GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones / Tablets Software & Hardware Area > iPhone ,iPod & iPad (Apple Inc. Products) > iPhone 2 / 3G / 3GS

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 07-01-2009, 18:31   #1 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: May 2009
Posts: 10
Member: 1041121
Status: Offline
Thanks Meter: 4
Exclamation iPhone 3G 8GB Wont charge/sync/connect to any computer :(

Damn..

I got a 3G 8gb here and i tryed everything!

MY PROBLEM:
The iPhone wont sync, charge or connect to any computers/macs with lots of differents USB cables..

I tryed:
Changing battery, changing dock usb flex cable inside the phone...
Also tryed to put the phone in DFU mode, but the computer wont find it^^
No charge at all... Still if i try to charge it from wall, or anything..
(The speaker and the mic on the flex cable is working ^^)
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to Tori1234 For This Useful Post:
Old 07-02-2009, 14:31   #2 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: May 2009
Posts: 10
Member: 1041121
Status: Offline
Thanks Meter: 4
Bump...

No help?
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to Tori1234 For This Useful Post:
Old 07-02-2009, 15:22   #3 (permalink)
Freak Poster
 
slososk's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Location: Slovakia
Posts: 123
Member: 447347
Status: Offline
Thanks Meter: 4
Try to clean the connector with toothbrush...
Or restore iphone
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to slososk For This Useful Post:
Old 07-02-2009, 15:30   #4 (permalink)
Freak Poster
 
asiftele's Avatar
 
Join Date: Jun 2008
Posts: 242
Member: 790515
Status: Offline
Sonork: 100.1597362
Thanks Meter: 40
Make sure to use original cable only
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to asiftele For This Useful Post:
Old 07-02-2009, 23:47   #5 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: May 2009
Posts: 10
Member: 1041121
Status: Offline
Thanks Meter: 4
How would i be able to restore the phone when i cannot connect it to the computer..

I think the phone acutally CHARGES REALLY Slow and the phone doesnt give any sign, but the battery gets charged.. lol
What can this be? :O
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to Tori1234 For This Useful Post:
Old 07-03-2009, 23:10   #6 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: May 2009
Posts: 10
Member: 1041121
Status: Offline
Thanks Meter: 4
Damn, this *****... Nobody able to help?
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to Tori1234 For This Useful Post:
Old 07-25-2009, 19:36   #7 (permalink)
Freak Poster
 
recepoz's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Age: 34
Posts: 335
Member: 167500
Status: Offline
Thanks Meter: 16
I have the same problem now. Is there any trick for this problem?
THX
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to recepoz For This Useful Post:
Old 07-30-2009, 07:51   #8 (permalink)
No Life Poster
 
rogerboogie's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: the earth
Age: 32
Posts: 882
Member: 103024
Status: Offline
Thanks Meter: 554
replay

just change the charger conector ......
post results
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to rogerboogie For This Useful Post:
Old 08-05-2009, 18:21   #9 (permalink)
Freak Poster
 
recepoz's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Age: 34
Posts: 335
Member: 167500
Status: Offline
Thanks Meter: 16
Quote:
Originally Posted by rogerboogie View Post
just change the charger conector ......
post results
Do you think did not I tryed it already? I also changed usb/charge chip but no change.
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to recepoz For This Useful Post:
Old 08-06-2009, 01:50   #10 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Aug 2001
Location: 43543
Posts: 226
Member: 5792
Status: Offline
Thanks Meter: 1
My iphone 3g hang up when it connects to pc.
But it works fine sometime.
I cleaned and changed usb port, usb cable, pc. No help.
What to do now?
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to xmans For This Useful Post:
Old 08-06-2009, 02:44   #11 (permalink)
No Life Poster
 
EBRJO's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: MooN
Posts: 553
Member: 105175
Status: Offline
Thanks Meter: 30
maybe its grounded, try to clean the I/O connector....
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to EBRJO For This Useful Post:
Old 04-22-2010, 13:44   #12 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Mar 2007
Age: 29
Posts: 8
Member: 462766
Status: Offline
Thanks Meter: 4
Usb 3g

You guys suck heres the solution
Attached Images
File Type: jpg usb.JPG (90.9 KB, 5986 views)
  Reply With Quote
The Following 2 Users Say Thank You to mahalcyprus For This Useful Post:
Old 04-27-2010, 18:47   #13 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Jan 2004
Age: 13
Posts: 10
Member: 50700
Status: Offline
Thanks Meter: 12
http://forum.gsmhosting.com/vbb/f456...4/#post5769958
  Reply With Quote
The Following 3 Users Say Thank You to pinop For This Useful Post:
Show/Hide list of the thanked
Old 05-12-2010, 15:17   #14 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: Sep 2006
Location: Southern Italy
Posts: 229
Member: 343635
Status: Offline
Thanks Meter: 57
Quote:
Originally Posted by mahalcyprus View Post
You guys suck heres the solution
awesome!!!

Thanks man.. it worked for me... this solution solved my problem!!!

Thanks!!

p.s... before do the jumper.. just check if there's continuity or not between this 2 poins.. if there's no continuity make the jumpers and problem will solve!!
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to DjDecibel For This Useful Post:
Old 09-07-2010, 11:16   #15 (permalink)
Junior Member
 
Join Date: Sep 2010
Posts: 1
Member: 1388166
Status: Offline
Thanks Meter: 1
I have the same problem with my 3G.

Do I have to jumper the 2 points on the top-left side and the 2 points at the bottom-right side?

thx in advance
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to BastiM For This Useful Post:
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
HELP, My twister wont connect to any nokia phones! tele f0n3 Twisterflasher 1 09-03-2006 07:14
Problem :- Cant connect to any LG.... :( Burnt Cobba VygisToolbox 9 12-02-2004 17:40

 



All times are GMT +1. The time now is 21:15.



Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2014 -
Page generated in 0.44497 seconds with 9 queries

Content Relevant URLs by vBSEO