GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones / Tablets Software & Hardware Area > Samsung > Android based phones

Android based phones Discussion and all of your questions relating to the Samsung Android based phones.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 04-15-2011, 09:40   #1 (permalink)
No Life Poster
 
Parminder Singh's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Location: punjab
Age: 35
Posts: 675
Member: 476739
Status: Online
Thanks Meter: 502
[Guide] Samsung Galaxy Ace hard reset

samsung galaxy ace hard reset all step 100% working





solution: only HARD RESET your galaxy ace.
You may want to know how to perform hard reset for samsung galaxy ace gt-s5830 here the way:
1. Press and hold the power and menu key for few second untill you enter the restore menu
2. After the menu show choose “wipe data/factory reset “
3a. Select yes and your phone will be restore to default
3b. After finish choose reboot now
4. It will restart. Don’t panic because it take few minute until complete.
5. Don’t panic just wait. If there is no response in 10 minute just release your battery and put it back again and repeat from first step.
Note;
-use menu key to select.
-use volume up down to choose the menu.
-make sure u have enough power in ur batttery.
100% work coz it from >50 time key combination trial and error.
damn even samsung don’t write how to do this technique. thanks i have mangenkyo sharingan. wakakkakaakkak
there are 2 other method to reset this phone. it can be done if you can enter the android menu here the step:
1. go to setting~>privacy~> factory data reset.
OR
2. dial *2767*3855#
all of this method will make the same effect to your phone: -”reset your phone to factory setting”

press thanks

Last edited by moulnisky; 06-13-2013 at 09:48.
  Reply With Quote
The Following 8 Users Say Thank You to Parminder Singh For This Useful Post:
Show/Hide list of the thanked
Old 04-28-2011, 21:18   #2 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 7
Member: 1557315
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Any solution if my phone doesn't enter the recovery/download mode with the 3 key combination ? The USB test jig method didn't work either.
  Reply With Quote
Old 05-21-2011, 08:20   #3 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 18
Member: 329659
Status: Offline
Thanks Meter: 4
Galaxy s5830 after hard rest . how to change language in english ;
  Reply With Quote
Old 05-21-2011, 10:23   #4 (permalink)
Freak Poster
 
YAVIE's Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Location: Banyuwangi, Indonesia
Age: 29
Posts: 236
Member: 626929
Status: Offline
Thanks Meter: 22
nice share sir, plese keep update. thankssss
  Reply With Quote
Old 07-21-2011, 15:45   #5 (permalink)
No Life Poster
 
LOUAI2005's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: BISKRA
Age: 45
Posts: 852
Member: 192230
Status: Offline
Thanks Meter: 104
How to reset Samsung Galaxy Ace S5830

hi ................................


How to reset Samsung Galaxy Ace S5830



Press and hold HOME + POWER/LOCK buttons together.
Attached Images
File Type: jpg samsung_s5830_ace_hard_reset.jpg (52.6 KB, 4262 views)
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to LOUAI2005 For This Useful Post:
Old 08-02-2011, 20:29   #6 (permalink)
Freak Poster
 
chronic's Avatar
 
Join Date: May 2006
Location: KINONDONI DAR ES SALAAM TZ
Posts: 460
Member: 277899
Status: Offline
Thanks Meter: 31
sir i need help for galax I6500 hard-reset
  Reply With Quote
Old 09-13-2011, 18:15   #7 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Sep 2011
Location: Malta
Age: 50
Posts: 1
Member: 1654291
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Sir, I need help how to change the language to English on the Samsung Galaxy Ace just purchased from Dubai. I believe the phone's current language is Russian or Greek? thanks
  Reply With Quote
Old 09-16-2011, 00:05   #8 (permalink)
Crazy Poster
 
