GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > Product Support Sections > Hard/Software Products (official support) > Octopus/Octoplus > Octopus LG/Octoplus LG

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 02-21-2011, 09:53   #1 (permalink)
No Life Poster
 
ericnite101's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Location: Where the cash @...
Age: 28
Posts: 822
Member: 450871
Status: Offline
Sonork: 100.1592197
Thanks Meter: 121
LG C100 security code

I have problem with LG C100 with security code.... How to do factory setting?. It's not in the list.....
  Reply With Quote
Old 02-21-2011, 10:17   #2 (permalink)
Product Supporter
 
Octopus box's Avatar
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 22,453
Member: 1146942
Status: Offline
Sonork: 100.1587278
Thanks Meter: 7,158
Hello.
Please power on phone, connect it via Micro UART cable, select A130 in the phones's list and press "Factory reset" button.
  Reply With Quote
Old 02-21-2011, 14:11   #3 (permalink)
No Life Poster
 
ericnite101's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Location: Where the cash @...
Age: 28
Posts: 822
Member: 450871
Status: Offline
Sonork: 100.1592197
Thanks Meter: 121
Quote:
Originally Posted by Octopus box View Post
Hello.
Please power on phone, connect it via Micro UART cable, select A130 in the phones's list and press "Factory reset" button.

Didn't work out bro.... Any idea?
  Reply With Quote
Old 02-21-2011, 14:16   #4 (permalink)
No Life Poster
 
ericnite101's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Location: Where the cash @...
Age: 28
Posts: 822
Member: 450871
Status: Offline
Sonork: 100.1592197
Thanks Meter: 121
Quote:
Originally Posted by Octopus box View Post
Hello.
Please power on phone, connect it via Micro UART cable, select A130 in the phones's list and press "Factory reset" button.

Welcome to Octopus box software version 1.7.0
----------------------------------------------------------------------------------
Platform: LG Infineon
Selected port: COM26
Selected model: A130
This action requires COM cable!
Phone and phone lights should be powered ON
Reseting...Failed!
  Reply With Quote
Old 02-21-2011, 14:31   #5 (permalink)
Product Supporter
 
Octopus box's Avatar
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 22,453
Member: 1146942
Status: Offline
Sonork: 100.1587278
Thanks Meter: 7,158
Hello.
What cable have You used? Have You selected right COM port?
  Reply With Quote
Old 02-21-2011, 14:33   #6 (permalink)
No Life Poster
 
ericnite101's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Location: Where the cash @...
Age: 28
Posts: 822
Member: 450871
Status: Offline
Sonork: 100.1592197
Thanks Meter: 121
Quote:
Originally Posted by Octopus box View Post
Hello.
What cable have You used? Have You selected right COM port?

I used Micro UART cable with right comm port selected.... But no action taken.... Phone still with security code...
  Reply With Quote
Old 02-21-2011, 14:36   #7 (permalink)
Product Supporter
 
Octopus box's Avatar
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 22,453
Member: 1146942
Status: Offline
Sonork: 100.1587278
Thanks Meter: 7,158
In this case You need to re-flash phone. We will add support for this phone in next update.
  Reply With Quote
Old 02-28-2011, 10:00   #8 (permalink)
No Life Poster
 
ericnite101's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Location: Where the cash @...
Age: 28
Posts: 822
Member: 450871
Status: Offline
Sonork: 100.1592197
Thanks Meter: 121
Quote:
Originally Posted by Octopus box View Post
In this case You need to re-flash phone. We will add support for this phone in next update.

What are the exactly pinout of this phone cause I have special cable (Micro UART cable) that came with my Octopus box but Phone doesn't boot..... And same cable works with other phones but not C100...

BR,
ERIC
  Reply With Quote
Old 02-28-2011, 12:08   #9 (permalink)
Product Supporter
 
Octopus box's Avatar
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 22,453
Member: 1146942
Status: Offline
Sonork: 100.1587278
Thanks Meter: 7,158
If phone not connect via Micro UART cable, to reset user lock You need to re-flash phone with Micro USB cable. Please download and install driver (http://www.octopusbox.com/files/driv...00_drviver.rar) and re-flash the phone with the firmware from the support area.

Last edited by Octopus box; 02-28-2011 at 12:21.
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to Octopus box For This Useful Post:
Old 03-09-2011, 00:34   #10 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Jun 2004
Age: 29
Posts: 1,028
Member: 67927
Status: Offline
Thanks Meter: 41
how do you connect the phone? I tried everything.
  Reply With Quote
Old 03-09-2011, 08:13   #11 (permalink)
Product Supporter
 
Octopus box's Avatar
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 22,453
Member: 1146942
Status: Offline
Sonork: 100.1587278
Thanks Meter: 7,158
Quote:
Originally Posted by dest View Post
how do you connect the phone? I tried everything.
Please contact us in sonork.
  Reply With Quote
Old 05-07-2011, 19:12   #12 (permalink)
Crazy Poster
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 56
Member: 701909
Status: Offline
Thanks Meter: 14
Quote:
Originally Posted by Octopus box View Post
If phone not connect via Micro UART cable, to reset user lock You need to re-flash phone with Micro USB cable. Please download and install driver (http://www.octopusbox.com/files/driv...00_drviver.rar) and re-flash the phone with the firmware from the support area.

i love u, cause ur solution is the best. now my phone is ok n problem usb driver had conected... my troble is solved
  Reply With Quote
Old 06-28-2012, 12:28   #13 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Dec 2004
Age: 38
Posts: 23
Member: 97849
Status: Offline
Thanks Meter: 4
try this: 1809#*100# and factory reset
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to edychinezu' For This Useful Post:
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
PIN1/PIN2 CODE Jon Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 1 12-26-2012 03:40
Help: Forgot my 6110 user lock code!! GByte9 Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 3 04-03-2011 15:00
5110 Security Code Help! cahrisma Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 6 07-05-2010 09:04
Orange IL, Nokia 5110 GSM codes... rosso11 Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 0 11-05-1999 20:38
Pin Code Verdonn Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 0 10-23-1999 15:35

 



All times are GMT +1. The time now is 12:54.



Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2014 -
Page generated in 0.37263 seconds with 8 queries

Content Relevant URLs by vBSEO