GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Non GSM/Mobile Related Forums > Notebooks & Personal Computers

Notebooks & Personal Computers Notebook, Personal Computer - repair, disassemble guides, drivers, bios pasword, and problems with pc.

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 04-15-2011, 05:36   #1 (permalink)
No Life Poster
 
hans salim's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Location: in this world
Posts: 2,132
Member: 292087
Status: Offline
Sonork: 1575183
Thanks Meter: 141
File corrupted!. This program has been manipulated

when i open software strange message appear!!

File corrupted!. This program has been manipulated and maybe
it's infected by a Virus or cracked. This file won't work anymore.

I just reinstall about 3 times and nothing changed i try nod32 but still same i also add to exclusive list ..
plz help me guys
Thank you,
  Reply With Quote
Old 04-17-2011, 14:49   #2 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Sep 2010
Age: 23
Posts: 27
Member: 1399245
Status: Offline
Thanks Meter: 0
file corrupted this program has been manipulated

file corrupted this program has been manipulated....! Same error plz help me sir any solution...
  Reply With Quote
Old 04-17-2011, 15:16   #3 (permalink)
No Life Poster
 
cel_phon's Avatar
 
Join Date: Jan 2009
Location: M__B__Din
Posts: 3,894
Member: 950201
Status: Offline
Sonork: 100.1608088
Thanks Meter: 1,893
install NOD32 anti virus

all will be OK

actually thamida infected in hard drive volume information
  Reply With Quote
Old 04-17-2011, 15:18   #4 (permalink)
No Life Poster
 
cel_phon's Avatar
 
Join Date: Jan 2009
Location: M__B__Din
Posts: 3,894
Member: 950201
Status: Offline
Sonork: 100.1608088
Thanks Meter: 1,893
corrupted exe must be redownloaded

.............

first install window then install nod32

full virus scan

after that install all devices

............

again telling, infected setup exe will not work even after scan

u need to download them again
  Reply With Quote
Old 04-17-2011, 15:31   #5 (permalink)
No Life Poster
 
xerraco's Avatar
 
Join Date: Nov 2008
Location: RVIII
Posts: 7,110
Member: 890926
Status: Offline
Thanks Meter: 1,094
Better do Full Scan on other Drives that is connected to Fresh Install OS or dont connect other Drives Download Installer instead.
  Reply With Quote
Old 04-18-2011, 13:34   #6 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Sep 2010
Age: 23
Posts: 27
Member: 1399245
Status: Offline
Thanks Meter: 0
Quote:
Originally Posted by cel_phon View Post
corrupted exe must be redownloaded

.............

first install window then install nod32

full virus scan

after that install all devices

............

again telling, infected setup exe will not work even after scan

u need to download them again
thanks 4 my problm solved....
  Reply With Quote
Old 11-08-2012, 11:12   #7 (permalink)
No Life Poster
 
patric's Avatar
 
Join Date: Jan 2002
Location: tunis,Tunisia
Age: 44
Posts: 4,874
Member: 8228
Status: Online
Thanks Meter: 103
i have the same problem any solution ??
  Reply With Quote
Old 07-22-2013, 06:50   #8 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Dec 2010
Posts: 111
Member: 1458558
Status: Offline
Thanks Meter: 9
reinstall windows,,make a `full scan,,delete old exe program,,download new,install..
create rar or zip file of your downloaded program for your backup,,as far as iknow,,rar and zip file cannot be infected by a virus...
  Reply With Quote
Old 08-08-2013, 20:18   #9 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Jan 2013
Location: South Africa
Posts: 165
Member: 1866877
Status: Offline
Thanks Meter: 8
reinstall the os then install antivirus programm before running your pragramm.do a full scan then disable the antivirus.now try redownloading the software and run it .make sure you disable your antivirus b4 running.this worked for me
  Reply With Quote
Old 08-08-2013, 20:19   #10 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Jan 2013
Location: South Africa
Posts: 165
Member: 1866877
Status: Offline
Thanks Meter: 8
reinstall the os then install antivirus programm before running your pragramm.do a full scan then disable the antivirus.now try redownloading the software and run it .make sure you disable your antivirus b4 running.this worked for me
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
where to find a working program all they have some errors ?? fondas Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 2 12-12-2012 12:26
how can we use *.scr files to unlock shadow77 Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 1 10-27-1999 03:13
I sell programs for nokia soft 5.20 , 5.22 , 5.24 Swiety Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 1 09-11-1999 17:07
I need passwords for new bontiek sites programs Zahooo Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 4 09-10-1999 22:42
Upload / Download eeprom program for 51xx/61xx Ryu Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 3 07-07-1999 14:03

 



All times are GMT +1. The time now is 11:08.



Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2014 -
Page generated in 0.47455 seconds with 8 queries

Content Relevant URLs by vBSEO