GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones / Tablets Software & Hardware Area > Motorola > Motorola Android based

Motorola Android based General Motorola Android phones discussion, firmwares, solution, root, help

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 03-23-2010, 11:44   #1 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 280
Member: 259188
Status: Offline
Thanks Meter: 55
[Guide] Hard Reset - Motorola MB200 hard reset

how to hard reset

Motorola MB200 ???

power phone
nedd : to unlock,sign in with your Blur account.
help me.thanks all.sorry E
  Reply With Quote
The Following 2 Users Say Thank You to jimmymobile For This Useful Post:
Old 03-25-2010, 06:00   #2 (permalink)
No Life Poster
 
.:SUBRATA:.'s Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Location: Bangladesh
Posts: 5,746
Member: 319447
Status: Offline
Thanks Meter: 4,880
hard reset wont solve this problem

you need motoblur ac to activate ur phone .
  Reply With Quote
Old 03-25-2010, 14:28   #3 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Mar 2006
Location: ACCRA GHANA
Posts: 785
Member: 244250
Status: Online
Thanks Meter: 179
Power+Camera button and press house key or and press alt-w it will reset every thing to factory same as g1
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to OHIIM For This Useful Post:
Old 03-25-2010, 14:30   #4 (permalink)
No Life Poster
 
javedsf's Avatar
 
Join Date: Jul 2008
Location: pak hafizabad
Posts: 1,144
Member: 811013
Status: Offline
Sonork: 03468717163
Thanks Meter: 740
Power+Camera button and press house key or and press alt
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to javedsf For This Useful Post:
Old 04-13-2010, 05:47   #5 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: May 2009
Location: destination SL3 brute force
Posts: 677
Member: 1021855
Status: Offline
Sonork: BLACKBERRY INSIDE
Thanks Meter: 600
nice info its working for hard reset mb200 blur..
  Reply With Quote
Old 04-27-2010, 20:11   #6 (permalink)
Freak Poster
 
IBRAHIM BANGURA's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: FREETOWN- SIERRA LEONE
Posts: 284
Member: 194431
Status: Offline
Thanks Meter: 22
Motoblur account

exactly so you seem understands my problem this phone is askiing for motoblur account activation but when it get activated it asking for radio desactivation can u plz help further
Quote:
Originally Posted by .:SUBRATA:. View Post
hard reset wont solve this problem

you need motoblur ac to activate ur phone .
  Reply With Quote
Old 06-24-2010, 01:01   #7 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Apr 2006
Location: dominican republic
Age: 40
Posts: 485
Member: 259133
Status: Offline
Thanks Meter: 20
Thumbs up

Quote:
Originally Posted by IBRAHIM BANGURA View Post
exactly so you seem understands my problem this phone is askiing for motoblur account activation but when it get activated it asking for radio desactivation can u plz help further
i need help as well, i have one of this and need to configure the wifi, or configure the apn to make the brur account
  Reply With Quote
Old 07-16-2010, 21:17   #8 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 1
Member: 1248876
Status: Offline
Thanks Meter: 0
pRESS ALT+W after triangle to factory reset
  Reply With Quote
Old 12-16-2010, 16:53   #9 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Mar 2009
Location: republica dominicana
Age: 31
Posts: 25
Member: 993805
Status: Offline
Sonork: elkobyto
Thanks Meter: 3
the intructions is wrong , after press botton power and button cam ,press volume down ,the display present triangle press alt w good loock
  Reply With Quote
Old 03-31-2011, 09:42   #10 (permalink)
Freak Poster
 
salo_ustad's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Location: Z <> A
Age: 40
Posts: 424
Member: 413160
Status: Offline
Sonork: 100.1657278
Thanks Meter: 78
every one is giving bad instruction
i hope this will work f9 for all
working for me 100%

"The camera button while turning on your phone..."


You can do a factory reset by holding the Camera button while turning on your phone , when prompted hit the Volume-Down rocker button to go into Recovery Mode. After you get into Recovery Mode, press ALT W to reset, then Menu Back to reboot
  Reply With Quote
Old 05-13-2011, 20:46   #11 (permalink)
No Life Poster
 
Alexandro Monte's Avatar
 
Join Date: Aug 2008
Age: 37
Posts: 853
Member: 846805
Status: Offline
Sonork: alex cavalcante
Thanks Meter: 250
How do u do a master reset on a motorola cliq..."


How do u do a master reset on a motorola cliq? You can do a factory reset by holding the Camera button while turning on your phone, when prompted hit the Volume-Down rocker button to go into Recovery Mode. After you get into Recovery Mode, press ALT W to reset, then Menu Back to reboot
  Reply With Quote
Old 07-24-2011, 23:33   #12 (permalink)
No Life Poster
 
MUTUAL's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: Auckland
Posts: 3,771
Member: 160928
Status: Offline
Thanks Meter: 264
Quote:
Originally Posted by salo_ustad View Post
every one is giving bad instruction
i hope this will work f9 for all
working for me 100%

"The camera button while turning on your phone..."


You can do a factory reset by holding the Camera button while turning on your phone , when prompted hit the Volume-Down rocker button to go into Recovery Mode. After you get into Recovery Mode, press ALT W to reset, then Menu Back to reboot
HI after its gose to triangle when i press ALT or W button nothing happened just stay on triangle?
  Reply With Quote
Old 07-30-2011, 22:00   #13 (permalink)
Freak Poster
 
Flux Capacitor's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 265
Member: 1430518
Status: Offline
Thanks Meter: 17
i have a boost mb200 and this just does not work
Quote:
Originally Posted by salo_ustad View Post
every one is giving bad instruction
i hope this will work f9 for all
working for me 100%

"The camera button while turning on your phone..."


You can do a factory reset by holding the Camera button while turning on your phone , when prompted hit the Volume-Down rocker button to go into Recovery Mode. After you get into Recovery Mode, press ALT W to reset, then Menu Back to reboot
  Reply With Quote
Old 08-11-2011, 12:16   #14 (permalink)
No Life Poster
 
srkhan's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Location: It's good to be back
Age: 31
Posts: 2,133
Member: 153695
Status: Offline
Sonork: 01713115300
Thanks Meter: 624
Quote:
Originally Posted by .:SUBRATA:. View Post
hard reset wont solve this problem

you need motoblur ac to activate ur phone .
please upload MB200 firmware
  Reply With Quote
Old 09-30-2011, 09:31   #15 (permalink)
Crazy Poster
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 50
Member: 914115
Status: Offline
Thanks Meter: 4
thanks alot brothear work 100% for me also activatemotoblur account by using wifi
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
motorola Droid hard reset procedure andreas.w.s Motorola Hardware Repair 1 12-29-2013 17:51
***How to hard reset T-Mobile Sidekick Slide aka Motorola Q700*** BaNgErS Smart-Clip 23 08-29-2013 17:39
Bb5,sagdd,motorola,dbox,secret codes,hard reset,many other tools colected at one exe Formingus Off Topic Zone 22 04-30-2010 10:49
i need motorola q Hard reset mdmosheur Smart-Clip 3 02-16-2010 06:53
motorola q hard reset..??? Santiago LEE HTC & Smartphones ( WM Without Touch) 2 04-24-2009 16:58

 



All times are GMT +1. The time now is 19:30.



Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2014 -
Page generated in 0.42531 seconds with 8 queries

Content Relevant URLs by vBSEO