GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones / Tablets Software & Hardware Area > iPhone ,iPod & iPad (Apple Inc. Products) > iPhone 2 / 3G / 3GS

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 07-06-2010, 14:19   #1 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Oct 2006
Location: Norberg / Sweden
Posts: 30
Member: 364163
Status: Offline
Thanks Meter: 24
Iphone 3G 5.13.04 No signal bars after unlock.

Whats the problem here.
Upgraded to IOS 4 the backed down to 3.1.3.
Pwnage 0.94 jailbreak and then upgraded Cydia and installed ultrasnow.
It searches and finds carrier after ultrasnow installation but no signal bars at all.
If i try to make a call it only say call failed.
Previously it was not activated but i installed activated custom firmware 3.1.3.
Please help.......
  Reply With Quote
Old 07-06-2010, 16:56   #2 (permalink)
No Life Poster
 
.::AssAnovic.::'s Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Age: 31
Posts: 1,471
Member: 162611
Status: Offline
Thanks Meter: 295
Quote:
Originally Posted by Barton3000 View Post
Whats the problem here.
Upgraded to IOS 4 the backed down to 3.1.3.
Pwnage 0.94 jailbreak and then upgraded Cydia and installed ultrasnow.
It searches and finds carrier after ultrasnow installation but no signal bars at all.
If i try to make a call it only say call failed.
Previously it was not activated but i installed activated custom firmware 3.1.3.
Please help.......

MY friend installe the new ultrasn0w from here SiNfuL iPhone Repo
and tested ......no forget to unanstalle old ultrasn0w the first
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to .::AssAnovic.:: For This Useful Post:
Old 07-06-2010, 19:46   #3 (permalink)
No Life Poster
 
kings121's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 749
Member: 117950
Status: Offline
Thanks Meter: 139
well i can say for sure that something is wrong with some of these iphone after they are jailbroken......i have one here with the same problem and i tried everything in the book and nothing seems to work.....now i kinda giving up on it
  Reply With Quote
Old 07-06-2010, 20:18   #4 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: May 2010
Posts: 312
Member: 1307579
Status: Offline
Thanks Meter: 390
Quote:
Originally Posted by Barton3000 View Post
Whats the problem here.
Upgraded to IOS 4 the backed down to 3.1.3.
Pwnage 0.94 jailbreak and then upgraded Cydia and installed ultrasnow.
It searches and finds carrier after ultrasnow installation but no signal bars at all.
If i try to make a call it only say call failed.
Previously it was not activated but i installed activated custom firmware 3.1.3.
Please help.......
try to reset network settings from Settings --> General --> Reset --> Reset Network Settings
  Reply With Quote
Old 07-06-2010, 21:43   #5 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Jun 2010
Posts: 110
Member: 1334535
Status: Offline
Thanks Meter: 15
Iphone 3G 5.13.04 No signal bars after unlock.

Quote:
Originally Posted by Barton3000 View Post
Whats the problem here.
Upgraded to IOS 4 the backed down to 3.1.3.
Pwnage 0.94 jailbreak and then upgraded Cydia and installed ultrasnow.
It searches and finds carrier after ultrasnow installation but no signal bars at all.
If i try to make a call it only say call failed.
Previously it was not activated but i installed activated custom firmware 3.1.3.
Please help.......
If you are using tmobile usa. Turn off 3g then toggle airplane mode waiting for carrier to dissappear. Also if you used no wifi method, you must reboot twice. Hth
  Reply With Quote
Old 07-06-2010, 22:18   #6 (permalink)
eko
No Life Poster
 
eko's Avatar
 
Join Date: May 2003
Posts: 1,299
Member: 30098
Status: Offline
Thanks Meter: 26
Quote:
Originally Posted by kings121 View Post
well i can say for sure that something is wrong with some of these iphone after they are jailbroken......i have one here with the same problem and i tried everything in the book and nothing seems to work.....now i kinda giving up on it
If its exactly thesame problem as above. Check for any previous hardware unlock process. eg extra sim
  Reply With Quote
Old 07-07-2010, 00:03   #7 (permalink)
No Life Poster
 
kings121's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 749
Member: 117950
Status: Offline
Thanks Meter: 139
Quote:
Originally Posted by eko View Post
If its exactly thesame problem as above. Check for any previous hardware unlock process. eg extra sim
what previous unlock process arew you talking about?........and what extra sim?
  Reply With Quote
Old 07-07-2010, 03:19   #8 (permalink)
Insane Poster
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 88
Member: 255869
Status: Offline
Thanks Meter: 11
turn off 3g and will be ok
  Reply With Quote
Old 07-07-2010, 07:29   #9 (permalink)
No Life Poster
 
kings121's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 749
Member: 117950
Status: Offline
Thanks Meter: 139
Quote:
Originally Posted by SCUPE View Post
turn off 3g and will be ok

turning off 3g wont work for me i tried already
  Reply With Quote
Old 07-08-2010, 12:22   #10 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Oct 2006
Location: Norberg / Sweden
Posts: 30
Member: 364163
Status: Offline
Thanks Meter: 24
Quote:
Originally Posted by kings121 View Post
well i can say for sure that something is wrong with some of these iphone after they are jailbroken......i have one here with the same problem and i tried everything in the book and nothing seems to work.....now i kinda giving up on it
Same problem here, Nothing works for this unit - MB496T
Tried everything that i can come up with............
It seems like it will always be a very expensive Ipod
  Reply With Quote
Old 07-08-2010, 12:35   #11 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Oct 2006
Location: Norberg / Sweden
Posts: 30
Member: 364163
Status: Offline
Thanks Meter: 24
When i check under: Settings >> General >> About >> network it say : Phone not alowed
  Reply With Quote
Old 07-08-2010, 19:42   #12 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Oct 2006
Location: Norberg / Sweden
Posts: 30
Member: 364163
Status: Offline
Thanks Meter: 24
Quote:
Originally Posted by .::AssAnovic.:: View Post
MY friend installe the new ultrasn0w from here SiNfuL iPhone Repo


and tested ......no forget to unanstalle old ultrasn0w the first
Still does not work......
I kind of hate this stupid iphone.
What i realy cant understand is why it is still locked to any carrier as it is more then 2 years old.
Unlock should be done automaticly when contract is fulfilled.
That cannot be a big problem to solve whwn everything is done by electroics.
I really hate Apple
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Unlocking 5190 Ryu Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 18 07-03-2012 13:42
FAQ about unlock n0kia man0n Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 6 11-29-2010 18:06
$50 Reward for unlocking my 6150!!! TheDon Nokia Legacy Phones ( DCT-1 ,2 ,3 ,L ) 4 07-09-1999 22:08

 



All times are GMT +1. The time now is 08:01.



Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2014 -
Page generated in 0.49162 seconds with 8 queries

Content Relevant URLs by vBSEO