GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Special Solutions / Services / WebShop > GPGIndustries Support section > Distributed Devices by GPG > Dragon Box

Dragon Box Chinese Phone Tool

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 03-31-2011, 08:19   #1 (permalink)
No Life Poster
 
soshan's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Location: iran-shushtar
Posts: 3,352
Member: 592636
Status: Offline
Thanks Meter: 623
1280 and pin out?

hi to all

ihave a 1280 nokia china phone with infinion cpu, this time need to pin out.
how to found pin out?
plz help me
  Reply With Quote
Old 03-31-2011, 08:28   #2 (permalink)
No Life Poster
 
syed tuqeer's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 4,426
Member: 654997
Status: Offline
Sonork: 100.1613804
Thanks Meter: 2,453
use ufc cable to find pinouts
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to syed tuqeer For This Useful Post:
Old 03-31-2011, 08:37   #3 (permalink)
No Life Poster
 
soshan's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Location: iran-shushtar
Posts: 3,352
Member: 592636
Status: Offline
Thanks Meter: 623
i dont have ufc cable
only need rx tx
  Reply With Quote
Old 03-31-2011, 09:06   #4 (permalink)
Moderator
 
Faheem Anjum's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Location: (United States Of Islam)
Age: 27
Posts: 23,222
Member: 399832
Status: Offline
Sonork: 100.1584728
Thanks Meter: 21,350
Quote:
Originally Posted by soshan View Post
i dont have ufc cable
only need rx tx

http://forum.gsmhosting.com/vbb/atta...2&d=1262450891
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to Faheem Anjum For This Useful Post:
Old 03-31-2011, 09:16   #5 (permalink)
No Life Poster
 
soshan's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Location: iran-shushtar
Posts: 3,352
Member: 592636
Status: Offline
Thanks Meter: 623
Quote:
Originally Posted by syed tuqeer View Post
use ufc cable to find pinouts
Quote:
Originally Posted by Faheem Anjum View Post
thanks from ur reply but this pic is 1200 but i need pin out for 1280 ( anothere model)
  Reply With Quote
Old 03-31-2011, 10:03   #6 (permalink)
Moderator
 
Faheem Anjum's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Location: (United States Of Islam)
Age: 27
Posts: 23,222
Member: 399832
Status: Offline
Sonork: 100.1584728
Thanks Meter: 21,350
Quote:
Originally Posted by soshan View Post
thanks from ur reply but this pic is 1200 but i need pin out for 1280 ( anothere model)

take cable number 4 from UFC and connect it , will be find pinouts
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to Faheem Anjum For This Useful Post:
Old 03-31-2011, 15:02   #7 (permalink)
No Life Poster
 
RIZWANJAT's Avatar
 
Join Date: Jun 2009
Location: PAKISTAN/UAE
Posts: 6,738
Member: 1050335
Status: Offline
Sonork: 100.1602801
Thanks Meter: 4,170
You can use EASY CABLE with pout any problem
  Reply With Quote
Old 04-07-2011, 11:00   #8 (permalink)
No Life Poster
 
syed tuqeer's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 4,426
Member: 654997
Status: Offline
Sonork: 100.1613804
Thanks Meter: 2,453
Quote:
Originally Posted by soshan View Post
hi to all

ihave a 1280 nokia china phone with infinion cpu, this time need to pin out.
how to found pin out?
plz help me
Quote:
Originally Posted by RIZWANJAT View Post
You can use EASY CABLE with pout any problem
1280 not support easy cable
only fbus(use UFC cable)
  Reply With Quote
Old 06-15-2011, 10:19   #9 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jan 2009
Location: tanjay city,neg.or,phillipines
Posts: 7
Member: 942796
Status: Offline
Sonork: linox
Thanks Meter: 0
mga bro. can you pls help me...1280 pinout
  Reply With Quote
Old 11-22-2011, 10:59   #10 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Oct 2010
Location: iran - mazandaran- shahi
Age: 31
Posts: 231
Member: 1422911
Status: Offline
Sonork: i have done but i forget
Thanks Meter: 33
all broeher plz help
1280 chinees cpu infinon 7880

plz show pinout
  Reply With Quote
Old 11-22-2011, 11:06   #11 (permalink)
No Life Poster
 
RIZWANJAT's Avatar
 
Join Date: Jun 2009
Location: PAKISTAN/UAE
Posts: 6,738
Member: 1050335
Status: Offline
Sonork: 100.1602801
Thanks Meter: 4,170
Search on google or use UFC cable simply
  Reply With Quote
Old 07-02-2012, 18:19   #12 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Nov 2009
Location: mpraeso-kwahu ghana
Posts: 21
Member: 1161579
Status: Offline
Thanks Meter: 2
GPGDragon - 1280 and pin out? (mt6218bt)
  Reply With Quote
Old 07-03-2012, 04:20   #13 (permalink)
Product Manager
 
Dipendra Pathak's Avatar
 
Join Date: Apr 2008
Location: China/Russia/Nepal
Posts: 5,355
Member: 747989
Status: Offline
Sonork: 100.1593052
Thanks Meter: 6,355
Here is your pinout brother :

http://forum.gsmhosting.com/vbb/atta...2&d=1262450891

BR
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
what prog changes imei on 6110 and how do i do it? Ravetrancer Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 3 07-31-2012 20:09
IR between 6150 and IBM TP 600 favdijck Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 3 11-15-2011 12:08
wt603 and .pkd ARt Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 0 06-13-1999 19:18

 



All times are GMT +1. The time now is 06:05.



Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2014 -
Page generated in 0.42387 seconds with 8 queries

Content Relevant URLs by vBSEO