GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Hard/Software Products (official support) > Advance-Box

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 04-02-2011, 12:05   #1 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Nov 2004
Location: Mobile phone world
Posts: 1,550
Member: 90701
Status: Offline
Thanks Meter: 123
ATF System error. Code 5 access is denied - [Problem Solved]

Hi, When I try to connect the atf box and open exe getting this error 5. How to solve this, please help.
Thanks
  Reply With Quote
Old 04-02-2011, 12:28   #2 (permalink)
Product Supporter
 
..::Angel::..'s Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Location: Karachi, Pakistan
Age: 23
Posts: 15,349
Member: 643472
Status: Offline
Sonork: 100.96901
Thanks Meter: 15,817
Quote:
Originally Posted by Unicom View Post
Hi, When I try to connect the atf box and open exe getting this error 5. How to solve this, please help.
Thanks
Hello.
Reinstall ATF software and install only 7.20 full setup, after update it to 7.24 from product support page.

BR
  Reply With Quote
Old 04-02-2011, 13:28   #3 (permalink)
Product Manager
 
cellcityludhian's Avatar
 
Join Date: Sep 2010
Location: Philippines
Age: 28
Posts: 840
Member: 1401769
Status: Offline
Sonork: 100.1612474
Thanks Meter: 345
Quote:
Originally Posted by Unicom View Post
Hi, When I try to connect the atf box and open exe getting this error 5. How to solve this, please help.
Thanks
just change the skin of ATF tested 100%
  Reply With Quote
The Following 2 Users Say Thank You to cellcityludhian For This Useful Post:
Old 04-03-2011, 06:55   #4 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 831
Member: 1092799
Status: Offline
Sonork: 100.1603347
Thanks Meter: 52
yes just reinstall 7.20 then update to 7.24.......
ur problem solved

tested solution
  Reply With Quote
Old 04-20-2011, 10:48   #5 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 36
Member: 625957
Status: Offline
Thanks Meter: 3
Quote:
Originally Posted by cellcityludhian View Post
just change the skin of ATF tested 100%
thanks very good . 100 % worked
  Reply With Quote
Old 10-05-2011, 11:13   #6 (permalink)
Freak Poster
 
AHAMEDPONMALA's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Location: united arab emirats
Posts: 347
Member: 723178
Status: Offline
Thanks Meter: 35
correct
...............100% work
  Reply With Quote
Old 12-05-2011, 06:58   #7 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 21
Member: 217824
Status: Offline
Thanks Meter: 1
100%.............................thanks
  Reply With Quote
Old 12-11-2012, 04:33   #8 (permalink)
Freak Poster
 
Sony_computers's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Age: 31
Posts: 302
Member: 570022
Status: Offline
Thanks Meter: 59
Originally Posted by Unicom View Post
Hi, When I try to connect the atf box and open exe getting this error 5. How to solve this, please help.
Thanks
just change the skin of ATF tested 100%
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to Sony_computers For This Useful Post:
Old 12-11-2012, 05:57   #9 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Aug 2010
Location: Pirmahal, Punjab,Pakistan
Posts: 108
Member: 1377131
Status: Offline
Sonork: yasar612
Thanks Meter: 5
just change the skin of ATF tested 100%
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to yasar612 For This Useful Post:
Old 12-11-2012, 06:00   #10 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jul 2011
Location: IRAQ - ALANBAR
Posts: 32
Member: 1613310
Status: Offline
Thanks Meter: 3
Quote:
Originally Posted by yasar612 View Post
just change the skin of ATF tested 100%
change the skin it,s ok
  Reply With Quote
Old 12-11-2012, 08:14   #11 (permalink)
No Life Poster
 
.::VijayAnand::.'s Avatar
 
Join Date: Apr 2008
Location: Tamilnadu
Posts: 699
Member: 740523
Status: Offline
Thanks Meter: 61
thanks bro change skin pro solved
  Reply With Quote
Old 12-11-2012, 09:21   #12 (permalink)
No Life Poster
 
thomp4pal's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Location: Nigeria
Age: 25
Posts: 589
Member: 292106
Status: Offline
Sonork: 100.1582885
Thanks Meter: 112
yeah tested.....working again
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to thomp4pal For This Useful Post:
Old 12-12-2012, 22:28   #13 (permalink)
No Life Poster
 
unlock.mk's Avatar
 
Join Date: Oct 2011
Location: Macedonia
Posts: 1,104
Member: 1671934
Status: Offline
Thanks Meter: 198
Just leave 10 skins in software, we do not need 1000 skins, it is not important how software looks, more that how software works.
  Reply With Quote
Old 12-16-2012, 13:22   #14 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jun 2008
Posts: 1
Member: 803708
Status: Offline
Thanks Meter: 0
thank 100% change skin tq.........
  Reply With Quote
Old 12-24-2012, 08:45   #15 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 5
Member: 301277
Status: Offline
Thanks Meter: 2
yes its 100% working.............
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Sim card sleep mode problem with 6130 ratzfatz Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 5 04-21-2014 04:52
my 8810 is phone locked ,can somebody please help duyphuc Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 17 06-21-2013 06:06
PIN1/PIN2 CODE Jon Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 1 12-26-2012 03:40
Help: Forgot my 6110 user lock code!! GByte9 Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 3 04-03-2011 15:00

 



All times are GMT +1. The time now is 16:33.



Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2014 -
Page generated in 0.47068 seconds with 8 queries

Content Relevant URLs by vBSEO