminded peps,,
in this case bb
who knows "lister of smeg" may have helped alot of peps here,,
also its interesting,,
the last thing this man need is to be critisized.
go for it "lister of smeg"
lol

Talking
Quote:
Originally Posted by teknospc View Post
the same guy and same post in all forum area
what u talking bout.....lol
i not see my post anywhere else....


teknospc was not refering to you or any of your posts. if you look at his quote it is from someone who was banned, hence why you cant see his post anymore... OPEN YOUR EYES N READ N LEAVE THE STUPID POSTS FOR STUPID THREADS..
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to DIY For This Useful Post:
Old 07-20-2011, 23:30   #13 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 9
Member: 1261911
Status: Offline
Thanks Meter: 0
hi folks just got back off holiday....

to find that my posts from here are all over the internet and small minded people "technospc" slating me for so called "SPAM"

ok i will stop putting my findings on the net and i will keep my results to my self so because of you Technotwat i aint going to help anyone

so if you need my help anyone "tough" and you can blame TECHNOs**T

and "bcatlock1" and "DIY" im doing things like this to help people like you its real nice to to see that you are backing me..........
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Service Provider Lock 1-4 ? StompSC Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 2 06-27-2012 12:00
sp lock 1,2,3,4 removed spterminator Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 10 08-09-2010 11:20
All 4 locks on 6110 steve Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 2 04-19-2010 03:44
2,000 for 5110/6110 unlock software 1 2 3 4 Dean O'Grady Wanted Products 14 03-19-2005 10:52
I CAN UNLOCK 1,2,3,4 FOR ANY PHONE 40 (1+) -- 30 (20+) andrew bennett Main Sales Section 1 07-26-1999 20:33

 



All times are GMT +1. The time now is 14:20.



Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2014 -
Page generated in 0.45621 seconds with 8 queries

Content Relevant URLs by vBSEO