GSM-Forum  

Welcome to the GSM-Forum forums.

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members or search our database of over 8 million posts.

Registration is fast, simple and absolutely free so please - Click to REGISTER!

If you have any problems with the registration process or your account login, please contact contact us .

Go Back   GSM-Forum > GSM & CDMA Phones / Tablets Software & Hardware Area > HTC > HTC & PDA WM( With Touchscreen)

HTC & PDA WM( With Touchscreen) HTC, I-mate, Qtek, HP, Hitachi, and many other Pocket PC windows CE base devices

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 06-27-2007, 13:33   #1 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 749
Member: 235703
Status: Offline
Thanks Meter: 39
HTC herm200 hard reset

pls can someone tell me how i can do hard reset for HTC herm200 to clear the user code.thanks
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to google_uk For This Useful Post:
Old 06-27-2007, 16:29   #2 (permalink)
Freak Poster
 
sassaki's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: Brazil
Age: 34
Posts: 289
Member: 159096
Status: Offline
Thanks Meter: 48
Quote:
Originally Posted by google_uk View Post
pls can someone tell me how i can do hard reset for HTC herm200 to clear the user code.thanks

www.bzzdev.net

Rom unlock

Search: for file HTC universal unlocker.

  Reply With Quote
The Following 2 Users Say Thank You to sassaki For This Useful Post:
Old 06-27-2007, 16:32   #3 (permalink)
Freak Poster
 
sassaki's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: Brazil
Age: 34
Posts: 289
Member: 159096
Status: Offline
Thanks Meter: 48
It exe update.

It will come back with original code.
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to sassaki For This Useful Post:
Old 06-27-2007, 17:13   #4 (permalink)
No Life Poster
 
HAROON's's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: Manama / BAHRAIN
Posts: 1,647
Member: 100592
Status: Offline
Sonork: 1578498
Thanks Meter: 241
Turn Off Set By Remove Bettery


Press Two Games Botton


And Press Reset By Pin


And Then See Inrtuction





Br
Gsmcrazy1
  Reply With Quote
The Following 2 Users Say Thank You to HAROON's For This Useful Post:
Old 06-28-2007, 00:40   #5 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 749
Member: 235703
Status: Offline
Thanks Meter: 39
tried that but didnt work?is there any way out of this?
  Reply With Quote
Old 06-28-2007, 00:56   #6 (permalink)
No Life Poster
 
irishclips's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: www.thefonedoc.com
Age: 45
Posts: 853
Member: 84155
Status: Offline
Thanks Meter: 8
Press and hold the 2 soft keys.
These are the 2 keys above the keyboard under the screen
Keep these held in and at the same time, use the stylus to press the reset button on the bottom.

Now you will see a screen saying 'press R to reset, X to exit',
Press R and it will be set back to factory default.
  Reply With Quote
The Following 2 Users Say Thank You to irishclips For This Useful Post:
Old 06-28-2007, 02:35   #7 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 749
Member: 235703
Status: Offline
Thanks Meter: 39
i tried it but still didnt see any sreen saying R and X, does the version have anything to do with it? pls i need help.
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to google_uk For This Useful Post:
Old 06-28-2007, 13:55   #8 (permalink)
Freak Poster
 
sassaki's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: Brazil
Age: 34
Posts: 289
Member: 159096
Status: Offline
Thanks Meter: 48
reset hot does not take off the code, which the version of boot of it?
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to sassaki For This Useful Post:
Old 06-28-2007, 15:34   #9 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 749
Member: 235703
Status: Offline
Thanks Meter: 39
pls how can i reset the codes?
  Reply With Quote
Old 06-28-2007, 16:06   #10 (permalink)
Freak Poster
 
sassaki's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: Brazil
Age: 34
Posts: 289
Member: 159096
Status: Offline
Thanks Meter: 48
necessary to know which boot, to order linck to you with update correct.
  Reply With Quote
Old 06-28-2007, 22:39   #11 (permalink)
No Life Poster
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 749
Member: 235703
Status: Offline
Thanks Meter: 39
the IPL-1.00 and the SPL-1.04 thanks
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to google_uk For This Useful Post:
Old 01-31-2008, 22:26   #12 (permalink)
Freak Poster
 
Join Date: May 2001
Location: Cape Verde
Posts: 225
Member: 4596
Status: Offline
Sonork: ssemmedo
Thanks Meter: 2
works fine for me thanks very mutch
  Reply With Quote
Old 02-23-2009, 10:06   #13 (permalink)
Product Supporter
 
SHIJILFONOTLY's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Location: Gpg MobileLab(India*Kerala)
Age: 36
Posts: 6,243
Member: 351924
Status: Offline
Sonork: 100.1581941
Thanks Meter: 12,071
This phone hang with windows logo

which button dont understand
pls maked this picture

Last edited by SHIJILFONOTLY; 02-23-2009 at 10:15.
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to SHIJILFONOTLY For This Useful Post:
Old 02-23-2009, 11:21   #14 (permalink)
No Life Poster
 
.:SUBRATA:.'s Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Location: Bangladesh
Posts: 5,755
Member: 319447
Status: Offline
Thanks Meter: 4,880
SHIJILFONOTLY

Hope my help was enough for you
  Reply With Quote
The Following User Says Thank You to .:SUBRATA:. For This Useful Post:
Old 02-23-2009, 11:46   #15 (permalink)
Product Supporter
 
SHIJILFONOTLY's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Location: Gpg MobileLab(India*Kerala)
Age: 36
Posts: 6,243
Member: 351924
Status: Offline
Sonork: 100.1581941
Thanks Meter: 12,071
Quote:
Originally Posted by .:SUBRATA:. View Post
SHIJILFONOTLY

Hope my help was enough for you

THANKS GO TO .:SUBRATA:.
  Reply With Quote
The Following 9 Users Say Thank You to SHIJILFONOTLY For This Useful Post:
Show/Hide list of the thanked
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Similar Threads
thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Urgent htc kais130 hard reset karim8 HTC & PDA WM( With Touchscreen) 10 07-27-2013 20:00
Htc wiza200 hard reset alamgarh HTC & PDA WM( With Touchscreen) 5 04-08-2013 12:38
HTC HD2 Hard reset new windows mobile 6.5 from HTC [see inside] d'odders HTC & PDA WM( With Touchscreen) 6 09-15-2012 09:34
Htc vox001 hard reset alamgarh HTC & Smartphones ( WM Without Touch) 13 03-22-2010 15:17
Htc elf0300 hard reset nyonyo HTC & Smartphones ( WM Without Touch) 3 09-26-2008 16:48


All times are GMT +1. The time now is 05:35.



Powered by Searchlight © 2014 Axivo Inc.
vBulletin Optimisation provided by vB Optimise (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2014 DragonByte Technologies Ltd.
- GSM Hosting Ltd. - 1999-2014 -
Page generated in 0.35282 seconds with 8 queries

Content Relevant URLs by vBSEO