Join Date: May 2007
Location: saudiarabia
Age: 32
Posts: 57
Member: 505567
Status: Offline
Thanks Meter: 20
hai brother i am diald *2767*3855# after no network mobile galaxy s i9000
  Reply With Quote
Old 11-21-2011, 10:33   #9 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jun 2008
Posts: 3
Member: 790852
Status: Offline
Thanks Meter: 1
thank bro working very well 100%
  Reply With Quote
Old 12-05-2011, 10:05   #10 (permalink)
No Life Poster
 
shami's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: Pakistan
Age: 27
Posts: 1,055
Member: 158181
Status: Offline
Thanks Meter: 65
tested by me

thx bro
  Reply With Quote
Old 01-31-2012, 09:48   #11 (permalink)
No Life Poster
 
.::Gsm-Play::.'s Avatar
 
Join Date: Jul 2011
Location: Kuwait* / India
Posts: 1,367
Member: 1615596
Status: Offline
Sonork: 100.1607045
Thanks Meter: 619
Arrow

Yes.. tested working 100000000000%...........very good job thnx a lot............
  Reply With Quote
Old 02-01-2012, 07:27   #12 (permalink)
No Life Poster
 
Parminder Singh's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Location: punjab
Age: 35
Posts: 675
Member: 476739
Status: Online
Thanks Meter: 502
Quote:
Originally Posted by LOUAI2005 View Post
hi ................................


How to reset Samsung Galaxy Ace S5830



Press and hold HOME + POWER/LOCK buttons together.

Samsung galaxy ace gt-s5830 error problem:
-Samsung galaxy ace always restart and canít enter android menu
-Samsung galaxy ace always vibrate at boot and canít enter android menu

solution: only HARD RESET your galaxy ace.

You may want to know how to perform hard reset for samsung galaxy ace gt-s5830 here the way:

1. Press and hold the power and menu key for few second untill you enter the restore menu

2. After the menu show choose ďwipe data/factory reset ď

3a. Select yes and your phone will be restore to default
3b. After finish choose reboot now

4. It will restart. Donít panic because it take few minute until complete.

5. Donít panic just wait. If there is no response in 10 minute just release your battery and put it back again and repeat from first step.

Note;
-use menu key to select.
-use volume up down to choose the menu.
-make sure u have enough power in ur batttery.
100% work coz it from >50 time key combination trial and error.
damn even samsung donít write how to do this technique. thanks i have mangenkyo sharingan. wakakkakaakkak

there are 2 other method to reset this phone. it can be done if you can enter the android menu here the step:

1. go to setting~>privacy~> factory data reset.

OR

2. dial *2767*3855#

all of this method will make the same effect to your phone: -Ēreset your phone to factory settingĒ

please comment what application that make you phone hang?
this app maybe make my phone hang:
-titan backup pro maybe coz it want to access root
-yahoo messenger 1.3.2 maybe coz it want to online at startup
  Reply With Quote
Old 02-16-2012, 00:46   #13 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jun 2011
Posts: 1
Member: 1589670
Status: Offline
Sonork: mefound33
Thanks Meter: 0
1000% working wel done bro thanx
  Reply With Quote
Old 03-16-2012, 14:18   #14 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: May 2008
Posts: 27
Member: 768999
Status: Offline
Thanks Meter: 3
thanku so much sir nice job
  Reply With Quote
Old 04-02-2012, 13:23   #15 (permalink)
Major Poster
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 41
Member: 156804
Status: Offline
Thanks Meter: 9
Thank very much
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
where to find a working program all they have some errors ?? fondas Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 2 12-12-2012 12:26
NHE_8 wont work with NHEK5689.dll v3 steve Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 0 07-23-1999 15:48
wintesla doesnt work ratzfatz Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 0 07-23-1999 14:51
all for GSM: http://fly.to/spear spear GSM Mobile Links 0 07-11-1999 22:01
how the **** do i make wintesla 6.03 work Ravetrancer Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 0 06-16-1999 08:41

 



All times are GMT +1. The time now is 10:07.



Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2014 -
Page generated in 0.57143 seconds with 9 queries

Content Relevant URLs by vBSEO