GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Hard/Software Products (official support) > MXKEY (by Alim Hape) > MXKEY FREE ADD-ONS: HTC Unlocker, HUAWEI and VODAFONE MODEMS Unlocker

Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 08-26-2010, 04:30   #1 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: May 2006
Location: lucknow
Posts: 1,125
Member: 275643
Status: Offline
Thanks Meter: 358
how to unlock vodafone modem k3565 [Answered]

how unlock vodafone modem k3565 it not asking unlock code when put other sim, plz help me.

info of modem is here-
K3565
Model : Vodafone K3565
IMEI : 359574031353205
Firmware : 11.609.10.01.210
Dashboard version : 9.4.4_2.11.09_H
Serial NR. : DX5TAA1030102698
Voice feature : enabled
SIM Lock status : unlocked
 
The Following User Says Thank You to compue For This Useful Post:
Old 08-26-2010, 07:56   #2 (permalink)
Product Manager
 
Fast Unlocking's Avatar
 
Join Date: Jan 2002
Location: NCK Team Projects
Posts: 10,810
Member: 94675
Status: Offline
Sonork: 100.8888
Thanks Meter: 33,599
Donate money to this user
Quote:
Originally Posted by compue View Post
how unlock vodafone modem k3565 it not asking unlock code when put other sim, plz help me.

info of modem is here-
K3565
Model : Vodafone K3565
IMEI : 359574031353205
Firmware : 11.609.10.01.210
Dashboard version : 9.4.4_2.11.09_H
Serial NR. : DX5TAA1030102698
Voice feature : enabled
SIM Lock status : unlocked
there is a software floating around the forums that send the unlock code to it,use search.
 
Old 08-26-2010, 08:14   #3 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: May 2006
Location: lucknow
Posts: 1,125
Member: 275643
Status: Offline
Thanks Meter: 358
Quote:
Originally Posted by Fast Unlocking View Post
there is a software floating around the forums that send the unlock code to it,use search.

dear plz give software since it is not asking for code, one modem huawei e162 g if u put 10 times wrong code then it also not ask code and it cant unlock, but one software again put that modem in unlock code mode, but this vodaphone modem ifo show staus unlock, i serch in forum, when i not find any staisfactory reply, then i put it here, and also i;m found that no staisfactroy reply also here.
 
Old 08-26-2010, 20:02   #4 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: May 2006
Location: lucknow
Posts: 1,125
Member: 275643
Status: Offline
Thanks Meter: 358
one video of yu tube i find that there is necessary connection manager software to connect vodafone modem, i'm giving here link, i try all methods afetr insatlling conection manager to connect with two operators, tata docomo and uninor but not sucess, if any one after unlocking vodafone modem connect net with other sim, plz share setting here.
link is here-
YouTube - Vodafone K3565-Z Stick ZTE mit o2 Karte
 
Old 08-27-2010, 14:58   #5 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Dec 2004
Location: POLAND
Posts: 285
Member: 99605
Status: Offline
Thanks Meter: 47
i have same problem modem without simlock but i must chande dashboard any solution for change dashboard ?
 
Old 08-27-2010, 15:00   #6 (permalink)
Product Manager
 
Fast Unlocking's Avatar
 
Join Date: Jan 2002
Location: NCK Team Projects
Posts: 10,810
Member: 94675
Status: Offline
Sonork: 100.8888
Thanks Meter: 33,599
Donate money to this user
Quote:
Originally Posted by siudziu View Post
i have same problem modem without simlock but i must chande dashboard any solution for change dashboard ?
use search, this is dragging too much.

br
 
Closed Thread

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
How to upload a new firmware... Brand Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 29 06-13-2014 15:30
How to add a language in 51xx/61xx tati Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 8 05-21-2013 19:20
How can I do a Welcome note for my 6110 a dosn't have any one ? Viper Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 7 07-18-2012 07:57
news headlines to gsm phone mos Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 6 12-18-2011 11:00
Copy from one 6110 to another Leif Nielsen Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 1 06-10-1999 22:36

 



All times are GMT +1. The time now is 22:37.



Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2014 -
Page generated in 0.25052 seconds with 8 queries

Content Relevant URLs by vBSEO