GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Other Gsm/Mobile Related Forums > Sim Cloning and Scaning

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 02-01-2003, 09:55   #1 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: May 2002
Location: Thailand
Age: 44
Posts: 115
Member: 12438
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Sim Doctor and Comp128 v2 simcard clone

some sim doctor user in thailand tell me him can clone orange simcard which use comp128 v2.

i sure orange simcard is comp128v2 , coz i cant extract ki with these program => sim_scan 1.33, kiextractor , cardinal68 . sim_scan 1.33 show me all read number.

if anybody in this forum use sim doctor , check it and report to this forum.

this guy use sim dortor software v6.x.x.x.

JSompis.
  Reply With Quote
Old 02-02-2003, 12:21   #2 (permalink)
No Life Poster
 
SirGraham's Avatar
 
Join Date: Aug 2002
Posts: 628
Member: 15073
Status: Offline
Thanks Meter: 9
COMP128 V2.

Hi jsompis,

Sim Doctor donīt extract Ki in COMP128 v2. It use the collision method...

This thailand user are wrong respect to this....

Best Regards,
Sir Graham.
  Reply With Quote
Old 02-03-2003, 01:00   #3 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: May 2002
Location: Thailand
Age: 44
Posts: 115
Member: 12438
Status: Offline
Thanks Meter: 0
@Sir Graham
first time i heard that from this i don't believed him, coz i think comp128v2 can't extract ki by any s/w & h/w now, but him confirm him can do it and it work as original sim.

to prove this by myself, To day i will buy sim doctor and test it with comp128v2 then will report result to forum.

Best Regards,
JSompis
  Reply With Quote
Old 02-03-2003, 07:23   #4 (permalink)
No Life Poster
 
SirGraham's Avatar
 
Join Date: Aug 2002
Posts: 628
Member: 15073
Status: Offline
Thanks Meter: 9
Hi jsompis,


Ok. You can buy this product...

but donīt work.. and only works with his reader (and his reader only works with SIMDoctor... )....




One question for you:

How know the thailand user if your card is COMP128 v2?
(Is possible, he is wrogn and his card are COMP128 v1...)
Have this emulator COMP128 v2?
Can change this emulator between COMP128 v1 and v2?

... more problems to solve....

All you info about if are welcome...

Best Regards,
Sir Graham.
  Reply With Quote
Old 02-03-2003, 15:46   #5 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: May 2002
Location: Thailand
Age: 44
Posts: 115
Member: 12438
Status: Offline
Thanks Meter: 0
@Sir Graham
i try extract ki of orange simcard with simdoctor , after run about 2 hours it say simcard can't to clone.

i saw something about "GSM algorithm type select" in simdoctor it has 2 options => a3/a8 v1 and a3/a8 v2. do u have any idea about this setting.

Best Regards.
JSompis
  Reply With Quote
Old 02-03-2003, 16:09   #6 (permalink)
No Life Poster
 
SirGraham's Avatar
 
Join Date: Aug 2002
Posts: 628
Member: 15073
Status: Offline
Thanks Meter: 9
Sim Doctor

Hi jsompis,

This is the answer a one of my questions (before message):
Have this emulator "10-in-1" COMP128 v2?

I suppose this emulator "10-in-1" supports the two functions COMP128 v1 and COM128 v2. It can be use COMP128 v1 or V2 with the Ki do you have...

Other question is:

Can Sim Doctor extract Ki from original SIM with COMP128 v2?
I afraid It canīt extract this number...

If you see the SIM Doctor 6 manual you can see:

Quote:
SIM Doctor 6 User’s Manual

d. Change GSM Algorithm:
Change the GSM algorithm of the 10-in-1 SIM to A3/A8 V1 or A3/A8 V2.
This manual says "10-in-1" not original card and Change the algorimt not extract from algoritm.

However, This card is more interesting (to experiment).
Because you can change from one COMP128 v1 to v2 and can be change the Ki also...

