GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Hard/Software Products (official support) > Infinity-Box > CDMA-Tool

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 07-14-2010, 07:06   #1 (permalink)
No Life Poster
 
Chennairam's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Location: Chennai - India
Age: 27
Posts: 999
Member: 372320
Status: Offline
Sonork: 100.113211
Thanks Meter: 2,658
Thumbs up Sucessfully Repair Blinking By Infinity-cdma Tool

Step 1 PUT EMERGENCY MODE (5+PWR )
Step 2 CONNECT PHONE WITH BOX THROUGH RJ45 CABLE
Step 3 NOW OPEN CDMA-TOOL
Step 4 SELECT CORRECT MODEL AND COM PORT
Step 5 NOW PRESS BLINK REPAIR


Here the Screenshot :-

LG RD3530



Also I will Attached Video For How to uploading SCR using LGDP



More Screenshot Will Post


Regards
Ram
Attached Files
File Type: rar lg Blink Repair Fix video.rar (244.1 KB, 1980 views)
  Reply With Quote
The Following 9 Users Say Thank You to Chennairam For This Useful Post:
Show/Hide list of the thanked
Old 07-14-2010, 07:09   #2 (permalink)
No Life Poster
 
Chennairam's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Location: Chennai - India
Age: 27
Posts: 999
Member: 372320
Status: Offline
Sonork: 100.113211
Thanks Meter: 2,658
Thumbs up LG RD3610 Blinking Repaired By Infinity-cdma tool

LG RD3610 Blinking Repaired By Infinity-cdma tool







Regards
Ram
  Reply With Quote
The Following 6 Users Say Thank You to Chennairam For This Useful Post:
Show/Hide list of the thanked
Old 07-14-2010, 07:12   #3 (permalink)
No Life Poster
 
Chennairam's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Location: Chennai - India
Age: 27
Posts: 999
Member: 372320
Status: Offline
Sonork: 100.113211
Thanks Meter: 2,658
Thumbs up LG RD3510 Blinking Repaired By Infinity-cdma tool

LG RD3510 Blinking Repaired By Infinity-cdma tool






Regards
Ram
  Reply With Quote
The Following 2 Users Say Thank You to Chennairam For This Useful Post:
Old 07-14-2010, 07:15   #4 (permalink)
No Life Poster
 
Chennairam's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Location: Chennai - India
Age: 27
Posts: 999
Member: 372320
Status: Offline
Sonork: 100.113211
Thanks Meter: 2,658
Thumbs up LG RD3510 V8 Blinking Repaired By Infinity-cdma tool

LG RD3510 V8 Blinking Repaired By Infinity-cdma tool







Regards
Ram
  Reply With Quote
The Following 2 Users Say Thank You to Chennairam For This Useful Post:
Old 07-14-2010, 07:16   #5 (permalink)
No Life Poster
 
Chennairam's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Location: Chennai - India
Age: 27
Posts: 999
Member: 372320
Status: Offline
Sonork: 100.113211
Thanks Meter: 2,658
Thumbs up LG RD3500 Blinking Repaired By Infinity-cdma tool

LG RD3500 Blinking Repaired By Infinity-cdma tool






Regards
Ram
  Reply With Quote
The Following 2 Users Say Thank You to Chennairam For This Useful Post:
Old 07-14-2010, 07:24   #6 (permalink)
Major Poster
 
Join Date: Nov 2007
Location: Viet Nam
Age: 41
Posts: 48
Member: 636425
Status: Offline
Thanks Meter: 17
Oh! Thank chennai my friend
  Reply With Quote
Old 07-14-2010, 07:44   #7 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Oct 2009
Location: india
Age: 28
Posts: 1,648
Member: 1146038
Status: Online
Thanks Meter: 105
please moor explan how to connect....

set connect in emargenc mode ya normal mode & use cabal usb ya rj45 ( pinout ) pls help...
  Reply With Quote
Old 07-14-2010, 07:49   #8 (permalink)
No Life Poster
 
Chennairam's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Location: Chennai - India
Age: 27
Posts: 999
Member: 372320
Status: Offline
Sonork: 100.113211
Thanks Meter: 2,658
Thumbs up

