GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones / Tablets Software & Hardware Area > ZTE

ZTE General ZTE phones discussion, firmwares, solution, help

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 10-25-2011, 09:29   #1 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Apr 2010
Location: France
Age: 37
Posts: 541
Member: 1285915
Status: Offline
Thanks Meter: 34
Unhappy ZTE / SFR Staraddict hard reset please

Hello,

I have a SFR Staraddict locked on the google account request but unfortunately there is not any registered account. Is it possible to make a hard reset to solve this problem and how to do it please ?

Thanks to all for your help.
  Reply With Quote
Old 12-02-2011, 15:31   #2 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 488
Member: 362622
Status: Offline
Thanks Meter: 20
hi bro khaled did you find a solution for this please ? ihave the same problem
thanks
  Reply With Quote
Old 12-02-2011, 15:42   #3 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Apr 2010
Location: France
Age: 37
Posts: 541
Member: 1285915
Status: Offline
Thanks Meter: 34
Hello bro,

No i haven't found any solution. Furious Gold box has been updated since a few days and i think now it is possible to factory reset this model. But i have not the phone to try it.
  Reply With Quote
Old 01-10-2012, 10:55   #4 (permalink)
No Life Poster
 
orangade's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Location: France 72,77
Posts: 765
Member: 521955
Status: Offline
Thanks Meter: 169
same problem, have u a solution pls?
  Reply With Quote
Old 01-10-2012, 13:47   #5 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Apr 2010
Location: France
Age: 37
Posts: 541
Member: 1285915
Status: Offline
Thanks Meter: 34
Hello,

Yes, it's possible to update the phone since several days by an official ZTE Software and at the same time to reset the lock pattern. Of course, all your data will be lost. Look at this thread :

[Mise jour] SFR STARNAUTE, STARTRAIL, STARTEXT - Forum de FrAndroid
  Reply With Quote
Old 05-21-2012, 19:07   #6 (permalink)
No Life Poster
 
orangade's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Location: France 72,77
Posts: 765
Member: 521955
Status: Offline
Thanks Meter: 169
Quote:
Originally Posted by Adel_Khaled View Post
Hello,

Yes, it's possible to update the phone since several days by an official ZTE Software and at the same time to reset the lock pattern. Of course, all your data will be lost. Look at this thread :

[Mise jour] SFR STARNAUTE, STARTRAIL, STARTEXT - Forum de FrAndroid
Very good link, i reset another staraddict with this. Very thanks!
  Reply With Quote
Old 06-07-2012, 16:58   #7 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Mar 2001
Location: BG
Posts: 723
Member: 3658
Status: Offline
Thanks Meter: 28
Please send me solution for hard reset SFR staraddict if you have .
i try to Furios but only remove sim lock .
thanks
  Reply With Quote
Old 06-09-2012, 12:09   #8 (permalink)
No Life Poster
 
orangade's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Location: France 72,77
Posts: 765
Member: 521955
Status: Offline
Thanks Meter: 169
Quote:
Originally Posted by Velko View Post
Please send me solution for hard reset SFR staraddict if you have .
i try to Furios but only remove sim lock .
thanks
Use link for update phone. it remove google account. [Mise jour] SFR STARNAUTE, STARTRAIL, STARTEXT - Android Edition by sfr (STARNAUTE/STARTRAIL/STARTEXT/STARSHINE) - Forum de FrAndroid
  Reply With Quote
Old 06-11-2012, 07:17   #9 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Mar 2001
Location: BG
Posts: 723
Member: 3658
Status: Offline
Thanks Meter: 28
OK Thx !
I found solution for Hard reset without update.
  Reply With Quote
Old 06-11-2012, 09:45   #10 (permalink)
Freak Poster
 
cavalierks's Avatar
 
Join Date: Feb 2011
Location: moon
Age: 27
Posts: 366
Member: 1523083
Status: Offline
Sonork: 100.1609029
Thanks Meter: 133
Quote:
Originally Posted by Velko View Post
OK Thx !
I found solution for Hard reset without update.

hi
so post here the solution for help other
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to cavalierks For This Useful Post:
Old 06-11-2012, 10:09   #11 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Mar 2001
Location: BG
Posts: 723
Member: 3658
Status: Offline
Thanks Meter: 28
Hold together power button + volume up and bottom left button .
After this you see menu where select wipe data .
That is all
  Reply With Quote
The Following 2 Users Say Thank You to Velko For This Useful Post:
Old 06-13-2012, 21:01   #12 (permalink)
No Life Poster
 
orangade's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Location: France 72,77
Posts: 765
Member: 521955
Status: Offline
Thanks Meter: 169
Today I remove google account ZTE starnaute with flash with Success !

Itry hard reset method of velko on starnaute but don't work. I try starnaute when one come.
  Reply With Quote
Old 06-14-2012, 06:57   #13 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Mar 2001
Location: BG
Posts: 723
Member: 3658
Status: Offline
Thanks Meter: 28
Work perfect for ZTE SFR staraddict
  Reply With Quote
Old 07-16-2012, 17:00   #14 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 16
Member: 240636
Status: Offline
Thanks Meter: 4
Hold together power button + volume up and bottom left button .
After this you see menu where select wipe data .to confirm press return button and ur phone will be reseted
  Reply With Quote
Old 11-28-2012, 15:39   #15 (permalink)
Insane Poster
 
Join Date: Jul 2003
Location: France
Age: 39
Posts: 89
Member: 33714
Status: Offline
Thanks Meter: 0
hey guys , thanks for the effort .... i think the link is dead .. can any one upload it some where please ?

thank you for the sharing spirit
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
my 8810 is phone locked ,can somebody please help duyphuc Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 17 06-21-2013 06:06
REWARD-Please can somebody help me unblock a orange nokia phone and unlock 6150 andrew bennett Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 0 10-06-1999 12:19
Sp unlocking sim - if you can get or sell please let me know andrew bennett Wanted Products 1 09-24-1999 08:43
please help soft 5.20 Swiety Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 0 08-24-1999 01:15
"Deskey Device driver not found" ?? Please help DivAdonis Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 0 06-28-1999 14:56

 



All times are GMT +1. The time now is 19:35.



Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2014 -
Page generated in 0.34891 seconds with 9 queries

Content Relevant URLs by vBSEO