What version of this SIM Doctor have you?
(I like more experiments with this card)

Best Regards,
Sir Graham.
  Reply With Quote
Old 02-04-2003, 01:00   #7 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: May 2002
Location: Thailand
Age: 44
Posts: 115
Member: 12438
Status: Offline
Thanks Meter: 0
=== > Can Sim Doctor extract Ki from original SIM with COMP128 v2?

i try extract ki from thailand orange simcard ( i am thai ) which comp128v2 simcard ( i say this coz sim_scan give me red number ), but it say this simcard can't clone. i think simdoctor can't extract ki of comp128v2 simcard.

i use simdoctor hardware v2 and software 6.0.5.0( come with pakage) and 6.1.8.6(download from this forum).

i hope this information can help u to develope comp128v2 emulator and ki extracktor..


Best Regards,
JSompis
  Reply With Quote
Old 02-04-2003, 07:24   #8 (permalink)
No Life Poster
 
SirGraham's Avatar
 
Join Date: Aug 2002
Posts: 628
Member: 15073
Status: Offline
Thanks Meter: 9
More...

Hi jsompis,

Quote:
i try extract ki from thailand orange simcard ( i am thai ) which comp128v2 simcard ( i say this coz sim_scan give me red number ), but it say this simcard can't clone. i think simdoctor can't extract ki of comp128v2 simcard.
I try to say you. The Sim doctor donīt extract this number (Ki)

Quote:
i use simdoctor hardware v2 and software 6.0.5.0( come with pakage) and 6.1.8.6(download from this forum).
Yes. I have to this software. But It only works with own hardware. And His hardware donīt work with other program SIM_SCAN, Cardinal or XSim...


Quote:
i hope this information can help u to develope comp128v2 emulator and ki extracktor..
Yes. But.... You have a Comp128 V2 emulator. The "10 in 1" support COMP128 v2!!!!
This is very interested...!!! I think I buy one SIM Doctor 6 with this card to experiment with it...


Best regards,
Sir Graham.
PD: For All -> It Is legal to write question IN ENGLISH in my forum. I try to answer with my bad english....
  Reply With Quote
Old 02-05-2003, 08:31   #9 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: May 2002
Location: Thailand
Age: 44
Posts: 115
Member: 12438
Status: Offline
Thanks Meter: 0
@Sir Graham

can you expand meaning of this paragraph :

From SIM Doctor 6 Manual
------------------------------------------------------------------
When the KI calculation of your SIM card fail:
All SIM cards are designed not to yield KI information. There are some SIM cards
that can not be decoded at all. Please choose networks that issue standard Comp 128
SIM cards. If the network uses Comp 128-2 or special A3/A8 algorithm, you would
need a super computer to calculate its KI.
------------------------------------------------------------------------------------

dose it mean =>
sim doctor can extract ki from comp128-2 , but must use super computor to extract it ????

Best Regards,
JSompis
  Reply With Quote
Old 02-05-2003, 09:10   #10 (permalink)
No Life Poster
 
SirGraham's Avatar
 
Join Date: Aug 2002
Posts: 628
Member: 15073
Status: Offline
Thanks Meter: 9
COMP128 v2

Hi Jompis,

I see... je,je,je...
I think this only an excuse of the product.

This program donīt extract the COMP128 v2. It uses collision method and this donīt work with the COMP128 v2.

Well, They put this note in his manual and as you never have got a Super-maxi-deluxe-hiper computer... You canīt try... je,je,je... Itīs increible....

However, can you make a try? I like make a try with this card and XSim. is it possible?.

my email is lordgraham@terra.es .You can send me a email and I explain the details...

Best Regards,
Sir Graham.
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Sim Card comp128 V2 sarah_bm Sim Cloning and Scaning 52 03-05-2013 05:25
COMP128 v2 Sim Nineuni Sim Cloning and Scaning 6 09-06-2008 20:30
Digitalrise Sim Cloning Sim Doctor Support digitalrise007 Sim Cloning and Scaning 27 07-12-2008 17:06
Old version SIM Doctor and comp128v2->comp128v1 swinaky Sim Cloning and Scaning 19 06-02-2005 13:37
sim doctor cloning device ahmed Sim Cloning and Scaning 0 10-11-2002 08:16

 



All times are GMT +1. The time now is 02:04.



Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2014 -
Page generated in 0.39190 seconds with 8 queries

Content Relevant URLs by vBSEO