Quote:
Originally Posted by @@@___@@@ View Post
please moor explan how to connect....

set connect in emargenc mode ya normal mode & use cabal usb ya rj45 ( pinout ) pls help...


use rj45 cable

Pinout here :-





Regards
Ram
  Reply With Quote
The Following 2 Users Say Thank You to Chennairam For This Useful Post:
Old 07-14-2010, 10:14   #9 (permalink)
No Life Poster
 
pankajkukar2's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 833
Member: 609329
Status: Offline
Sonork: 100.160.2296
Thanks Meter: 126
scr file will be upload after repair blink or before
  Reply With Quote
Old 07-14-2010, 10:28   #10 (permalink)
No Life Poster
 
Chennairam's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Location: Chennai - India
Age: 27
Posts: 999
Member: 372320
Status: Offline
Sonork: 100.113211
Thanks Meter: 2,658
Thumbs up

Quote:
Originally Posted by pankajkukar2 View Post
scr file will be upload after repair blink or before
After Repair Blink


Regards
Ram
  Reply With Quote
Old 07-14-2010, 14:48   #11 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: May 2007
Posts: 128
Member: 504633
Status: Offline
Thanks Meter: 31
Arrow kindly add f285 old and new ver.ZTE in infinite cdma

we need zte f285cdma all ver.unlocking in infinite cdma thanks in advance.
  Reply With Quote
Old 07-14-2010, 15:43   #12 (permalink)
Freak Poster
 
biswajit74's Avatar
 
Join Date: Nov 2008
Location: bhilai(chatisghar)
Posts: 384
Member: 900306
Status: Offline
Thanks Meter: 22
yaa 100000000000000000000%working


COM2 [VCP0] selected
module v1.08
Device: LG-3510
operation: Repair "Blink"
Phone should be Switched ON !
connecting...
Repair blink lg-3510 version 04...
sending command....
fixing 1....
fixing 2....
fixing 3....
fixing 4....
fixing 5....
fixing 6....
fixing 7....
fixing 8....
fixing 9....
fixing 10....
fixing 11....
fixing 12....
fixing 13....
fixing 14....
fixing 15....
fixing 16....
fixing 17....
fixing 18....
fixing 19....
fixing 20....
done....
Finished, time used: 24 sec
  Reply With Quote
Old 07-14-2010, 16:45   #13 (permalink)
Freak Poster
 
gsmjiya's Avatar
 
Join Date: Aug 2008
Location: india
Age: 27
Posts: 294
Member: 845623
Status: Offline
Sonork: 100.1606036
Thanks Meter: 118
great soluation ........... all .........time.......... best........... infinity
  Reply With Quote
Old 07-15-2010, 07:41   #14 (permalink)
Freak Poster
 
webshawk's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: MOBILE WORLD
Posts: 277
Member: 107267
Status: Offline
Thanks Meter: 57
how to know ver of blinkig set ???
  Reply With Quote
Old 07-15-2010, 08:46   #15 (permalink)
No Life Poster
 
<<<MEGATRON>>>'s Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Location: Just Imagine
Age: 32
Posts: 4,268
Member: 1191481
Status: Offline
Sonork: 1592603
Thanks Meter: 1,368
Quote:
Originally Posted by webshawk View Post
how to know ver of blinkig set ???
Hello,
No Need TO kNow Version If Set Is Rd3500 Then Simply Selct 3500 And Repair It
And U can Try THis Method Almost All 35XX Series There Is No Harm
Wbr
<<<MEGATRON>>>
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
need software for 5161 by cable mln2000 Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 6 08-29-2010 20:17
I have 5.28 unlocker by cable. GreEn Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 15 07-13-2000 21:57
5.28 working solution by eeprom 24x16 SLO/EU Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 5 06-22-2000 15:55
nokia nse-spv8 by zulea rothmanns Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 4 06-12-2000 07:52
have nokia lock 2 solution by cable oskarcore Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 0 11-29-1999 21:49

 



All times are GMT +1. The time now is 15:28.



Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2014 -
Page generated in 0.41961 seconds with 9 queries

Content Relevant URLs by vBSEO