GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones / Tablets Software & Hardware Area > Android based Phones / Tablets

Android based Phones / Tablets For all of your questions relating to the android mobile phones.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 03-22-2011, 14:29   #1 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 602
Member: 708514
Status: Offline
Thanks Meter: 32
how can hard reset garmin asus nuvifone A50 ??

Hi BRO.


how can hard reset garmin asus nuvifone A50 ??

pls can anyone help me................




  Reply With Quote
Old 03-23-2011, 06:52   #2 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 602
Member: 708514
Status: Offline
Thanks Meter: 32
Anyone there pls ......................
  Reply With Quote
Old 03-26-2011, 23:42   #3 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Jul 2002
Posts: 3,590
Member: 13808
Status: Offline
Thanks Meter: 158
you need to press and hold the left navigation button and power on the phone, if that doesnt work, try any of the remaning 3 position before pressing power button.. i ve forgotten which of the navigation buttons now... one should work...100% the navigation button is the square button (arrow button) to move up, down, left, right.

please let me know.

thanks

bR
  Reply With Quote
The Following 2 Users Say Thank You to essojay For This Useful Post:
Old 03-27-2011, 07:16   #4 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 602
Member: 708514
Status: Offline
Thanks Meter: 32
thanks DEAR for ur kindness.

i will try this later. Bcoz i have'nt the phone in my hand.

anyway again thanks.
  Reply With Quote
Old 03-31-2011, 06:57   #5 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 602
Member: 708514
Status: Offline
Thanks Meter: 32
Try by this mathodes, but cant FIX "enter code" issue.................
  Reply With Quote
Old 09-25-2011, 10:02   #6 (permalink)
Insane Poster
 
Join Date: Jun 2005
Location: Malaysia PTS Team
Age: 36
Posts: 84
Member: 152665
Status: Offline
Sonork: 100.1591630
Thanks Meter: 4
Hard Rest A50

1.Turn the power off. If your Garmin-Asus Garminfone is frozen, pull the battery out and reinsert it

2.Hold the Left D-pad button

3.Press and hold the Power button until the device turns on

4.Follow the on-screen instructions to restore the phone
  Reply With Quote
Old 09-25-2011, 10:26   #7 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jul 2004
Age: 38
Posts: 28
Member: 71693
Status: Offline
Thanks Meter: 1
Quote:
Originally Posted by essojay View Post
you need to press and hold the left navigation button and power on the phone, if that doesnt work, try any of the remaning 3 position before pressing power button.. i ve forgotten which of the navigation buttons now... one should work...100% the navigation button is the square button (arrow button) to move up, down, left, right.

please let me know.

thanks

bR
Press and Hold bottons
Volume -
Navi Left
Power on

Message "Wipe Userdata" show on screen
release all bottona
Wait to Reboot several minutes
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to waresee For This Useful Post:
Old 12-01-2011, 06:43   #8 (permalink)
Crazy Poster
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 56
Member: 919625
Status: Offline
Thanks Meter: 1
Quote:
Originally Posted by TheFoXMK View Post
Try by this mathodes, but cant FIX "enter code" issue.................
same problem with me................
  Reply With Quote
Old 12-19-2011, 12:36   #9 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Nov 2005
Location: TANZANIA
Age: 38
Posts: 959
Member: 202611
Status: Offline
Thanks Meter: 51
i have one stack on logo even after hardreset
  Reply With Quote
Old 01-21-2012, 11:03   #10 (permalink)
Major Poster
 
Join Date: Mar 2005
Age: 40
Posts: 44
Member: 124680
Status: Offline
Thanks Meter: 2
Quote:
Originally Posted by essojay View Post
you need to press and hold the left navigation button and power on the phone, if that doesnt work, try any of the remaning 3 position before pressing power button.. i ve forgotten which of the navigation buttons now... one should work...100% the navigation button is the square button (arrow button) to move up, down, left, right.

please let me know.

thanks

bR
Thanks Bro, you are right. Thats it cuz I tried it and it worked for me 100%. Perfect Solution. Its the left navigation button n power
  Reply With Quote
Old 09-05-2012, 22:53   #11 (permalink)
No Life Poster
 
Yong Vannak's Avatar
 
Join Date: May 2008
Location: USA
Age: 29
Posts: 517
Member: 770210
Status: Offline
Thanks Meter: 36
Quote:
Originally Posted by TheFoXMK View Post
Hi BRO.


how can hard reset garmin asus nuvifone A50 ??

pls can anyone help me................






the same
Press and Hold bottons
Volume -
Navi Left
Power on

Message "Wipe Userdata" show on screen
release all botton show Wipe Userdata long time help
  Reply With Quote
Old 09-23-2012, 04:27   #12 (permalink)
Crazy Poster
 
Join Date: Nov 2009
Posts: 59
Member: 1166600
Status: Offline
Thanks Meter: 0
it dont seem to work for me all i get is wipe userdata and it frezes there?
  Reply With Quote
Old 09-23-2012, 15:04   #13 (permalink)
Crazy Poster
 
Join Date: Nov 2009
Posts: 59
Member: 1166600
Status: Offline
Thanks Meter: 0
same but more

my garminfone wont reboot i tryed the left and power then it only says wipe userdatd and stays there wont reboot. please help me it stayed like that all night no instructions

Last edited by roybr99; 09-23-2012 at 15:10.
  Reply With Quote
Old 11-11-2012, 19:56   #14 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Nov 2012
Posts: 3
Member: 1838162
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Nuvifone A50 frozen

my A50 is also frozen,
It happened one month ago, with no reason...no shocks or any damage.
Do you have any explanations or solutions ?

As it gets garmin maps lifelength updates, dit it was stopped by Garmin ?
  Reply With Quote
Old 01-31-2013, 15:15   #15 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: May 2011
Posts: 3
Member: 1587234
Status: Offline
Sonork: seven
Thanks Meter: 0
Post Thanks

i am really content to read your quote, cause it was successfull!
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Seeking for flash nokia 5110 old version (3 version) can exchange for new Tomas Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 7 07-05-2014 11:33
How to upload a new firmware... Brand Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 29 06-13-2014 15:30
How to add a language in 51xx/61xx tati Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 8 05-21-2013 19:20
How can I do a Welcome note for my 6110 a dosn't have any one ? Viper Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 7 07-18-2012 07:57
how the **** do i make wintesla 6.03 work Ravetrancer Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 0 06-16-1999 08:41

 



All times are GMT +1. The time now is 23:08.



Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2014 -
Page generated in 0.53482 seconds with 8 queries

Content Relevant URLs by vBSEO